- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Alchemist #67 üzenetére
Hm, a sakkprogramra nem is gondoltam.
Mi anno SHA1 szamitast akartunk atrakni FPGA-ba, de a GPU osszessegeben optimalisabb, egyedul a fogyasztasban volt jobb az FPGA. A beruhazasbol nem lett semmi, mert tul hosszu volt a megterules es nem egyertelmu, hogy meddig piackepest egy ilyen kapacitas.
-
lenox
veterán
Lehet, de pl. en azt tippelnem, hogy a gpuk az utobbi 5 evben jobban fejlodtek, mint az fpgak, es 5-10 eve is voltak cegek, akik fpga-t probaltak eladni, pl. az sgi-nak es volt fpga-s node-ja, de megsem terjedt el mint altalanos celu eszkoz. Most az uj dolog az opencl. Ennek egy baja van, hogy szerintem aki veszi a faradtsagot, hogy egy ilyen fejlesztest megcsinaljon annak opencl ide vagy oda akkor is nagy kockazatot kell vallalnia, amit valoszinuleg opencl nelkul is vallalt volna. Ezek a cegek szerintem mar most is aruljak az fpga-s megoldasaikat, szoval az opencl szerintem nem fog sokat segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos cigaretta 🔞
- LEGO klub
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9 14900KF processzor + Gigabyte Z790 UD alaplap eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest