Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverss
aktív tag
Nekem nem ér meg ennyit.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17 üzenetére
Drága a tépőzár, meg a töltőanyag, így aztán vmiből fedezni kell a költségeket.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Paarthurnax #14 üzenetére
Én a laptopommal jártam így. Az oldaltáska hiába volt jó de hosszabb távon kényelmetlen. Aztán lecseréltem ugyanabból a márkából (Targus) egy hátitáskára és egyrész kényelmesebb másrészt sokkal több dolog belefér.
Egyébként tetszenek ezek a fotós táskák de elég húzós áruk van. Legalábbis a nem éppen olcsó lapos fent említett nem rossz márkájú táskája közel se került ennyibe pedig értéket abban is bőven cipelek és teljesen korrekt cucc. -
KeNTaGoN
tag
A Vanguard BIIN 47 pont megfelelne az igenyeimnek.
A jelenlegi cuccom kenyelmesen bele fer, kompakt, korrekt.
Bar lehetne egy kicsit olcsobb. Es hianyolom az esokabatot rola.A Hama/Dörr hasonlo, am olcsobb termekeirol mik a velemenyek?
-
H.Ezredes
őstag
Hasznos kis táska
-
Paarthurnax
senior tag
Anno elkövettem azt a hibát, hogy féloldalas Lowepro SlingShot táskát vettem és be kellett látnom, hogy amíg kis méretben praktikus, addig a legnagyobb méretben, megpakolva egy kínszenvedés.
Pár hónapja lecseréltem egy National Geographic Earth Explorer táskára. Túrázásra nagyon jó és nem nagyobb mint a SlingShot. A másik előnye, hogy végre nem fekete fotós táskám van, mert amikor izgalmasabb helyeken utaztam mindig paráztam, hogy a fekete Lowepro fotós táskára az van "írva" LOPJ EL! -
ez_meg_emaz
őstag
Jo ár/érték arányban tudom ajánlani a Kata db-455-ös válltáskát. Én 15 ért vettem iponban, sztem igen jo vétel volt. váz obival + 2 obi + vaku + portrémarkolat + egyéb tartozékok lazán elférnek benne és laptop tarto része is van. A legjobb hogy sima válltáskának(/notebook táskánat) is lehet használni ha a fotos szütyöt kivesszük belöle. Profiknak lehet kicsi lenne, nekem megfelel.
-
total90
veterán
Up-Rise 48 nagyon tetszik. Talán ha bővítésre kerülnek a cuccaim és nem férek bele a mostani tatyóba, akkor ilyet veszek.
-
Zolás
addikt
A legfiatalabb tesztelőtől mikor láthatunk cikket?
-
Ijk
nagyúr
Nálam még mindig a Crumpler az etalon, hobbifotós táskaként. Kiváló anyaghasználat, remekül varrva, nagyon jó csatok és cipzár. És nem utolsó sorban igen jól néznek ki, én a hétköznapokban is egy fotós hátizsákot használok, senki meg nem mondaná róla hogy az.
-
DeltaPower
addikt
"az UP-Rise 38 gyermekkel nem kompatibilis"
-
^Clown
addikt
Köszi a tesztet, jó ötlet, hogy kiegészítőket is teszteltek! Majd ha úgy alakul, laptoptáskákat is górcső alá vehetnétek
-
fi:zi'k
nagyúr
Kedvező ár?! Még a legkisebb táska csak-csak. Persze tudom én, hogy ezek céleszközök és azért ilyen drágák (nekem).
Amúgy nagyon jók, de sajnálok rá ennyi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nemrég állványokat, most pedig három fotós táskát próbáltunk ki a gyártótól.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest