Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ez az UndeleteMyFiles elég érdekesen működik, mert ugyan a törölt fájlokat megtalálja, de az állapotukról - tehát hogy sikeresen visszaállíthatóak-e - arról nem mond semmit (ellentétben pl. a TuneUp Undelete-el). Nekem most rá van kötve egy 10GB-os noti vinyó a gépre zenékkel, van rajta 50KB szabad hely körülbelül, kijelöltem egy korábban törölt mp3-mat hogy állítsa vissza és gondolom azokból a szektorokból amelyeken a törölt zene eredetileg volt összerakott nekem egy használhatatlan valamit. (mondjuk le lehet játszani, de totál más zenéről van szó és ez is csak annak tudható be hogy az egész vinyón zenék vannak)
Egyébként az ötlet nem rossz, hogy érdekes-ingyenes programokat mutattok be időröl-időre.. csak lehet twollah nem örülne neki ha elhalásznátok előle a sikert.
Esetleg csinálhatná Ő is ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest