Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Véleményem szerint a Gaben jó szándékkal próbált beszélni pár emberrel csak mire kiért a száján egy pökhendi lenéző vádaskodás lett belőle!
A Dani gyerek akármilyen paraszt műmajer a dumája
tulajdonképpen jót akar tehát belül nagyon de nagyon mélyen egy rendes ember.
Azt hogy oltja Virágot azzal a tenyerébe mászó stílusával az borzalmas de jót akar neki mert talán látja hogy valami nagyon félrecsúszott az életében. Azt viszont valószínű nem tudja mennyire tehetséges énekes
és azt sem hogy pénzért árulta magát!
És igen a Gaben felé beszélgetés után változott a stílusa is Virág irányába!
Az hogy ÉNB-be miért kötött bele az talány mint ahogy az is mit keveri a szart Moh és Merci között mikor semmi ilyen nem hangzott el amit retardó (megtetszett) állít vagy ha igen tisztelt szerkesztők lássuk mi is mert adásba nem ment le az 100.
Érdekes módon az nem zavarta hogy a két cigó hogy viselkedik és igen ezért egy kizárás kinézne neki mármint retardónak igaz nem volt fizikai kontakt de pl. a 6-ban azért kizárták Simont mert kicsit megigazította (megtépte
) Vikin a pólóját!
-
antikomcsi
veterán
Hacsak nem ez volt a cél! Lehet, hogy pont azért kerültek be, mert a pszchomókus őket javasolta. Amíg megcsinálják a műsort, és jön a nézettség, meg a reklám bevétel, addig egy kis büntetés is belefér, ha úgy adódik. A szerződéssel, amit aláíratnak a játékosokkal, pedig biztosan jól le van védve az RTL.
-
RoBos
senior tag
Itt a műsor készítői hibáztak egy nagyon nagyot, mikor a jelentkezőket nem szűrték meg rendesen a pszihológiai teszten mikor voltak a jelentkezések a műsorban. Amúgy, ez kis is jön rendesen a műsorba, h nagyon sokan, sőt a többség pszihésen nem tud uralkodni magán és simán benne van a levegőben, h a későbbiekben lesz kizárás is!
Előbb-utóbb elpattan majd vki. Ez nem egy kétfilléres műsor az RTL-nek, sztem 1-2 ember feje most főhet rendesen, h ezt a beválogatást nagyon benézték és nem volt alapos a szűrés! -
F34R
nagyúr
Fuuuu ez a tegnapi nekem nagyon bicskanyitogato volt...
Nehany ember olyan gaz alkohol hatasara, hogy vallalhatatlan. Renato, Gina, Dani, Moh, Amanda stb... ahhh nagyon alja.. evrol evra szarabb lesz a szinvonal.
-
lowzor
veterán
Az talán még szánalmasabb, hogy az a tévképzete van, hogy Fru is szerelmes belé, még a többiek is adták alá a lovat, mikor ezt előadta nekik.
Az lenne a jó, ha Bálint összejönne Fruval, szerintem akkor fel is kötné magát.Bálint szerintem tudja, hogy ebben a bandában esélyes várományosa a 36 millának, és ezt nem kockáztatná egy agresszív kancigány miatt.
-
C4mp3r
addikt
emlekszem a vv4-5-ben hasonlo kemeny bulik utan hetekre megvontak az alkoholt, itt meg itatjak oket mintha direkt verekedest akarnanak. szanalmas volt a tegnapi adas, Robival ertek egyet, igaz, hogy való világ de azért van egy szint. nalunk is olyat akarnak, mint a ruszkiknal, ahol mindennapos hogy a csavo a hajanal fogva huzza a not meg egymast utik-verik.
el nem tudom kepzelni, hogy ez a dagadek 380 novel volt egyutt, amikor full szanalmasan meg mindig azutan a no utan koslat aki 3x megmondta neki, hogy semmi nem lesz es kepes ezert orszag-vilag elott lejaratni magat. szegyen. akik Balintot fikazzak nem tudom, hogy reagalnanak ha egy ilyen taplo a pofajukba allna es kurvazna meg szarragozna oket szerintem nem sokan tudnank a hidegverunket megorizni, en biztos, hogy a foldbeallitottam volna a majmot kizaras ide vagy oda.
nalam tovabbra is Balint es Robi a favorit, a homar Gabor barkit visz ki szerintem kint fog maradni, az viszont idegesitett, hogy Renato ugy ult ott a kanapen kivalasztasnal, mint aki megvette a helyet, semmi szegyenerzet nem volt benne, nem tudom miert hiszi magat ilyen erosnek.
-
csababarca
őstag
Most nézem vissza a tegnapi részt.
Renátót miért nem figyelmeztették még úgy, hogy a nézők is látják?
Moh hogy lehet még a játékban, azok után, hogy fellökte a lányokat, meg verte az ajtót?Egyébként itt megint Dani volt a ludas, mert ő kezdte a féltékenységi rohamát Mohra, amire mindenki megvadult.
De erről beszéltem, hogy senki sem őszinte, mindenki kibeszél mindenkit egymás háta mögött, és akkor egyszer ez kibukik, ez van belőle.
Gina megfogta a vita lényegét: "Miért kellett Digónak elmennie???"
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #687 üzenetére
Ha így lesz, Moh számíthat egy szavazatra tőlem.
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #684 üzenetére
És mi van ha a Gaben csak egy Trójai faló abban a brigádban és minden meg volt beszélve mint ÉNB és Dani között és viszi arandát vagy beginát! Az mekkora lenne!
Kár hogy itt nincs spoiler mert az alá írtam volna. Csak hangosan gondoltam!Nem lehet hogy a Merci csak azt a csillogó bisz-baszt keresi a földön ami az arcán van?
-
antikomcsi
veterán
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #685 üzenetére
Szerintem soha nem tudjuk meg, hogy mi történt!
Gondolom pont az ilyenek miatt nincs 1-2 webkamera beüzemelve és állandó élőképpel kilinkelve a netre. Nem akarják, hogy megtudjuk mi történik odabent, azt akarják, hogy csak annyit tudjunk, amit, és ahogy ők összevágnak. De akkor legalább az előzetesbe ne raknák bele, és ne lenne kint a vv oldalán. Vagy ha már kint van, valami magyarázatot érdemelnének a nézők.
-
LamaCube
addikt
A saját "csapatából" csak úgy fog vinni, ha közben valami balhét csinál valamelyikükkel és lesz oka kivinni. Ezt a verziót erősen kétlem. Moh-t nem meri kivinni szerintem. Vivire tippelek
Összeesküvés elmélet ON: Tegnap, amikor bejelentkezett Anikó, nagyon megszeppenve ültek és sutyorogtak, hogy valami baj van, mert Anikó is szomorú. Nem-e volt valami fizikai összeütközés, lökdösődés azon a napon, amikor Merci a földön feküdt? Lehet benne voltak páran és Merci közé állt és ezért került a földre? Viszont mivel lehet több ember benne volt, így ki kellett volna zárni több embert. Ezt nem akarta bevállalni az Rtl.
-
antikomcsi
veterán
Én akkor is a fantomképre szavaznék, ha a felmosó vödör lenne alatta!
A három játokos ellen még valóban lehetne esélye, bár ott sem azért, mert őt szeretik, hanem azért, mert ezt a hármat, akit írtál, én már még jobban utálják. Viszont őket nem viheti ki, hiszen együtt koccintottak mikor megalakult a nagy brigádjuk.
Ha olyan őszinte és gerinces mint állítja magáról (nem az) akkor az eddig látottak alapján, csak Moh jöhet szóba.
-
Vakegérke
félisten
Gábor is, Merci is váratlanul lett villamester. Egyszer csak azok lettek. A korábbi szériákban megküzdöttek érte. Nem kéne visszatérni a hagyományokhoz?
-
UFO1
senior tag
válasz
Vakegérke #632 üzenetére
Különben csak halkan jegyzem meg Alek is kb. ezt csinálta lehet 2020-ban ő sem lenne szimpi és nem védek senkit csak igaz ami igaz. És a stílus sem volt sokkal kifinomultabb. Annyi a különbség, hogy volt ő vicces is volt néha úgy hogy nem tudta, hogy az . És igen ebben nagy segítségére volt Olivér!
Más:
Rotyi még a végén megsajnáltatja a nézőkkel arandát!Azért a külső és belső erősorrend kicsit eltér!
Na ha nem utálták volna ezt a cigó gyereket most már még az anyja is szerintem!
És jön a hugica is egy teljes jellemrajzot fest miért nem szeretjük őket mint ahogy a lakók is mondták állatok.A legnagyobb vita közben aranda meg a szürke kartonra támaszkodva próbált pihenni/aludni vagy mi a fenét majdnem magam alá pislantottam!
Rotyi meg közben szépen mozizik még a végén megnyeri ez a gyerek.Anikó meg legszívesebben kirohant volna a stúdióból és igaza van.
Én azt mondom atomot nekik!
Az utóbbi 3 VV-ben volt hasonló veszekedés mert én az az előtti 6-ban nem láttam hasonlót!
Ja tényleg beszólok mindenkinek Gaben gyerek meg közben kimászott a villából?
Ez a kiválasztás nagyon érdekes volt szinte azt lehet mondani, hogy össze se beszéltek
viszont ezt kedves szerkesztők miért nem láttuk lemaradtunk(tatok) róla (kevés a 39 kamera?) no no!
Várjunk csak hoppá hoppá a Mercy a tegnapi előzetesben megsérült vagy mi ez hova tűnt vagy valami időhurokba kerültünk vagy ez valami alternatív idősíkban történt??
aranda a postaláda mellett hogy aszonnyja: „levél küldjed a levelet bass*am a szádat meg”!
Még a végén ő lesz a kedvencem! Ááá kizárt, sose, nyista!Különben a Győzi a BVV-ben javuló tendenciát mutat jól bekérdezett a reno haverjánál, tud ez ha nem akar vicces lenni mert ami nem megy azt nem kell … és a műsor végére rájöttem nem mászott ki a Gaben a villából á dehogy a fürdőben van és a haját lakkozza napi kb. 18 uszkve 20 órán át. (Merci mint villamester megkérdezi kinek kell még valami erre Gabent hajlakkot írtál fel … - mennyit - háááát olyan 6-8 flakonnal … naponta legalább!) És Győzi tettszett ahogy erre reagált.
Ez viszonylag jól megy a VV az nem nagyon sikerült.
-
i3odnar
tag
válasz
LamaCube #676 üzenetére
Szerintem két irányból közelíthető meg a dolog Gábor számára:
- versenyben akar még maradni és vissza akar térni a villába: Ebben az esetben olyan személyre eshet a választása aki a "7 millió nézőnek" is szúrhatja a szemét a jelenlegi viselkedésével, ezek szerintem Gina, Renátó és Amanda lehetnek. Talán ellenük még van esélye.
- meg akarja mutatni a villalakóknak, hogy mennyire erős és mennyi vér van a pucájában: hallgat a többiekre és kiviszi Moh-t és ezzel a döntésével kiejti magát. -
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #677 üzenetére
Igen, az tényleg szomorú. Renátót viszont én már lassan Arandáéknál is jobban elkezdem utálni lassan ezzel a folyamatos agresszív viselkedésével. Remélhetőleg nem sokára csinál valami olyat, amivel kizárják.
Az az érdekes amúgy, hogy amikor Csoki ugyanilyen agresszív volt, akkor beszólogatott neki a "nagy testvér", hogy vegyen vissza, Renátónál semmi ilyesmi nem volt, de még csak egy figyelmeztetést sem kapott soha. -
antikomcsi
veterán
Szerintem is úgy tolja a csajozást, mint egy tapasztalt nagy csoportos. Elképzelhetetlen, hogy ekkora számban vevők lettek volna a nők a stílusára. Persze egy jó barát, egy Deák Ferenc ezt áthidalja.
Viszont ami szomorú, hogy ezek miatt az események miatt, még hetekig nézhetjük Aranada, meg a cigóg ábrázatját.
-
LamaCube
addikt
Szerintem Gábor csajt visz ki... Mondjuk bárkit visz ki, akkor is kint marad vagy ha nem, akkor valamit nem láttunk, amit mások láttak.
A szerkesztéssel tutira lehet manipulálni. Én a szerkesztők helyében betolnám ilyenkor a konfliktusok gyökerét, hogy ki mit mondott és ezzel is megtudnák kavarni a sz.rt. Bár azt is értem, hogy miért nem teszik -
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #673 üzenetére
Ehhez képest azzal hencegett a bemutatkozó videójában, hogy ő már 380 nővel volt együtt, meg hogy Puskás Peti skalp számát megdönti majd a villában. Amit leművel a Frúval, én még azon is csodálkoznék, ha 1 nője lett volna életében, aki nem hivatásos volt.
-
Vakegérke
félisten
Gábor sokat hangoztatja, hogy a többiek nem bírják elviselni az igazságot. Honnan a francból veszi, hogy neki van igaza?
Rajta van a zöld kendő, bebizonyíthatja, hogy erős karakter, visszajön a párbajról. Szerintem Moh lesz a kihívott.
-
antikomcsi
veterán
Retardó teljesen hülye? Hányszor kell még elmondja neki Fru, hogy pattanjon le róla, mert nem lesz semmi köztük?
Még várok a szavazással, de szerintem vakon rányomhatnék a fantomképre.
-
Pörp
senior tag
Huh gyerekek Alekosz, Attila, Milo, Szabolcs, stb... ezek expert agysebészek voltak ezekhez képest.
-
antikomcsi
veterán
Mikor volt az a rész, amikor Merci összeesett?
Nagyot csalódtam magamban, az első pár nap után teljesen félreismertem Renátót!
Azt hittem, hogy a származása ellenére egy korrekt figura lesz a játékban. Nagyon csúnyán benéztem, ezt napról napra igazolja.Ráadásul megszállott módon akaszkodik Frura. Miből képzeli, hogy bármi történt köztük? Csak mert Bálintnak azt mondja, hogy nem tud semmit! Akkor én sem tudok! Mi történt Fru és Renátó közt, amiért így balhézik.
Megjegyzem, tipikus cigó módon.
Igaza van Robinak, nem kell mindenkit szeretni bent, de ettől még viselkedni kéne tudni. Gina és Renátó az emberiség szégyene!
-
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #655 üzenetére
Ez már nem villa, hanem kígyófészek.
Renátó mit képzel magáról, hogy ordítva leqrvázza Bálintot? No meg Gádzsina se volt túl kedves Robihoz. Virág kuplerájt csinál.Kéne egy olyan órát engedélyezni nekik, amikor nem lenne a tettlegességnek büntetése, előtte egy órával kapnának fejenként egy vödör piát.
-
lowzor
veterán
Renátót kéne eltávolítani, remélem rá kerülnek majd a jelek.
-
Villa7
tag
Na beindult a műsor
A dakoták ugyan ilyenek idekint is gondolom. -
LamaCube
addikt
Na a kisebbségiek csinálják a műsort.... a vér nem válik vízzé...
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #622 üzenetére
VV soma gaming minden 2.szava tesó.
-
Popes
őstag
Renátó🤣🤣🤣
-
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #647 üzenetére
Idézem a topik mottóját:
"Ésszel, érvekkel, barátságosan, tárgyhoz ragaszkodva, huzakodás nélkül."
Ettől egyikünk sem tért el.
-
kalanchoe
senior tag
Most is lesz amúgy kieső, vagy valami más miatt kezdtek hamarabb a szokásosnál?
-
Vakegérke
félisten
Rangsorolva lettek a villalakók. Dani lett az első lila kendővel jutalmazták a szerkesztők. Aranda utolsó lett, ez
nem tett jót az önérzetének.Anikó bezengte, hogy országos botrány következik. Na már meg ki kezdi, és miért?
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #645 üzenetére
Hívhatjuk eszmecserének is
Én nem helyezem magasabb polcra Gábort senkinél sem a bent lévők közül.
Viszont azért nem csak ő volt a ludas, mert bizony amiket mondott, volt igazság benne.
Persze ezt úgy kellett volna tisztességes csinálnia, ha Vivi-Dani esetében mindkettővel egyszerre ül le ezt tisztázni, pl.De ugye, ment a szarkavarás, itt bukott bele a dologba.
Ezt nem vitatom.Azt vitatom, hogy most róla hangos a topik, hogy milyen alja, holott 3 hete ezt csinálja mindenki: sutyorognak egymás háta mögött, még azok is akik egymással jóban vannak.
-
antikomcsi
veterán
válasz
csababarca #640 üzenetére
Nem tudtam, hogy vitatkozunk.
Te is elmondtad a véleményed Gáborról, aztán én is.
Szíved joga azt gondolni róla, amit szeretnél, nem kell, hogy megegyezzen a véleményed az enyémmel. Noha én mást gondolok róla, ettől még tisztelem a Te gondolataidat. Az a lényege ennek a topiknak, hogy mindenki beírhatja amit gondol. -
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #642 üzenetére
Megkerestem, itt van. 1:14:20-tól.
"Megmondom az őszintét, készültünk, de nem ezt szeretném elmondani, hanem saját szavaimmal szeretnék élni..."
Aztán Gábor mire fel mondogatja, hogy írt egy verset, de Dani olvasta fel?
-
LamaCube
addikt
Gábor megsértődött, mert ő írta a beszédet, de Dani mondta el. Én úgy emlékszem Dani úgy kezdte a kortes beszédet, hogy "tudom, hogy megírott szöveget kellene mondanom, de nem azt fogom", tehát el se mondta Gábor írását. Ez Gábor önérzetének nem tett jót, ezért kavart be Daninak Virágnál és utána jött, hogy Bálint sokat változott.
-
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #637 üzenetére
Nem kellett volna beleszólnia olyan dolgokba, amikhez semmi köze nincs. Szelet vetett, vihart aratott. Lehet, hogy ilyen piti hülyeség miatt esik ki a játékból.
Bár nem azonos a dolog, elmesélek valamit.
Egy időben egy munkahelyen dolgoztam a feleségemmel. Egy szép napon szólt az egyik kollégám, hogy a karbantartó srác bemószerolt a feleségemnek. Ugyanis az történt, hogy előző nap valamit vettem, összefutottam egy kedves régi nőismerőssel, együtt mentünk beszélgetve a körúton.
A feleségem egy szóval se jelezte a dolgot, soha nem féltékenykedtünk.Kérdem én, mire volt ez jó a sráctól, miért volt ez jó neki? Ha mondjuk válás lett volna a dologból, az boldoggá tette volna?
Mikor megtudta, hogy értesültem akciójáról, jött volna magyarázkodni, mire csak egy mondatot intéztem hozzá: Mától nem ismerlek, ne köszönj, mert én se fogok neked köszönni. Ezzel otthagytam. -
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #639 üzenetére
Daniról beszéltem, nem Bálintról.
De mindegy, ilyenen inkább nem vitatkozok, felesleges.
Majd hosszútávon kiderül. -
antikomcsi
veterán
válasz
csababarca #634 üzenetére
Milyen tényeket mondott Gábor Bálintról?
Semmit. Vagy az a nagy bűne, hogy a feladatban, amit együtt csináltak ő írta a szöveget és Dani olvasta fel? Ettől mitől lenne nagyképű Bálint? Állítólag mióta visszajött csinált egy csomó rossz dolgot Gábor szerint. De miket? Mert csak ezt az egy beszédet szajkózza. Ráadásul szánt szándékkal provokálja Bálintot!Gábor egy igazi kis gusztustalan pökhendi féreg, egy szar ember.
Elkezdi Danitól védeni virágot, mert ez a csúnya Dani, hogy beszél egy nővel, ilyet nem szabad. Persze csak Dani háta mögött. És össze enyeleg Renáldóékkal!Hol volt akkor a nők hős védelmezője, drága Gábor, amikor az új pajtása Renáldó üvöltözött Virággal, és mindennek elhordta? Akkor szemtől-szembe nem kellett volna kiállni, és megvédeni Virágot, hogy egy lánnyal így nem beszélünk?
Gábor semmiféle tényeket nem mondott, csak elkezdte keverni a szart.
Szép szóval nem lehetett már beszélni vele, és pont arra ment ki a dolog, hogy felhergelje a beszélgető partnereit, hogy kihozza belőlük az állatot! Gábor egy igazi kis sunyi féreg!
Mentsen meg mindenkit az élet az ilyen emberektől! -
F34R
nagyúr
válasz
Egy reszrol jogos... csak a hangnem nem.. de manapsag nagyon nehez rendesen valaszolni.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #636 üzenetére
Értem amit mondasz, de egy percig sem mondtam, hogy mindent jól csinált.
Csak érdekes szemlélet, hogy azon vitatkozunk, és az a baj, hogy miért mondta el ezeket a dolgokat, nem arról, hogy ezek a dolgok eleve miért hangoztak el Danitól Virág irányába, stb.
Mint amikor egy megerőszakolt nő esetében nem a tettes felelősségét vitatjuk, hanem hogy hát miért hordott miniszoknyát, meg combfixet. (példámban Dani az erőszaktevő, Virág az áldozat, Gábor meg a miniszoknya, combfix. Tessék képletesen érteni)
Kíváncsi vagyok meddig gyűrűzik ez, mert egyébként kicsit unalmas, hogy 3 napja ezen lovagolnak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
A szándékot kajolták be, így jó? Lehet, hogy saját mércéje szerint jót akart, de ugye tudjuk, hogy a fogadatlan prókátornak micsoda a micsodájába. Amúgy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
-
Vakegérke
félisten
Ha énekel, táncol, bohóckodik, bókol a csajoknak, főz valamit az egész bagázsnak, szimpatikus lett volna.
Fejébe szállt a villamesteri pozíció? A villa rendjét kell biztosítania, nem pedig a mások dolgába ütni az orrát, őket megregulázni.Még azt is el tudom képzelni, hogy a csajok uszítását az irigység hozta ki belőle. Jól elvoltak egymással a párok, ő meg magányos. Nosza, ugrasszuk őket össze, nekik se legyen jó.
-
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #631 üzenetére
Egyértelmű, hogy Gábor oltogatta Mercit és Virágot, mondott kellemetlen dolgokat Daniról és Mohról. A csajok ezt szépen bekajolták, ki is robbant a balhé. Most frankón, mi a francnak kellett belekukorékolnia a dolgaikba?
Aztán azt se feledjük, hogy a balhé közben milyen hangnemben beszélt másokkal. Az utcán már ezért leverték volna. -
csababarca
őstag
Én lehet rossz részeket nézek, de nem értem miért Gábor a szar most.
Miért nem a kétszínűeket veszitek elő? Vagyis kb mindenkit, mert az elmúlt 20 adásban mindenki kibeszélt mindenkit már, mindenkivel, kb nem történt olyan, hogy x ember ugyanazt mondta y-nak és z-nek.
Nyilván normálisabban is előadhatta volna Gábor, de a lényegben neki volt igaza.
Főleg a Dani-Bálint-Virág témában.Azt se feledjük, hogy ez egy végletekig manipulált műsor, nettó 30 percet látunk az eseményekből, nagyon sokszor nem is időrendben.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #629 üzenetére
Vajon mekkora lenne az arca, ha győztesen térne vissza a párbajról?
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #627 üzenetére
Jobb lenne, ha Gábort szavaznák ki. Ő magabiztosan választana ellenfelet, de bárkit választana, megalázó vereséget szenvedne. Nagyon meglepődnék, ha nem így lenne.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #625 üzenetére
Neki van elszámolni valója Gáboron kívül Fruval és Vivivel is. Kérdés, hogy kit utál jobban, azt hívja ki, ha övé lesz a zöld kendő.
-
Vakegérke
félisten
Vajon kire teszi a kiszavazáson a Gábor klán (Gábor, Aranda, Gádzsina, Fru, Renátó) a korongot? Vivi vajon kire fog szavazni?
Ha ki is szavaznak valakit, akárki legyen az, Gábort kell kihívnia és akkor győz. -
antikomcsi
veterán
válasz
Vakegérke #621 üzenetére
"Felnőtt" ??? "Emberek" ???
Ez a takonypolc Gábor napról-napra idegesítőbb számomra. Ha jól hallottam Bálint szólt neki, hogy túrjon bele a dobozba, és ezen felháborodott, a riportszobában el is panaszolta, hogy milyen szörnyű ez a Bálint!
Nem értem, hogy egyeseknek mi a szimpatikus benne. Egy lekezelő, arrogáns, pökhendi kis hülye gyerek, nem több. Dániel egy igazi sutyerák, nem tudni miért, talán nem törődtek vele kellő mértékben gyerek korában, nem fordítottak rá elég figyelmet, és ezért nem fejezte be az iskolát, és vette fel ezt a karaktert valamiféle kemény álarcnak, de sokkal több emberség szorult belé mélyen, mint jó pár másik villalakóba. Kár, hogy emellé az állandó pöcs markolás, fikaevés, tesózás társul.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
F34R
nagyúr
válasz
csababarca #613 üzenetére
Hulyegyerek, meg idiota.. de akkor is az egyik legnagyobb forma. Meg mindig jobb mint a Renato, Gina, Amanda harmas... Es most mar sajnos ideveszem a Fru es Gabor tarsasagot is.
-
csababarca
őstag
Most nézem a tegnapi részt.
Valaki árulja már el tényleg, hogy ez a Dani ki a tököm? Valami nagy tanító volt eddig, egy mester?
meg miket tett ő a "kislányért"? Mert minden mondatába ezt belefoglalja, hogy ő miket tett.
jah meg hogy nem akar gyereket nevelni, megint
Hát ő a legnagyobb gyerek bent, egy nagyra nőtt hülyegyerek.
komolyan, tényleg 22 évesen osztja az észt, vagy elírás? -
antikomcsi
veterán
Én is azt szerettem volna kérdezni, hogy aki látta azt a videót, amit Géppuskás mondott, az legyen kedves mondja el, miről beszélt benne Gábor.
Nem értem mindek szétszórni ezeket a videókat, illetve de, értem, csak bosszant. Van weboldal, van rtl most, van fészbúk, de nem, ez nem elég kell még instagram meg tiktok, meg ki tudja még mi a szösz. De én nem szeretnék csak ezek miatt regisztrálni egyik helyre sem.
-
UFO1
senior tag
Valaki érti mi folyik itt? Aki a villa felé lakik csapja már le az áramot! Jót tenne nekik 1-2 nap áramszünet. Még most sem értem Vivi miért ragaszkodik a kamu infójához, hogy mit mondott Moh mikor ott se volt senki csak ÉNB és semmi hasonló nem hangzott el.
Imádom ezt az önbizalmat Fru részérül, hogy a Hoh-t bárki kit hagyja a népszerűségi szavazás kicsit tök mást mutat!
Nagyon vakon vagy (ahogy mondani szokta) és a kis pajtásaid is szépen sorban kipotyogtok ahogy te is!Óooo mennyi mém fog születni (remélem) hogy a sötét oldal elragadott pár villalakot!
Hol van ahol elmondja Gaben sith nagyúr hogy mért kavarta meg kakit. Puskás azt mondta az instán de nincs sehol!
Szerintem rajtahagyják (direkt) míg ki nem esik ami már nincs olyan messze!
-
antikomcsi
veterán
Renáldót végleg elvesztettük, innét már tényleg nincs visszaút. A műsor végén megalakult brigád érdekes, jól összefújta a szél egy helyre a szemetet.
Azt mire alapozzák ennyire biztosan, hogy Moh-t bárki, még az étkezőasztal is kint hagyná?
Ha közülük bárki Moh-val menne párbajozni, már csak azért is Moh-ra szavaznék. -
i3odnar
tag
Virágra mondta, de ezt azért előző részekből le lehetett vonni, illetve ő se vette magára. Bulik+pasik terén sokat megélhetett már, de másban talán még tényleg "gyerek". Egyből elsírta magát azon amit Gábor mondott neki, minthogy előbb odament volna Danihoz és megbeszéli vele, szerintem emiatt is kapta meg ezt a "nem akarok gyereket nevelni" dolgot. Néha kicsit sok Dani, de általában jók a nézőpontjai, jó meglátásai vannak.
#606 kalanchoe
Beszállt Fru is a partyba.. vajon Renátó miatt? -
kalanchoe
senior tag
szerintem egyre esélyesebb, hogy Gábor lesz a következő kieső
egyre nagyobb a felfordulás itt amúgy, kíváncsi vagyok, mi lesz végre
most amúgy Amanda, Gina, meg Gábor szövetkeztek, vagy mi történt?
-
Popes
őstag
Épp a reklám előtt kapcsoltam oda, Dani Virágra mondta hogy nem akar gyereket nevelni?
Ha igen akkor szétröhögöm magam. Virág lehet fiatal, de attól igen sokat megélhetett.
Nem vágom hogy Daninak honnan ez a fene nagy élettapasztalat, csak engem írritál?(ha tévedtem bocs) -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #601 üzenetére
Remélem Gábort holnap kiszavazzák. Még nem fogjuk tudni, hogy kit hív párbajra, de azonnal a fantomképre fogok szavazni.
-
antikomcsi
veterán
Hányok Gábortól!
Renáldó meg tényleg a cseh 2-t nézi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vicces videók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest