Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ez az UndeleteMyFiles elég érdekesen működik, mert ugyan a törölt fájlokat megtalálja, de az állapotukról - tehát hogy sikeresen visszaállíthatóak-e - arról nem mond semmit (ellentétben pl. a TuneUp Undelete-el). Nekem most rá van kötve egy 10GB-os noti vinyó a gépre zenékkel, van rajta 50KB szabad hely körülbelül, kijelöltem egy korábban törölt mp3-mat hogy állítsa vissza és gondolom azokból a szektorokból amelyeken a törölt zene eredetileg volt összerakott nekem egy használhatatlan valamit. (mondjuk le lehet játszani, de totál más zenéről van szó és ez is csak annak tudható be hogy az egész vinyón zenék vannak)
Egyébként az ötlet nem rossz, hogy érdekes-ingyenes programokat mutattok be időröl-időre.. csak lehet twollah nem örülne neki ha elhalásznátok előle a sikert.
Esetleg csinálhatná Ő is ide.
-
dajkopali
addikt
jaja, vmi ilyesmi forgott az én fejemben is
de nem tudom megmagyarázni, inkább csak egy érzés, te tudnál mondani olyan kézzelfogható, gyakorlati megoldást, helyzetet, amikor ez a video-prezi nagyon ütős lehet? mer nekem teccik, de most így hirtelen - eb-döntő után, de előtte sem - még nem tudtam kitalálni azt a piaci konstrukciót, ahol ez sikeres lehet...
persze lehet, hogy - mint már annyiszor - a technológiai lehetőség generálja majd az alkalmazást... -
FTeR
addikt
az video+prezentációs móka elég jó ötlet. persze ilyen cuccok eddig is voltak, de párhuzam ua. mint hogy netes videó lejátszók is voltak korábban, aztán jött a youtube...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest