- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy írtam már, de ha a kontinensen nem találok olyan webshop-ot, ami forgalmazná a termékeiket, akkor kenhetem a hajamra... pedig egész jó házakat kínálnak.
-
icp1970
senior tag
Borzalmasan ronda.
-
Nem lehet inkább az, hogy esetleg azonos OEM-től veszik a házakat?
Elég sok "házgyártónál" bevált szokás ez. és csak saját logót kérnek rá.
-
opr
nagyúr
Amugy siman, de miert lenne himnemu?
A Cougar az a szleng a ~40-es 50-es szingli, feszes leopardmintas rucikat meg hasonlokat viselo, 18+-osan erosen aktiv, sokszor naluk joval fiatalabb csavokra vadaszo nokre.
A Cougar conquer az ebbol egy olyan sikeres peldany, aki mar elerte a hodito cimet is.De persze igy vegiggondolva lehet forditva is nezni, es akkor meg egy fiatal csavo, aki a Cougar-okra hajt raadasul sikeresen, akkor pedig az a story, hogy a SzivarvanyZeusz megirigyelte hosunk eredmenyeit.
Persze, ha mar SzivarvanyZeusz, akkor meg siman lehet, hogy csak nagyon bejon neki a Cougar Conquer srac.
Vannak itt opciok, na. Izles szerint lehet valogatni kinek melyik a szimpatikusabb. -
Predatorr
őstag
Hát nekem volt sokféle (kicsi, vacak, menő, drága, nagy) pc házam, végül vettem egy CMT230-at. Ezzel ki is léptem az összes gyártó potenciális vásárlóinak köréből, porfogó meg van enélkül a drágagyi nélkül is elég.
Bocs az aláhúzásért, mobil átkapcsolt, ki hiába jelölöm, nem írom be újra. -
L3zl13
nagyúr
"Valahonnan ismerős a Xigmatek új nyitott toronyháza…"
Igen, mintha rémálmomban láttam volna hasonlót.
-
opr
nagyúr
Elkezdtem olvasni a cikket, es...
Addig jutottam, hogy a "Zeus Spectrum Edition" lenyulta a "Cougar Conquer" kialakitasat, es elkezdtem nagyon rohogni.
Szoval, ha jol ertem az van, hogy a Szivarvanyos Zeusznak bejott az eros negyvenes, rovid szoknyas, feszes rucit es piros koromlakkot viselo kollegaja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Zeus Spectrum Edition a Cougar Conquerhez hasonlóan döntött kialakítást és nyitott belteret kapott.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest