- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ilyen AIO-t sem láttam még, amit közvetlenül a CPU-ra kell rászerelni, mint egy "sima" léghűtőt! Mik vannak...
-
nexplo
őstag
Persze. Csak ugye nem arról van szó hogy egy Kingston 60e egy Team G pedig 40e. Mert ez esetben én is lehet elcsábulnék. Az hogy van közöttük pár ezres az nekem kevés az ismeretlenbe vetett hitemhez.
MÁS.
Egy másik totyikban épp erre csodálkoztam rá: "240 Hz-es képfrissítés" Nekem egy közepes vasam van de még azzal sem tudok 144Hz-et stabilan tartani. Mi a jó fenével lehetne 240-et tartani? Persze értem én hogy kell a marketing csak kicsit ilyenkor mindig azon agyalok hogy az én gépem kevés? -
nexplo
őstag
Nem vagyok egy memória szaki de erről eddig nem sokat halottam: "Team Group T-Force"
Árban nem villant akkorát hogy ne inkább egy ismert márkát válasszak.
Az a kis kompakt AIO nem tépi le az alaplapot a súlyával? Be is fér mindenhova? Vagy én képzelem el rosszul a helyzetét-méretét a gépházban? Furcsa nekem na -
Ilyen asus tuffadékot nem szereztek tesztre? Szívesen elolvasnék róla egy bemutatót, hogy még mindig ugyan annyira hulladék-e mint pár éve vagy sikerült überelnie az a'nusznak.
-
ledgeri
nagyúr
Pro tipp legközelebbi telepítéshez:
Amíg nem lát netet a win10 mindent be lehet állítgatni, csak azután lock-ol dolgokat, ha lát netet és ellenőrzi, hogy az alaplaphoz nincs-e kötve kulcs, vagy nincs-e bejelentkezve kulcsos MS fiók.
Egyébként meg németország kb az első tiltódó, ha pl olyan videó megy fel yt-ra, meg ilyenek... M.O. nem annyira hardcore... -
janeszgol
félisten
Ez tök logikusan hangzik. Azért nem veszek olcsó kulcsot. Van eredeti Windows 10-em három példányban is (két laptop, és egy asztali), az innen továbbiakon meg regisztráció nélkül használom. Akkor a te gondolatmenetedhez: nem véletlen, hogy mindenféle kényelmetlenség nélkül használható kulcs nélkül is. Legalábbis a Home verzió biztosan. (Azt használom.)
-
jerry311
nagyúr
Nem kopogtat a TEK.
A Microsoft rájött már, hogy sokkal jobban jár ha az emberek Windowst használnak, és vele együtt sok-sok Microsoft szolgáltatást, vagy legalább a Windows hazatelefonál a felhasználói szokásokkal. Ez sokkal nagyobb üzlet, mint Windows licenszt eladni.
Nem véletlen, hogy még mindig lehet Win 7 kulccsal Win 10-et telepíteni, ami aztán online aktiválás után is boldogan közli, hogy minden szép. -
Az a Ryzen-es HP noti nagyon korrektnek tűnik.
Ezüst/fekete burkolattal, és +8GB RAM-al simán elfogadnám. -
janeszgol
félisten
Ezek a notik valamilyen szinten élhetőnek tűnnek. Kínálhatnának hozzá féláron Win 10-et. (Oké ingyenesen is használható apróbb korlátozásokkal a W10.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Gaming monitorokkal, notebookokkal, hordozható audioeszközökkel, memóriákkal és némi hűtéssel szolgálunk a héten.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest