Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverss
aktív tag
Nekem nem ér meg ennyit.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Napfénysüti #17 üzenetére
Drága a tépőzár, meg a töltőanyag, így aztán vmiből fedezni kell a költségeket.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Paarthurnax #14 üzenetére
Én a laptopommal jártam így. Az oldaltáska hiába volt jó de hosszabb távon kényelmetlen. Aztán lecseréltem ugyanabból a márkából (Targus) egy hátitáskára és egyrész kényelmesebb másrészt sokkal több dolog belefér.
Egyébként tetszenek ezek a fotós táskák de elég húzós áruk van. Legalábbis a nem éppen olcsó lapos fent említett nem rossz márkájú táskája közel se került ennyibe pedig értéket abban is bőven cipelek és teljesen korrekt cucc.Més que un club!
-
KeNTaGoN
tag
A Vanguard BIIN 47 pont megfelelne az igenyeimnek.
A jelenlegi cuccom kenyelmesen bele fer, kompakt, korrekt.
Bar lehetne egy kicsit olcsobb. Es hianyolom az esokabatot rola.A Hama/Dörr hasonlo, am olcsobb termekeirol mik a velemenyek?
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
H.Ezredes
őstag
Hasznos kis táska
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Paarthurnax
senior tag
Anno elkövettem azt a hibát, hogy féloldalas Lowepro SlingShot táskát vettem és be kellett látnom, hogy amíg kis méretben praktikus, addig a legnagyobb méretben, megpakolva egy kínszenvedés.
Pár hónapja lecseréltem egy National Geographic Earth Explorer táskára. Túrázásra nagyon jó és nem nagyobb mint a SlingShot. A másik előnye, hogy végre nem fekete fotós táskám van, mert amikor izgalmasabb helyeken utaztam mindig paráztam, hogy a fekete Lowepro fotós táskára az van "írva" LOPJ EL!Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
ez_meg_emaz
őstag
Jo ár/érték arányban tudom ajánlani a Kata db-455-ös válltáskát. Én 15 ért vettem iponban, sztem igen jo vétel volt. váz obival + 2 obi + vaku + portrémarkolat + egyéb tartozékok lazán elférnek benne és laptop tarto része is van. A legjobb hogy sima válltáskának(/notebook táskánat) is lehet használni ha a fotos szütyöt kivesszük belöle. Profiknak lehet kicsi lenne, nekem megfelel.
-
-
total90
veterán
Up-Rise 48 nagyon tetszik. Talán ha bővítésre kerülnek a cuccaim és nem férek bele a mostani tatyóba, akkor ilyet veszek.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Zolás
addikt
A legfiatalabb tesztelőtől mikor láthatunk cikket?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Ijk
nagyúr
Nálam még mindig a Crumpler az etalon, hobbifotós táskaként. Kiváló anyaghasználat, remekül varrva, nagyon jó csatok és cipzár. És nem utolsó sorban igen jól néznek ki, én a hétköznapokban is egy fotós hátizsákot használok, senki meg nem mondaná róla hogy az.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
DeltaPower
addikt
"az UP-Rise 38 gyermekkel nem kompatibilis"
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Köszi a tesztet, jó ötlet, hogy kiegészítőket is teszteltek! Majd ha úgy alakul, laptoptáskákat is górcső alá vehetnétek
-
fi:zi'k
nagyúr
Kedvező ár?! Még a legkisebb táska csak-csak. Persze tudom én, hogy ezek céleszközök és azért ilyen drágák (nekem).
Amúgy nagyon jók, de sajnálok rá ennyi pénzt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika