Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Na igen. Pont ez az a lélektani határ szerintem amire már akárki azt mondja "ok".
Én amúgy nagyon örülök ennek, és így az ingyenes demo hiányát sem gondolnám fontosnak.
Kijön egy game, akinek kell az megveszi preorder-ben vagy első hetekben.
Eltelik 1-2 hónap (ne adja ég fél év) és utána bekerül mondjuk ebbe az Access mókába.
Akkor mindenképpen kipróbálnám, mert már ki lesznek javítva a bugok. Ha pedig jó, akkor eldönthetem, hogy csak pár hónapot szeretnék e vele nyomulni, vagy folyamatosan és még akkor is el lehet rajta gondolkodni, hogy megéri e megvenni, mert lehet jobban megéri mondjuk fél év előfizetés, mint valamelyik teljes ára... -
Csapoati
nagyúr
válasz
Fitzgerald #35 üzenetére
Jó, hát ennyire azért türelmes voltam, 5 ezer fölött semmiképp nem vettem volna meg.
-
Csapoati
nagyúr
Ha ezt tudom decemberben, akkor nem vetetem meg mexikói haverral a Dragon Age: Inquisiton-t 7,5 dollárért.
Szerintem havi 4 euróért ez egy szuper ajánlat.
-
törölt tag
Kevés játék van benne, hisz a nagy része már ilyen-olyan Humble Bundle-ben már olcsón megvásárolható volt. Mondjuk ha jobb gépem lenne egy hónapra biztos beneveznék és kijátszanám azt a párat ami nincs meg és érdekel.
-
exec79
tag
válasz
hitvanyalak #31 üzenetére
sajnos nem valogat a rendszer, amelyik szervert kijelolod oda mesz.
-
hitvanyalak
senior tag
Arra gondoltam, hogy számomra érdektelen játékok vannak benne.
Azt,hogy örökbe kapom a Humble csomagot nem tudtam, de nem is érdekel, mert az Acces-re sem egy hónapra fizetek elő.Más: A Battlefield-ben van olyasmi, hogy a totál amatőr alacsony szintű játékosokat nem ereszti össze a mesterekkel?Mert alapvetően nem szoktam multival játszani,pont a kudarcélmények miatt.De a BF4-et nagyon szívesen kipróbálnám.
-
wjbhbdux
veterán
évente 1-1 hónapra megérheti ha belerakják az újabb játékokat is
-
válasz
hitvanyalak #19 üzenetére
Az utóbbi pár packból én a gyakran a 15$-osat vittem, szerintem mostanában vannak erős ajánlatok.
-
zseko
veterán
Nem szimpi az Origin, de ha 4€-ért kijátszhatok két játékot, akkor lehet erőt veszek az ellenszenvemen
-
ribizly
veterán
Ha majd a SW: Battlefront elérhetővé válik befizetek egy körre és ha még működik a Hardline multija (értsd nem halt ki teljesen), akkor abban is eltöltök egy kis időt. Egyébként nagyon tetszik a szolgáltatás, csak aztán nehogy egy idő után már csak ilyen konstrukcióban jelentenek meg a multis játékok, mert nem akarok WoW-ot...
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
?!? Pont arról szól a cikk, hogy már PC-n is elérhető Magyarországról a szolgáltatás, nem csak XO-n.
(#18) orichalcos: Köszi!
(#20) bullseye: Na ja, de azt a havi csomagot meg négyszer annyi pénzért kapod meg. Ráadásul zsákbamacska az egész, ha tfh. olyan címek vannak a pakkban, amik mind megvannak már egyszer a Steam könyvtáradban...
-
bullseye
addikt
válasz
Hogy jön ide a Humble? Ott örökbe jár minden.
-
hitvanyalak
senior tag
Nagyon adja, irigyeltem konzolosokat az ilyen szolgáltatásaikért, a humble meg nekem gyenge. De ez tetszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Necroman_Mk2 #17 üzenetére
Elvileg csak havi előfizetés van.
-
Necroman_Mk2
őstag
PC-n csak havi előfizetés van, vagy az Xo-hoz hasonlóan lehet fél évre is kedvezményesebben befizetni?
-
Pocok256
veterán
Korlátlanul játszhatsz. Most fizettem elő bekérte a zsét aztán hozzáadhattam a librarymhoz feltelepíti és játszhattam normálisan
-
30z.Samu
félisten
Lehet én értem rosszul. Ezért az összegért az alábbi játékokkal tudok játszani korlátlanul? Vagy itt is meg van adva, hogy meddig játszhatok vele és utána 10%-os kedvezménnyel megvehetem?
-
sirdenis
tag
Mikorra várható , hogy bővítik a játékok listáját?
-
törölt tag
Elgondolkodtató. A BF Hardline miatt lehet kipróbálom
-
Venyera7
senior tag
A kiegészítők benne vannak a csomagban?
-
törölt tag
Egy kis hiba van a cikkben. Nem 10, hanem 15 játék érhető el.
-
Beri78
őstag
válasz
Rigormortiis #3 üzenetére
+1 - ezt én is mindig mondom
De sajnos sokan azt mondják, hogy soha nem lesz.... -
Rigormortiis
veterán
Ha PS4-re is elérhető lenne, azonnal előfizetnek rá. Szerintem nagyon jó ajánlat.
-
.LnB
titán
Végre PC-n is elérhető idehaza az Origin Access
Nem lenne pontosabb így a cikk címe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest