Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • b.

  nagyúr

  válasz djozsi #9 üzenetére

  "A kérdés az lenne, hogy ez mennyire szenzációhajhász és mennyire valóságközeli állítás? És itt nem a doomsayerkedő részére gondolok. Ki lehet jelenteni, hogy mivel adott ez a módszer napokon, legfeljebb heteken belül szinte biztosan menni fog a warez a gépre vagy ez csúsztatás és simán lehet, hogy olyan szoftveres vagy esetleg más típusú hardveres akadályok állhatnak a dolog útjában, hogy az is lehet, hogy hardverrevízió nélkül is hónapokig-évekig nem lesz warez a gépre?"

  Igen , sajnos ki lehet jelenteni, hogy hónapokon belűl meglesz és torrent oldalak is nyomni fogják.De ez főleg a mi kis hazánkat és a hozzánk hasonlóan csóringer és warezéhes nemzeteket érinti Aki tiszteli a fejlesztőket vagy nem hatja meg a játékok ára,és továbbra is szeretne ilyen minőségű játékokat kapni, mint Mario Zelda, Splatoon, az megveszi a játékot eredetiben. Valószínűleg a mi kis hazánkban is nemsokára sokkal népszerűbb konzol lesz, mint eddig .Sajnos. Már olvasni infóket, hogy plusz funkciókat is fognak benne feloldani, mediaplayer stb , plusz nem tartom kizártnak, hogy a hardveren is tunigolnak egy kicsit órajelek tekintetében.
  talán még az ilyen tudatlan trollok is megveszik a 200 ezres telefonjuk mellé, mint feljebb ez a polo nevű srác.

  Nintendonak is online funkciókhoz kell kötnie jobban a gépet sajnos, mert így a régi vonalat képviseli, ami nagyon jó, de sajnos ugyan az a hátulütője is mint az előnye a régi vágású konzoloknak.

  [ Szerkesztve ]

  "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés