- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokan mondjátok itt, hogy Bálint micsoda előnnyel indult, mert egy ismert RTL-s ember.
Nos, nekem fogalmam sem volt, hogy ki ez a Bálint, és a beköltözéskor láttam életemben először.Igen, hallottam, hogy létezik valami ÉNB című műsor, de ez most indifferens, mert soha egyetlen részét sem láttam, és nem is vagyok rá kíváncsi. Tehát az, hogy szerepelt már valahol az önmagában nem biztos, hogy előny. Nem aszerint ítélem meg, hogy hol szerepelt, hanem amit a műsoron keresztül látok.
Ott volt az egyik előző szériában a Tivadar gyerek, na róla tudtam, hogy kicsoda, láttam pár videóját és azt is tudtuk, hogy egy bizonyos körben elég népszerű. És még talán előnyt is tudott volna kovácsolni ebből a népszerűségéből, de odabent lehullt róla a lepel, így sorsa elkerülhetetlenül a kiesés volt.
Az előzetes ismertség önmagában nem előny, ha nem tud vele élni a játékos és eljátssza a nézők bizalmát, akkor ugyan úgy kiesik mint bárki más.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Politika
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest