Új hozzászólás Aktív témák
- 

Neurotoxin őstag Sorry, most telefonról írok, problémás beillesztenem opera minin a linkeket. 
- 

Neurotoxin őstag válasz  #71321344

üzenetére #71321344

üzenetéreKöszönöm az oldalt, amit linkeltél!Végig olvastam+néhány hozzászólást.Ezek alapján kicsit most szkeptikus lettem én is.Nekem is gyanús volt, hogy az előrendelési oldalon nincs kép a termékek mellett, ami ahogy a cikkben is olvasható szabályellenes az USÁban, ill megtévesztésre ad okot.A másik, amit valószínűleg más is észrevett:nem lehet a szín variánst se kiválasztani.Nagyon érdekes!A képekre visszatérve:a googleben kerestem rá "notion ink adam"név alatt.Ott azért van néhány nem renderelt kép is, viszont ami eddig nem tűnt fel, a kamera hol középre, hol enyhén a jobb oldalra került.(a nem forgatható fix kamerás lehet a prototípus, amit a videón láthatunk.) A youtubeon szintén így kerestem rá, konkrétan a találati oldal tetején lévő elsőre gondolok,a 10 hónappal ezelőtt feltöltöttre, ahol a riporterrel ülnek egy nyitott belső udvaron.Addig én sem veszek semmit, amíg meg nem tapogattam  Na de várjuk addig is nagyon a beígért 18.-ai videót. Na de várjuk addig is nagyon a beígért 18.-ai videót.
- 

#71321344 törölt tag válasz  Neurotoxin

üzenetére Neurotoxin

üzenetérearról a készülékről, ami a honlapján renderelt képen látható még nem volt fénykép, vagy ha Te találtál, akkor linkelj légyszi! tényleg érdekel! 
 ahol scamet kiáltanak, ez az egyik, ami gyanús mindenkinek, hogy nem jelenik meg kép, hogy mit is rendelsz, ergo a változás jogát fentartják.
 a videókat énis láttam, de azokon sem render képes verzió látható engem a chrome os érdekel igazán, ubuntut is lehet megnézném, bár linuxhoz eddig sok közöm nem volt  chrome osben tetszik, hogy van offline google docs, ami ha online módba kerül a gép rögtön felszinkronizálódik automatikusan. ubuntunak akkor lenne igazán értelme, ha valami open office-t is portolnának tapizásra kiélezve -nem tudom, hogy van-e ilyen-. chrome osben tetszik, hogy van offline google docs, ami ha online módba kerül a gép rögtön felszinkronizálódik automatikusan. ubuntunak akkor lenne igazán értelme, ha valami open office-t is portolnának tapizásra kiélezve -nem tudom, hogy van-e ilyen-.
- 

Polllen félisten Nyilván én sem álltam neki vadul rendelni...  Ennyi pénzért a zsákbamacska sok... Ennyi pénzért a zsákbamacska sok... 
- 

#71321344 törölt tag válasz  Neurotoxin

üzenetére Neurotoxin

üzenetéreakit érdekel itt elég részletesen foglalkoznak a hírekkel. az az általános vélekedés a neten, hogy egyelőre ne rendeljen senki előre.. én bízom benne, hogy valós termék, csak az ár+hardware+chrome os/ubuntu támogatás túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen. és a 16 órás aksiidőről nem is beszélve. az is elég aggasztó, hogy még a tényleges termékről egy képet sem sikerült készíteni  bízom benne, hogy csak túl paranoiásak az emberek!  ja és ha tényleg átverés, akkor nyilván a saját blogukon nem fogják azt írni, hogy "ááá gyerekek, csak le fogunk húzni!"  
- 

Neurotoxin őstag válasz  #71321344

üzenetére #71321344

üzenetéreSenki nem mondott ilyesmit.Egyszerűen arról van szó,hogy volt az előrendeléssel egy kis megakadás, miszerint, aki lehagyta a címének újra megadását a fizetési oldalon, azt visszadobta az USAba telepített szerverük,de már megoldották.Továbbá Rohan a mai nap közölte,hogy a hagyományos LCDvel szerelt modellekből kitudják elégíteni a keresletet, a Pixel Qi-vel szerelt modellekből viszont egyenlőre nem(érthető,az első ilyen kijelzővel ellátott tablet), de mindenkit megnyugtat, a gyártás gőzerővel folyik.Egyenlőre a sajtóanyagokról folynak a megbeszélések, akit érdekel, a blogon elolvashatja:www.notionink.com; www.notionaddicts.com 
- 

#71321344 törölt tag gyanúsan olcsó, pedig ennyiért elég jó vétel! 
 mondjátok, hogy nem kamu!!!!! léciléci! 
- 

szaszabee aktív tag Azért én megvárom az elsö teszteket utána döntök 
- 

NeverI csendes tag onnan, hogy átsiklottam a legfontosabb mondaton...  
 " Notion Ink’s shipping rate is $50 flat for every country. Here is a reference for you all: http://www.dhl-usa.com/resources/Standard_Rate_Guide_2011.pdf "
 a pdfben ~150 dollár van magyarországhoz írva. csak az első mondatot nem olvastam el...Azért ez így sokkal barátibb  
- 

Neurotoxin őstag Az nekem se tetszik,hogy nincs semmi bemutató videó,csak az a 3,ami a youtubeon fellelhető a demo géppel, mindenféle sajtótájékoztatón,az egyikben (slashgear-es videó) Rohan Shravan meg is bontja az Adamet, bekukucskálhatunk.Legalább van egy szép honlap (notionink.com), igaz a saját marketjükről?a genesis-ről sincs semmi info.Igaz ezért is már bocsánatot kértek, de a 18. az jövőhét szombat, akkor kikell derüljön, hogy igaz-e vagy sem.Én a youtubeon látható 35$os tabletet viszont igazán kamunak érzem.Remélem, hogy az Adam működik és hamarosan olvashatjuk teszteket róla. Wave:mint említettem, az asztali Ubuntut támogatja,az több, mint elég munkára, igaz lehet,hogy a teljes érintőkijelző támogatásig áprilisig várni kell.Nexus one-on és valamelyik HTC-n kiválóan fut. 
- 

Tigerclaw nagyúr Remélem az kicsúsztatható bill csak vicc. Minek egy tablere ilyen? Ott a virtuális bill. 
- 

Szabtom senior tag válasz  Neurotoxin

üzenetére Neurotoxin

üzenetéreMég senki nem látott képet róla, és videót is csak 18-ára ígérnek. Egy launchra hogyan lehet, hogy nincs kész média? Sok az ígérgetés, a változó return/refund feltételek, stb. Még reménykedem, hogy csak azért, mert bénák, de bizony van esély a scamre is. 
- 

waverider senior tag azért mert oprendszernek az Android kutyakevés, semmit nem lehet vele csinálni normálisan, én dolgozni is szeretnék rajta nemcsak a netet böngészni, amúgy elmondanám, hogy nincsen, nem volt semmi problémám az első installálás óta ugyanolyan szépen, gyorsan feláll a rendszer, pedig már egy éve legalább rajta van. 
- 

zdanee őstag Pedig amikor negyedszerre toltak el a megjeleneset, biztosra vettem, hogy ezen fogok Duke Nukem Foreverezni. Persze gyakorlatilag egyik sincs meg a piacon, uh ki tudja?  
- 

Neurotoxin őstag Már rég óta várom a megjelenését, mióta láttam róla egy videót a youtubeon. Én benevezek egyre, de még megvárom a teszteket.Ennyi pénzért az alap kivitel Tegra2vel nagyon jó ár szerintem. Módosított android 2.3al jön, de felmegy rá az Ubuntu és a Google chromium is.Az egér+billenyűzet támogatásról nem is beszélve. 
- 

Cathulhu addikt Pixel Qi LCD, Wifi +3G Sold out $549.99 ehh, remek, alig par honapja varok rajuk. Remlem ez csak egy igenyfelmeres es hamarosan elindul a nagyuzemi termeles.... 
- 

waverider senior tag ha nem androiddal lenne a Notion Ink Adam , már rendelném is. Igazán lehetne belőle egy W7-es verzió is.  
- 

szaszabee aktív tag Egyszerüen ezt miért nem lehet megoldani úgy mint egy telefon vagy netbook aksiját Kitudja a legbutább ember is cserélni Most mindenki azt mondja itt van olcson ott van olcson itt cserélik ott cserélik De ha odakerül a sór ez mind bosszuság sok utána járás az anyagiakról nem is beszélve 
- 

pereces tag a képekről és a leírásokból úgy tűnik ( It’s a 3 cell battery which you find in the laptops ) hogy szabványos 18650 Li ion akkuval dolgozik, ezeket az akkukat manapság már elég sok helyen be lehet szerezni olcsón, a kínai webshopokban ~ 4 dollár 
- 

Boxi88 őstag Pofásak nagyon, elviselnék egy ilyet én is! 
- 

szaszabee aktív tag 
- 

devast addikt Már fél éve várom, hogy megjelenjen. Előrendelésről lecsúsztam, pénzem sincs, majd február környékén visszatérek rá  
- 

Szabtom senior tag Pixel Qi LCD, Wifi only Sold out 
 Pixel Qi LCD, Wifi +3G Sold out
 Backlit LCD, Wifi only Ships 6 to 8 weeks
 Backlit LCD, Wifi + 3G Ships 6 to 8 weeks
- 

geezer aktív tag válasz  szaszabee

üzenetére szaszabee

üzenetéreAz Adam pixelQi-s változata nagyon bejövős! Árban sem olyan vészes. Akku-kérdés: csak annyira probléma, mint az összes telefonnál és netbook/notebooknál. Veszel hozzá újat. Szerintem ez nem akkora probléma. 
 Kijelző méret és felbontás viszont tényleg fontos lenne hogy tudjuk.
 Meg valami üzemidőt.
- 

Retekegér MODERÁTOR Normális tablet, normális áron, ilyenből kellene bőséges választék. 
- 

szaszabee aktív tag Azért még érdekelne az aksi megoldásuk Cserélhetö illetve kivehetö ? 
- 

tjb007 nagyúr Alex91 & Sefter 
- 

szaszabee aktív tag Na ez komoly kis cucc A megjelenésröl is lehetne egy kis infó Bár a kinézete annyira nem csábitó 
 z0d1AK Készitsd a tollad 
- 

bigz tag Egy z betu elkoborolt, alulrol a hatodik sorban: "a zeddigi" 
- 

Sefter veterán ez az Adam egész jópofának tűnik, az ára is baráti...még 
 felbontásról van valami infó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de várjuk addig is nagyon a beígért 18.-ai videót.
Na de várjuk addig is nagyon a beígért 18.-ai videót. 

Ennyi pénzért a zsákbamacska sok...
 Ennyi pénzért a zsákbamacska sok... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)