- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én egy-kétszer ültem még itt Budapesten, de azon a sokkal rövidebb és szolidabb pályán is féltettem a nyomorult kis életem. Leginkább ezzel, meg a székletem visszatartásával voltam elfoglalva, nem hogy nézegetni erre-arra.
Nagy élmény, elég meglepő erőhatások tudnak fellépni közben. Biztosan szokható azért, ha valaki gyakrabban ül ilyenekre.
-
dabadab
titán
"hát én töredelmesen bevallom, életemben nem ültem még hullámvasúton..."
Úgy egy kicsit nehéz elmagyarázni a dolgot
De a fejet nyugodtan lehet mozgatni, csak rövid ideig vannak komolyabb gyorsulások (amikor meg lefele megy, akkor meg ugye a súlytalanság fele tendál a dolog), szóval lehet mézegetni.
-
Ideg
aktív tag
Ezt a hsz-t most nem nagyon értem.
Nyilván egy 360 fokos videó megy a szemüvegben, de a szemüvegben van a giroszkóp meg sok egyéb érzékelő ami nélkül hiába mozgatnád a fejed nem tudnál körbenézni. A virtuális valóság most lényegében egy video ahol egy előre megszerkesztett térben megy a néző. lehet, hogy ők is okostelefont használnak, úgy nézem, hogy ez egy galaxy vr lesz, mert sehol semmi vezeték. Amik elől vannak azok sztem csak azért vannak ha lerepül a fejedről akkor ne essen le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest