- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
Az írásod után bátran rendeltem a gyártótól egy padot. 15 Euro volt az L-es pad mindennel együtt.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, legnagyobb hátránya tényleg, hogy lassan simul ki -
ribizly
veterán
Jól van na. Ki tudta?
Érdekes jelenség amúgy, mert inkább úgy mondanám elcsúszik, ha oldalról meglököm. Az eddigi padjaim minden ponton úgy ragaszkodtak az asztal felületéhez, hogy szinte fel kellett tépni őket, pedig nincs lakkozva, de nem is teljesen sima. A Zowie meg viszonylag mereven áll, viszont, ha az egyik sarkát meghúzom picit, vagy oldalt meglököm, akkor mozdul az egész. Ez szerencsére akkor nem jelentkezik, ha rajta van a kezem.
Egyébként az lett a megoldás, hogy vettem ilyen papír vékonyságú kétoldalú ragasztócsíkot és helyenként a széle kapott egy kis boost-ot...
-
.LnB
titán
Jó kis pad. És kb ennyit is kell egy egérpadra szánni. Én a 450x400-as méretűt preferálnám akkor már, mert én kiforgatom nagyon a bill-t, és lehet csak az egyik sarka lógna a 800-asra rá. Az még jobb áron van.
(#3) ribizly A Zowie G-SR nekem sem csúszkál. Nem az egérpad alját kell szilóval befújni, hanem a felső felületet.
-
Vanir
veterán
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert nincs nálam G-SR.
Nekem abszolút nem csúszkált, sokkal jobban tapad, mint a Kodipad, vagy a Glorious, de lehet, hogy a te asztalod felületén nem így lesz.
Amúgy a felületét tekintve kicsit érdesebb, sebességét tekintve pedig gyorsabb Ino szerint. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
Remek teszt! Köszönet érte!
Jó látni, hogy normális egérpadok potyognak mostmár az égből is, ráadásul igencsak elfogadható áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged