Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Egyedüli különbség a kb dupla annyi FPS, bár azon nem csodálkozok.
Mondjuk mindegy, visszakérni nem fogom az árát, de kár érte, ha nem kezdenek vele valamit. -
djculture
félisten
Elhiszem de elég vicces a sok csak 3 euroba kerül hozzászólás itt meg a steamen is. Gyakorlatilag akinek a régi megvan 3 euro-t kiad egy sokkal rosszabb le butított verzióért. Nagy biznisz tényleg.
Dead Island definitive nyavajával szintén ez van amúgy. Megvettem és annyira definitive edition hogy abba is sokkal rosszabb a grafika, fények effektek hiányoznak.
-
FLATRONW
őstag
Ez egy rosszul sikerült "felújítás".
Az AO eltűnt a játékból, a fények és árnyékok is sokkal rosszabbak lettek.
A sebesség pedig ne tévesszen meg senkit, az a grafikai butításnak és az FSAA hiányának köszönhető (a videóban a Redux FXAA mellett futott). -
kriszpontaz
veterán
Annyira azért nem jó játék hogy érdemes legyen újra megvenni...szerintem. Nekem is ott virít 3€-ért, de kösz, nem. Nekem nem ér ennyit sem, főleg hogy szinte ugyanaz mint az előző + 1 katana.
Ha jópofák lettek volna, ingyen adják azoknak akik már megvették, mint a felújított motoros (DX11) Shadow Warriorral csinálták. -
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #5 üzenetére
Ha a Shadow Warrior megvan, akkor is annyi. Bár képek alapján akinek megvan az eredeti, az nem nyer sokat vele, a Steam-en lévők alapján nekik biztos nem ér 3€-t sem.
-
laceszgamer
addikt
3 eurot bőven megért.
Majd télre jó lesz.
-
20 dollárért látom a US store-ban (PS4), de a magyarban semmit nem találni. Csak később, vagy a mi régiónkban egyáltalán nem lesz elérhető?
-
djculture
félisten
Grafikai javulás a nullával egyenlő cserébe fixálva van konzol módra az fps pc-n is, plusz rengeteg hiba van benne ami a régi verzióba nem volt, hülyeség érte fizetni.. Refundoltam én is. Tipikus bevétel gyűjtő játék csak mióta van refund rá is bsznak az ilyen kókánykodásokkal.
Érdemes elolvasni a értékeléseket, persze jó részt arról szól hogy 3 euróban van igy a gagyi is dicsérendő. De vannak értelmes hozzászólások is akik leírjak hogy nem egy részen még romlott is a grafika és milyen hibákkal találkoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest