Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
""nekem is LG monitorom van, ez volt pénztárca kímélő, belépő kategóriás, de ajánlott ennyi pénzért, de tv-be biztos nem venném meg." - ok. Neked nem kell az IPS panel, a csúcstechnológiás fejlesztések - hát nem kell, ez a Te döntésed.
Panát is néztem, szép képe volt, nagyon tetszett, de 30% felár lett volna, és egy marha nagy tényt viszont elfelejtesz:
Ha már otthon van az az egy TV, nem lesz viszonyítási alap, és a katódosnál nagyobb, szebb, színesebb lesz, kb. akármit vesz.
Aki meg utólag rí, teljesen igazad van, mert
-a, magára vessen;
-b, nem hiszem, hogy ma, az internet korában lehetetlen küldetés lenne eladni a nem szimpi terméket, el kell adni, és viszont látás.Soha nem vennék plazmát.
Miért?
Mert
- amikor kijött, nem voltam olyan burzsuj, hogy megvegyem, és számomra a túl-luxuscikk kategóriába került;
- nem vagyok hajlandó kifizetni egy plazma fogyasztását. (nem, nem tudsz meggyőzni, hogy "nem olyan sok az" , nem is érdekel semmiféle szubjektív vélemény erről, mert a gyártó fogyasztási adatai magukért beszélnek, semmiféle fanatizmus nem győzi le azt.)
- nem nézek feszt csak mozit, hogy sikítva elrohanjak, ha a fekete nem 27.521.022 -es érték, hanem csak 500:1-hez.
- így döntöttem.Nem mertem ambilight-os TV-t venni, a menüjükről sok rosszat olvastam.
..viszont, a gyermekem első tévéje biztosan ambis lesz, már csak a fun-faktor miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mi vezetett a cég tv és AV üzletágának gyengüléséhez, mi lesz a márka jó hírével?
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest