- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ez az UndeleteMyFiles elég érdekesen működik, mert ugyan a törölt fájlokat megtalálja, de az állapotukról - tehát hogy sikeresen visszaállíthatóak-e - arról nem mond semmit (ellentétben pl. a TuneUp Undelete-el). Nekem most rá van kötve egy 10GB-os noti vinyó a gépre zenékkel, van rajta 50KB szabad hely körülbelül, kijelöltem egy korábban törölt mp3-mat hogy állítsa vissza és gondolom azokból a szektorokból amelyeken a törölt zene eredetileg volt összerakott nekem egy használhatatlan valamit. (mondjuk le lehet játszani, de totál más zenéről van szó és ez is csak annak tudható be hogy az egész vinyón zenék vannak)
Egyébként az ötlet nem rossz, hogy érdekes-ingyenes programokat mutattok be időröl-időre.. csak lehet twollah nem örülne neki ha elhalásznátok előle a sikert.
Esetleg csinálhatná Ő is ide.
-
dajkopali
addikt
jaja, vmi ilyesmi forgott az én fejemben is
de nem tudom megmagyarázni, inkább csak egy érzés, te tudnál mondani olyan kézzelfogható, gyakorlati megoldást, helyzetet, amikor ez a video-prezi nagyon ütős lehet? mer nekem teccik, de most így hirtelen - eb-döntő után, de előtte sem - még nem tudtam kitalálni azt a piaci konstrukciót, ahol ez sikeres lehet...
persze lehet, hogy - mint már annyiszor - a technológiai lehetőség generálja majd az alkalmazást... -
FTeR
addikt
az video+prezentációs móka elég jó ötlet. persze ilyen cuccok eddig is voltak, de párhuzam ua. mint hogy netes videó lejátszók is voltak korábban, aztán jött a youtube...
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Huawei B525s-23a 4G LTE WIFI router fehér
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest