Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Házimozi belépő szinten
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Milyen monitort vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

Neurotoxin

üzenetére
						arról a készülékről, ami a honlapján renderelt képen látható még nem volt fénykép, vagy ha Te találtál, akkor linkelj légyszi! tényleg érdekel!
ahol scamet kiáltanak, ez az egyik, ami gyanús mindenkinek, hogy nem jelenik meg kép, hogy mit is rendelsz, ergo a változás jogát fentartják.
a videókat énis láttam, de azokon sem render képes verzió látható
engem a chrome os érdekel igazán, ubuntut is lehet megnézném, bár linuxhoz eddig sok közöm nem volt
 chrome osben tetszik, hogy van offline google docs, ami ha online módba kerül a gép rögtön felszinkronizálódik automatikusan. ubuntunak akkor lenne igazán értelme, ha valami open office-t is portolnának tapizásra kiélezve -nem tudom, hogy van-e ilyen-. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - World of Warships
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kuponkunyeráló
 - Hálózati / IP kamera
 - One mobilszolgáltatások
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Autós topik
 - Házimozi belépő szinten
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
 - Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
 - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
 - ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

chrome osben tetszik, hogy van offline google docs, ami ha online módba kerül a gép rögtön felszinkronizálódik automatikusan. ubuntunak akkor lenne igazán értelme, ha valami open office-t is portolnának tapizásra kiélezve -nem tudom, hogy van-e ilyen-.