Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Komolyabb átstrukturáláson dolgozik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Így bővítheti az Xbox termékcsaládot a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
""nekem is LG monitorom van, ez volt pénztárca kímélő, belépő kategóriás, de ajánlott ennyi pénzért, de tv-be biztos nem venném meg." - ok. Neked nem kell az IPS panel, a csúcstechnológiás fejlesztések - hát nem kell, ez a Te döntésed.
Panát is néztem, szép képe volt, nagyon tetszett, de 30% felár lett volna, és egy marha nagy tényt viszont elfelejtesz:
Ha már otthon van az az egy TV, nem lesz viszonyítási alap, és a katódosnál nagyobb, szebb, színesebb lesz, kb. akármit vesz.
Aki meg utólag rí, teljesen igazad van, mert
-a, magára vessen;
-b, nem hiszem, hogy ma, az internet korában lehetetlen küldetés lenne eladni a nem szimpi terméket, el kell adni, és viszont látás.Soha nem vennék plazmát.
Miért?
Mert
- amikor kijött, nem voltam olyan burzsuj, hogy megvegyem, és számomra a túl-luxuscikk kategóriába került;
- nem vagyok hajlandó kifizetni egy plazma fogyasztását. (nem, nem tudsz meggyőzni, hogy "nem olyan sok az" , nem is érdekel semmiféle szubjektív vélemény erről, mert a gyártó fogyasztási adatai magukért beszélnek, semmiféle fanatizmus nem győzi le azt.)
- nem nézek feszt csak mozit, hogy sikítva elrohanjak, ha a fekete nem 27.521.022 -es érték, hanem csak 500:1-hez.
- így döntöttem.Nem mertem ambilight-os TV-t venni, a menüjükről sok rosszat olvastam.
..viszont, a gyermekem első tévéje biztosan ambis lesz, már csak a fun-faktor miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mi vezetett a cég tv és AV üzletágának gyengüléséhez, mi lesz a márka jó hírével?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 7
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Horizon Zero Dawn Remastered - Íme a hivatalos gépigény
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest