- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
Oh, dehogy nincsenek, van egy rakás.
Mondjuk az már kérdés, hogy nyilván boxra több, az meg egy megint más kérdés, hogy boxra is inkább egyre kevesebb, mert fizessél live-ot és jáccál onlájn.
-
joysefke
veterán
PC-n nagyon kevés az olyan játék ami támogatja a split screen co-op-ot. Ha véletlenül mégis, és használni is akarod, akkor érdemes utánanézni pontosan hogyan valósították meg. (A kérdésedre elég nehéz válaszolni annak tükrében, hogy gyakorlatilag nincs is PC-re split screen co op játék)
Én mostanában a Lara Croft and the Temple of Osiris / Guardian of Light játékokkal játszottam, ott ugyanazt látjátok mind a ketten (same screen local co-op), szépen megoldották.
J.
-
Puma K
nagyúr
válasz
sultansmith #40 üzenetére
Ha Steam-et használsz akkor kb. semennyire sem marad ki a konzolos élmény.
Külön van kontrollerekre szabott felület Big Picture [link]
Nekem a géphez van egy Xbox 360 vezeték nélküli kontroller, akkuval meg töltőkábellel és el vagyok. Igaz én csak autós játékokhoz használom a kontrollert, meg olyan játékoknál ahol a kocsikat lehet irányítani kontrollerrel is egér+bill mellett pl: GTA V, Far Cry 3, stb.
Viszont ha lövöldözés van akkor dobom is el a kontrollert és jön az egér+bill kombó
-
aerosmith
őstag
Ez tök jó hír, bár az Oculus rifthez amúgyis adnak egy ilyen adaptert meg kontrollert.
Nem kell valakinek jóárasítva 2db 360as wireless controller +1 usb adapter?
-
Šolaire
veterán
válasz
sultansmith #40 üzenetére
Szia nekem 100 centis full hd tv-re van kötve a pc plusz 360 kontroller. Előtte xboxom volt. Megvan a konzol érzés játék közben nem érzem rosszabbnak. Ez csak az én véleményem😊
-
sultansmith
senior tag
Egyébként ha PC-n játszik az ember kontrollerrel akkor mennyire "marad ki" az Xboxos élmény?
Értsd: mennyivel nyújt többet valódi xboxon játszani a játékokat, mint izmos pc+tv+xbox kontroller? -
hoffman_
nagyúr
én anno valahol azt olvastam, hogy az új joy megy a régi wireless receiver-rel is, ezek szerint fals infó volt, ez mondjuk nem jó hír. az még érdekes lenne számomra, hogy vajon az új stick tudja-e kezelni a régi, X360 gamepad-eket is, vagy teljesen szeparált az X1 és az X360 kontroller?
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
[Xbox Wireless Adapter for Windows] "Specifications: Not compatible with controllers designed for Xbox 360."
Nem, nyilván hardversen és szoftveresen is teljesen különbözik a két adapter.
-
Milgram1
aktív tag
Ez wireless 360 kontrollerrel nem fog mukodni?
-
shiftac
aktív tag
Ez jó hír
PlayIT-n kipróbáltam mind a Xbox 360, mind a Xbox One kontrollert. A 360-é is nagyon jó, de kicsit kicsinek éreztem kézben fogva. De amint a kezembe került a One kontrollere, éreztem, hogy ez tökéletes. Méret és gombkiosztás szempontjából is. Úgyhogy majd beszerzek egyet, de jobban preferálom a vezetékest. -
Raysen623
addikt
Nekem már van egy vezetékes a PC-mhez és imádom vele tolni az ESO-t
Az adapter pedig csakazértiskell kategória. Amint látok veszek is egyet és végre teljes kényelemben tolhatom az FHD tévén a játékot
-
Zsohi
őstag
Már körbejártam mindent amire lehetőségem volt, minden gépen amin próbáltam ugyan az a hiba, "nincsen driver telepítve", a led égő se villan fel rajta. A kontroller hibátlan, már lassan egy hónapja nyúzom vezetékkel.
rocket: Természetesen win10-es gépen próbáltam.
Hála az égnek a Microsoft-tól rendeltem, így egy vasamba se fog ez a kör kerülni és már úton van a cseredarab.
-
Cathulhu
addikt
Én meg vettem $2.75ért egy 3 méteres microusb kábelt, olcsóbb is, tölteni se kell, windows 10 se kell.
-
ribizly
veterán
Tudom, hogy maradi vagyok, de a vezetékes XBOX360 controller-nek nincs párja!
- olcsó
- ergonomikus
- nem kell elem/akku
- hosszú vezeték
Persze megértek mindenkit, aki a vezeték nélkülit szereti... -
Mate
nagyúr
Köszönöm a segítségeket! Jól hangzik a dolog
-
Egyenlőre nekem tökéletesen megteszi a vezetékes 360 kontroller is.. Ez is biztos jó, de "majd"kategória még nálam.
-
Šolaire
veterán
Nekem 360 wireless Controller van. Teljesen elégedett vagyok vele. Ha tönkremegy ami nem most lesz akkor veszek majd egy ilyet😊
-
DEJVID
őstag
Ennek kapcsán már felmerült bennem, ha ketten játszunk egy gépen split screenben, a két kontrollerből jack-ken kijövő hang megegyezik, vagy az elsőből csak az a hang jön, amit az első játékosnak kell hallania, a másodikból pedig a másodiké? Xbox és PS tekintetében is kíváncsi lennék a válaszra.
-
satz18
őstag
Én maradok a vezetékes xbox 360-asnál. Az csak 7500 Ft, és nekem eddig csak az analóg stickkel volt bajom. (4 év után levált róla a gumi). Ebayről párszáz Ft-ért vettem csere sticket és máris mint az új.
-
rocket
nagyúr
A controller + adapter csomag akkor Europaban 100euro lesz, "barati" ar
-
menpee
aktív tag
-
Mate
nagyúr
Pont most készülök gamepadot venni, úgyhogy örülök a hírnek
Múlthéten nézegettem, hogy mi a fene van az adapterrel, mert azt hittem már megjelent. Így már csak azt kell eldönteni, hogy ezt vagy steam controllert vegyek.
Arról van esetleg hír, hogy 1 vevőegységgel lehet több controllert használni vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vezeték nélküli összeköttetést lehetővé tevő eszköz azonban csak Windows 10 alatt használható.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest