Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
kikikirly #85 üzenetére
Az biztos, hogy egy kézi konzolnak kellenek az arra írt / optimalizált játékok. Az ugyan az a hardver meg nem nagyon igaz, olyan direkt utasításokkal / címzésekkel / stb tudnak operálni amivel egy pc-n nem.
Az tény, hogy drágák - nekünk. (Volt a kezemben ez a Nintendó , jó kis cucc, de csak azért, hogy néhány játékot , jó drágán még megvegyek csak erre nekem nem pálya. Viszont akié volt nem sajnálta full csokoládés kézzel sem összetaperolni
Apja tudja
)
Viszont én mást látok Smach Z - ban: Egy olyan "tabletet" amihez nem kell külön joystik.
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #94 üzenetére
Amikor a japán ebay tele van kihangsúlyozottan "less than 3.60FW" PS Vitákkal,a PS3 CFW-s oldalak dugig USA tagokkal,akkor nyugodtan kijelenthetjük,hogy a warezra a világ minden szegletében van igény,csak az arányok változnak.
-
kolopele
nagyúr
válasz
hombre[EU] #90 üzenetére
Ezt el is tudom hinni, magyar ember mindent ingyen szeretne és ezt még természetesnek is veszik
Azért el kellene gondolkoznia minden warezolónak hogy amennyiben mindenki ezt csinálná mi lenne a játékiparral? Majd lehetne szidni őket hogy nincs új játék vagy mind félkész állapotban van megjelenésekor.
-
acura
tag
válasz
hombre[EU] #87 üzenetére
Jól látod.
Szerintem annó a Microsoftnak sem tett rosszat, hogy törték a 360at.
Sőt én arra számítok, hogy az új konzol generáció előtt egy évvel, véletlen majd jól feltörik a XBOX ONE-t is, persze csak a simát és mehet is a készlet kisöprés. -
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #87 üzenetére
Jaja...ki ne akarná a frissen vett 2 évig garis gépét rövidre zárni, ezzel elveszítve a garanciát és kockáztatva, hogy tönkre vágja az elektronikát, mindezt azért, mert lehet, hogy hónapok múlva lesz rá warez...
Aki warezol, nem biztos, hogy kiad 95-100e forintot egy gépért...
Max a használt piacon lesz 1 év múlva, ha a korai gépek garija lejárt és az ára is megcsappant annyira, hogy "megérje" kockáztatni. -
hombre[EU]
veterán
Most ugrik meg a Switch eladás 😉
-
kikikirly
senior tag
Aligha. Teljesitményre ott van,de nem lesz Low level Api.Sima PC játékok mennek rajta.Erősen korlátozott TDP-vel futó APU-n képzelheted hogy fognak futni a dedikált videokártyákra megírt játékok....Régebbi cimek,még okésak,de azon kívül felejtős.Cserébe jó drága lesz... Nintendo Switch, PS4/Xbox 1 mind megmutatták mennyit számít a Fix hardverre megírt kód(többszörös teljesítményt lehet kisajtolni ugyanabból a hardverből).
-
Krill77
őstag
Hadd jatszanak a szegények is!
-
ttt
senior tag
-
válasz
Komplikato #75 üzenetére
Közvetlen nincs.
De ha azt nézed, nem biztos, hogy mindenki így gondolkozik. Mert vehet el vevőket a nagy konzoloktól is.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Komplikato #75 üzenetére
Adott minőségben nincs még egy hasonló kézi konzol.
-
kolopele
nagyúr
Nekem eszem ágában sincs hogy eladjam a megvett konzolos exclusive játékokat, ki tudja én vagy a srácok mikor akarnak játszani velük újra. A zenei CD gyűjteményemet sem adom el pedig már meghallgattam jó sokat belőlük
Engem nem érdekel PC - n sem hogy kiadok 18 ezret egy játékért amennyiben érdekel, sokat elő is szoktam venni újra amikor kicsit ínségesebb idő van játék fronton. Mondjuk az olyanok mint a Sonic Forces vagy a Ben 10 pl. kicsit irritálóak voltak a 2x12 ezres, ill. a 2x8 ezres áraikkal, mivel egy délután kivégezték őket a srácok, na de azoknak is nekifogtak újra, és ki tudja majd még hányszor. Most a Conan Exilest hajtják, na az nem két napos alkotás ahogy elnéztem
-
kolopele
nagyúr
Aki tud várni annak valóban nem kell megvenni a megjelenés napján a játékokat, de nem ilyen mindenki. Nálunk ugye már a két gyerek is értesül mikor jelennek meg az őket is érdeklő játékok, és ott nincs olyan hogy várakozunk majd ha lemegy az áruk
Amúgy meg én sem szeretek várni, ha valami nagyon érdekel és már eleve nagyon vártam az azonnal megy a könyvtárba, vagy hozza a postás.
-
dabadab
titán
-
Nem lennék meglepődve, ha esetleg konkurens lenne a háttérben...
-
válasz
PandaMonium #67 üzenetére
Ki temeti?
-
PandaMonium
őstag
Az kimaradt a hírből, hogy nem szimplán arról van szó, hogy az USB recovery módban alapból azt futtatsz amit akarsz ("omgomg hülye Nvidia miért nem gondoltak erre", mint ahogy itt sokan megnyilvánulnak), hanem egy buffer overflow sebezhetőséget találtak a bootROM-ban, aminek az eredménye a tetszőleges kódfuttatás.
"Fusée Gelée isn't a perfect, 'holy grail' exploit" <- Ezt pedig Temkin blogjából. Odébb van még a warez, de az biztos, hogy ezzel az exploittal sokkal gyorsabban törhető lesz a konzol, mint általában.
Btw. Vicces, hogy sokan itt már temetik a Nintendo-t. Majd nézzétek meg jövőre a 2018-as eladási chartokat.
-
Tentalus
tag
válasz
Felhőtakaró #12 üzenetére
Nem ilyen egyértelmű ez.
Attól,hogy Linuxot tudsz boot-olni Switch-ről,nem tudsz automatikusan warez játékokat futtatni,ahhoz a Switch operációs rendszerét kell módosítani (pl. ne ellenőrizze a játékok eredetét). Ha ez az operációs rendszer elég robosztus és fel van készítve hack ellen,akkor ez nehéz és hosszadalmas lesz. A 3DS példája alapján én úgy tippelem,az lesz...
A 3DS-t eleinte igen könnyű volt törni,tisztán szoftveres úton,ma csak hardveres buherálásal megy (a flash chipet kell lecserélni),tehát tanult a Nintendo. -
smkb
őstag
Nem hiszem, hogy a Nintendo kardjába dőlne. A DS, DSi is remekül törhető volt, mégis brutális bevételeket generáltak a játékeladások. Igazából az egész warez akkor káros egy konzolgyártónak, ha veszteségesen árulja a vasat, hogy majd a szoftver licenszeken bejön a veszteség. Ha mint esetünkben is már a vas is nyereséges, nem igazán nagy gond, ugyanis alapvetően azok fogják a warez módot használni, akik egyébként sem fizettek volna ki egy játékért 18.000 hufot. Vagyis nem a fizetős bázisból veszít ilyenkor a konzolgyártó, hanem bejön a vásárlók közé egy újabb felhasználói csoport, akik csak a vasat veszik, amúgy meg azt sem vennék. Úgyhogy nagy izgulnivalójuk nincs szerintem, maximum megugrik a vas eladások száma.
-
Cathulhu
addikt
-
kikikirly
senior tag
Úgy tudom már le van játszva a PS 5, marad AMD.Nincs is okuk váltani, ami hibája van PS4/Xbox-nak(Pl gyenge processzor) ,nem AMD sara, Sony-Microsoft kérte ezt.
IGN(0:57-től van a lényeg):
https://www.youtube.com/watch?v=x6O9CSJ_B_I&t=176sEz alapján jó hir hogy Ryzen proci lesz PS5-be, szóval nem lesz gond a teljesítménnyel.
-
Cathulhu
addikt
Az nVidiának van. Most hogy a másik két nagy konzol lassan eol, és tervezgetik az újakat a háttérben, lesz egy plusz slide Lisa prezentációjában mikor győzködi Sonyékat
#58 mostanában nagyon feszült a viszony az AMD és az nV között, tuti hogy erre is le fognak csapni. És tudod, a warez kapcsán szeretnek nagy számokkal dobálózni, majd kiszámolnak sok milliónyi vélt kárt szegény Nintendonak
-
Cathulhu
addikt
Na Lisa Su most bontott pezsgőt, más se kellett az AMDnek most, mint a konkurens konzol eleste
-
a2d2
addikt
Totál egyetértek. Én pl a Fallout 4-et várom immár 3. éve hogy mikor esik le az ára 3e Ft alá, mert jelenleg nekem ennyit érne meg - bezzeg a 3-ast még megvettem díszdobozosan 12e-ért csak akkor még nem volt 3 gyerek
Addig játszok mással, van 350+ játékom a könyvtáramban és összesen kb 30e-et költöttem rájuk.
Én is arra jutottam hogy legalább egy-két évet várni kell a vásárlással.
Így is úgy érzem hogy kicsit rohantam pár játék megvételénél:
Battlefield 3 5e volt, rá két évvel ingyen osztották originen.
Van Helsing kb 10 dollár volt akcióban, rá egy évre szintén kb ingyen volt Humble 1 dolláros csomagjában.
Bioshock Infinity 5e Ft volt akcióban, utána láttam jóval olcsóbban.
Dishonored is 5e Ft körül volt, el lett kapkodva
A lényeg hogy ha már vársz egy évet akkor ha tudsz mással játszani közben akkor várj még egyet és szinte minden az öledbe hullik@SunMount3r én meg pont azt tapasztaltam PC fronton hogy évenként kb feleződik az ár.
-
gianni85
veterán
Nem csak a csóringereket érinti. A ninty elég durván áraz... én totál clean játékos vagyok, ugyan akcióban vásárolok, de van több száz címem a steam/live/psn fiókomban. A switch is érdekelne, de a cartridge-ok tartják az árukat, online nincs olyan akciózás, mint a konkurenciánál, én meg nem adok annyi pénzt indie játékokra, aminél olcsóbban veszek a másik platformon AAA címeket. Hiba azt feltételezni, hogy csak a csóringer országokban árérzékenyek a vásárlók.
(#38) b
Hmm. Ránézek akkor az ismert helyeken a használt cuccokra. Nekem nem rémlettek ilyen árak, bár jó régen néztem. A fenti állítást új játékokra még tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Innen nincs visszaút, csak új hardverrevízió segíthet a japánoknak megkadályozni a Switch korlátlan felhasználását.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest