- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Edina eminens lett.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2996 üzenetére
A feleségem is el akarta játszani velem. Kétszer kérdeztem, hogy mit akar mondani, és közöltem vele, hogy harmadszorra nem kérdezem. Így is lőn. Amikor eljött az ideje, hogy elkezdi mondani a magáét, leintettem, mondván nem érdekel. Nem is hallgattam meg. Volt sértődés, de soha többé nem volt köztünk ilyen gond.
-
-
Vakegérke
félisten
Nocsak, Fanninak írói vénája van? Legalábbis ezt gondolja magáról.
-
-
Vakegérke
félisten
Laci ennyire buta nem lehet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2993 üzenetére
Ráéreztél, róla beszélek. A fene se érti. Először is most jön rá, miután Laci megmászta, hogy távolodnia kell tőle? Másodszor meg előadja, hogy mondani akar valamit, de nem most, majd a tanulás után. Az utóbbitól a falnak tudok menni, mert minek csigázza fel az érdeklődést, ha per pillanat semmit nem mond?
-
-
Vakegérke
félisten
Na ezt rühellem, ha ilyen egy nő. "Majd elmondom." Ha mondani akar valamit, akkor mondja most.
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #2988 üzenetére
Betenném szívesen, de a csuda tudja, hogy meddig él a kvíz oldala. Vagy nem is kell a kíz-oldal, másképp gondoltad?
Aztán ugye körítést is kéne írni hozzá.Tudod mit? Ha megírod a körítést, a nickeddel fémjelezve építem be az írásba.
Na, áll az alku? -
King Unique
titán
Mehetne ez a kvíz, illetve kérdések-válaszok, akár 1. hsz-be is...
A genitáliát nem tudtam én se.... -
Stafni
aktív tag
Okosabb vagy mint egy villalakó?
Most töltöttem ki, de nekem véget ért a 6. kérdésnél a kvíz így:
Helyes válaszok: 5/15 Olvasóink átlaga: 10,74 eredmény jött ki!
Az értékelésnél is csak az első hat válasz van benne. Index motorjának a tréfája?Egy kérdést elrontottam a 6-ból amit kaptam.
-
kovsol
titán
Arról senkinek nincs véleménye, hogy a nyugiban szexelt Edina és Laci?
Mikor előadta Laci, hogy ennyit nem kellett még várnia nőre, de megérte. Na mondom mindjárt rászakad a plafon. -
Vakegérke
félisten
Ez a balhé talán ki sem alakult volna, ha az első ordibálás után lecsitulnak a kedélyek. Ám itt jött a képbe Dóri. Képes volt hallgatózni, és persze tolmácsolta a hallottakat Fanninak, akinek több se kellett, már rohant is a hálóba, mert ugye neki van igaza.
Szerintem lesz még ennek folytatása. Meg lennék lepve, ha hagynák aludni.Edina ma fog szakítani Lacival.
-
L_YKing
addikt
Nekem nem is azzal volt 'bajom', hogy dirket csinálta hanem, hogy utána sírt..
-
kovsol
titán
válasz
antikomcsi #2976 üzenetére
Meg ugye éjjel kiabálás áll szemben azzal, hogy napközben zörgött egy csomagolással, és az ajtót nem szép óvatosan tette be. Viszont nem is úgy csapta be erővel.
Abban igaza volt viszont Fanninak, hogy éjjel kellene aludni, nem dögleni délután. Jaj szegényeknek kellett egy kicsit tesizni 45 percet, és már döglenek délután hulla fáradtan. -
Mondták is Fanniék, hogy majd visszakapják a gyökerek. És jogos is, nagyon suttyók voltak Daniék.
Ezért nem értettem, hogy Laci miért van felháborodva, amikor ő Danival szándékosan üvöltve "énekelt", hogy a többieket ne hagyják aludni. Az nagyon vicces volt neki! Akkor ez miért nem???
-
Danex
addikt
válasz
L_YKing #2974 üzenetére
Ha véletlen Laci nyeri meg ezt a szériát elég neki havi 100.000Ft-t is fizetni, nem fogja észrevenni
Amúgy a végén jogosnak tartottam Fanni kirohanását, 2 nappal azelőtt mikor Dani részegen ordítozott, vagy mikor még Ádám is bent volt miket csináltak már hajnal 2kor... mikor aludni kell, nem pedig délután ...
Persze, egyszerre is kivihetné a dolgait, de a többiek is nézhetnének tükörbe.
-
L_YKing
addikt
kazal direkt generálja a veszekedést és sír...
-
King Unique
titán
Eleve sokat felejtesz, ahogy kikerülsz ált/ középsuliból....emlékszem reteken, v hol volt az okosabb vagy, mint egy ötödikes című műsor, ahol a takony gyerek mindig elverte az ált sulis szintű tudásban, az akár egyetemet végzett felnőtteket...mert ők frissen tanulták.
Könyvolvasás még kell, de én se vagyok nagy szépirodalom, v regény fogyasztó, mert azért annyira nem érdekel, ahogy színházba is ritkábban járok, mint moziba...
Laca az tényleg atom sötét....3608005 szám leírása szerintem ált iskola alsó tagozatba is menne, v egy ötödikesnek mindenképpen....+ a mocskos pofája, azt hittem má' nekimegy Kazalnak.
Na mindegy, ezért érdemes volt visszaszavazni...
De, aminek örülök, h vége a nagy románcuknak, a cuki kis Ádinával. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Vakegérke #2963 üzenetére
Akartam már írni erre a "fél literre"
Én ugye utólag nézem meg az adásokat, és fejhallgatóval. >> Ez elég sokat számít, mert olyasmiket is hallok, amit egy tv-n néző ember nem biztos. Robin nem arra értette a fél litert, hanem, hogy "összesen" annyi van, nem pedig egy adagban. (Mondjuk akkor is FAIL, de így nem annyira, mintha szerinte fél liter jönne ki egyszerre) -
kovsol
titán
Ha az átlag ember ilyen szinten van amúgy tudásilag, meg intelligenciában, akkor én mostantól nyugodt szívvel gondolom magamról, hogy különebb vagyok. Nekem ez csak jó, mert az én tudásom így sokkal értékesebb.
Edina akarna tovább tanulni? pff kidobott pénz lenne. Laci meg matekból felmentett, és ez kifogás arra, hogy egy 7 jegyű számot nem tud leírni. -
Ez most nem vicces Lacinak?
Csak az vicces, amikor ők csinálják a műsort este, amikor a többiek aludnának?
-
Vakegérke
félisten
Fanninak se lennék a szomszédja...
Ó, szegényke...
-
Vakegérke
félisten
Mázsálás jön. Fanni tuti ki fog akadni.
-
Danex
addikt
válasz
antikomcsi #2966 üzenetére
Csak 2 éve érettségiztem, szerinted hány ember olvasta el a teljes könyvet?
-
-
kovsol
titán
Dóri egy könyvet olvasott életében.
-
Vakegérke
félisten
Az énektanárnő láttán Robinban megmozdult a fél liter.
-
Dóri nem hisz a történelemben.
-
Vakegérke
félisten
Dóri szerint a történelem népbutítás, nem is hisz benne.
-
Vakegérke
félisten
Fanni arcátlanul ásítozik, Laci nem ismeri a zsebkendőt...
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik a suli!
-
Vakegérke
félisten
Jó lehet az a pezsgő, ha Edina így nyögdécsel tőle.
-
Vakegérke
félisten
Na, lesz valami a nyugiban?
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Danex
addikt
válasz
antikomcsi #2954 üzenetére
Vagy Edina átgondolta mik történtek az előző szériában, azaz a párok nagyon egymásra koncentráltak csak amivel épp csak a játékból "zárták ki" magukat.
De ez úgyis tart majd 1-2 napig max, mert Laci bedurcizik Edina meg nem fogja nézni azt. Maximum Laci még jobban bedurcizik és akkor több napig majd rájön, hogy igazából köze sincs a játékhoz önmagában és így visszatáncol Edinához.
-
-
Szilofon
aktív tag
kapuzárásipánik és missrománia most tényleg szakítottak vagy feladat?
-
-
Danex
addikt
Amúgy szerintem a tegnapi belevaló jobb volt mint az elmúlt 3 heti valóvilág.
-
Stafni
aktív tag
-
-
Stafni
aktív tag
-
kovsol
titán
Irodalom sose érdekelt, azt lehet én is bebuktam volna párat, de azért a földrajz, és a matek kérdések annyira egyszerűek voltak, hogy félelmetes. Sorold fel az óceánokat, nem tudja mi az a tundra éghajlat, vagy Lengyelország fővárosa...
Lehetett volna mondjuk egy nyelvtan, hogy elemezd a következő mondatot... na ott lehetett volna még szépeket hallani úgy érzem. -
King Unique
titán
válasz
ronin79 #2937 üzenetére
+1 így van
Uncsi és olcsó már ez a Zsu ekézés. A Laca & Ádina kamu nyáltenger, már egyenesen hányingerkeltő, ahogy Robin is hirtelen rájött, h tetszik neki...de azért persze először Plasztikkal smárolt, meg azt tapizza, szúrná le, de Ádina tetszik neki...
Abszolút nem volt durva az a végrendelet, mkinél pont beletrafált, csak ugye fáj az igazság...
Eleve sok csaj, Kazalka is azért támadta annyira, mert komoly riválisnak érezték, nőként is és ő még +ba féltette a mindennapi betevőjét.Dettó uez Ádina is, aki nem tudta elviselni, h Laca szíve szerint Zsut farkalná meg, nem őt és elborította az agyát a féltékenység...utána még a dolgok felnagyítása, balhézás, adta magát.
Ahogy 12ker sem tudta megemészteni, h Zsu férfiként leszarja, nem tetszik neki... -
Szilofon
aktív tag
Milyen jó hogy zsu kiesett,mehet mindennap a nyáltenger
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2940 üzenetére
Ez csak felmérő volt. Majd meglátjuk, ki hogy vizsgázik.
-
Öcsém, Fanni a legokosabb!
-
Eddig elég uncsi, na de nézzük ezt a sulit, hátha.....
-
ronin79
addikt
válasz
Vakegérke #2928 üzenetére
"Még "halálában" sem bírta ki, hogy ne szúrjon oda azoknak, akik többet érnek nála,"
Na ez rád is lehetne érvényes
Zsu kiesett,de te sem állod meg, hogy ugyanazokkal a marhaságokkal ne mocskold még tucatjára is
Ne vedd sértésnek, de ez már olyan Danis. Lehet nem láttam az összes összefoglalót, de nekem a villában nem volt irritáló a Zsu látványa és nevetséges amikor valaki ilyen pitiáner érvekkel írja le, vagy nézi le.
Amennyi sértést kapott a villában, nagyon is visszafogott volt a "végrendelete".
Ha ribi is a csaj, ki nem szarja le -
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
Stream nuku. Ha valaki tud működőt, kérem szépen a linket.
-
¤Envy¤
aktív tag
Zsutól ez amúgy nem volt szép... én nem lennék képes ennyire megalázni valakit ilyesmi miatt (más miatt sem).
Amúgy ha így is van, azt sem értem. Egész nap szinte csak lébecolnak, én már csak unalmamban is fürödnék napi 2x biztos. Pláne egy pasi, még csak takargatnia se kell nagyon magát...
-
¤Envy¤
aktív tag
Még mindig nem volt gyomrom a tegnapi adáshoz...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szilofon #2929 üzenetére
"Még "halálában" sem bírta ki, hogy ne szúrjon oda azoknak, akik többet érnek nála, hiszen még mindig a villában laknak."
Csak ezért mondtam azt, amit.Mikor elhangzott Zsu ominózus mondata, miszerint Dani büdös, a villalakók szinte kórusban vágták rá, hogy minden nap fürdik a srác. Mi nem tudhatjuk, hogy tényleg büdös-e, nem vagyunk ott. Azonban Zsu mindenképp hazug. Vagy akkor hazudott, amikor azt mondta, hogy büdös, vagy akkor, amikor saját állítását cáfolta.
No most mindegy lenne a dolog, csakhogy ez a szerencsétlen egyszerűen nem bírta megállni, és bosszút lihegve beolvasott a volt társaknak. Búcsúzni csak szépen szabad, neki nem sikerült. Jelleméből adódik.Nem, egyik villalakó sem makulátlan.
Kirívó eset Fanni, akinek a szája talán mocskosabb, mint egy pöcegödör. Feltételezem, hogy ebben egyetértünk. -
Vakegérke
félisten
Padlóra került ellenfélbe nem illik rúgni. De mi van akkor, ha a földön lévő ellenfél köpköd, ócsárol?
Sokak kedvence Zsu. Mit mondjak, fogalmam sincs, hogy miért. Volt bármi pozitívum, ami a nevéhez kötődik? Szerintem semmi.
Mit is mondott a végrendeletében? Dani büdös. Érdekes, ebben a videóban ezt az állítását nem tartja, mi több, meghazudtolja.
Még "halálában" sem bírta ki, hogy ne szúrjon oda azoknak, akik többet érnek nála, hiszen még mindig a villában laknak. Ebből kiindulva bőven megérdemli, hogy Fanni leköpte a fényképét.Elhangzik egy olyan kérdés is, hogy mit kell tenni egy pénztelen nőnek, ha egy kiskunmajsai diszkó tulajdonosból, vagy más pénzes pasiból ki akar szedni egy ajándék mellműtétet. Hosszas gondolkodás után privát szféráját hangsúlyozva kitért a válasz elől.
Tartok tőle, hogy mindannyian tudjuk a választ.
50-60 (pénzes) pasi. Nem tudom, hogy mikor kezdte karrierjét a pénzszerzős díványon, de ha 16 évesen, akkor (leosztva a létszámot) évente 7 pénzes pasinak nyújtott ellenszolgáltatást.
No persze, nem rib*nc, nem qrva, csak éppen a testével szedte össze a bútorozott lakását, meg az autóját. Akkor ezek után minek nevezzük?
Levente nyugodt lehet, anyu teljesíti az ígéretét. Még legfeljebb 20 (pénzes) pasi, és meglesz a kert, meg a kutyuli.Ami azt illeti, a kiskölyköt sajnálom. Ugyan még semmit nem ért az eseményekből, de hogy a jó édes anyja viselt dolgait valaki az orra alá fogja dörgölni, az biztos.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2926 üzenetére
Dennis nagyon rá van állva Danira. Jelezte is, hogy ezt bizony le kell játszani. Talán kampányolni fog, hogy a többiek tegyék rá a jelet. Fanni megteszi, de ki még? Mondjuk Dóri, hiszen Lacira nem teheti. Ha Laciékat beavatja tervébe, szerintem ők sem utasítják el.
"Na és persze azt is intézni kell, hogy bárkit választanak ki, minél kevesebbnek legyen oka Robint kihívni."
Ezen okból Robin kész örömmel teszi a jelet Dennis-re.No persze Dennis még meggondolhatja magát, és akkor Danit szórják meg Fannival és Dórival. Robin biztos készséggel segít neki.
Robin sincs biztonságban, hiába dörgölőzik. Edina elcsábítása tuti nem jön össze neki, és ha kiderül az ármánykodás, mert ugye miért ne derülne ki, akkor három jele máris van. Dórinak is elég egy csúnya nézés, apró sértődés, és akkor Robin megy párbajozni.
Érdekes lesz ez a hét, az már biztos.
-
válasz
Vakegérke #2925 üzenetére
Ha Dani menne párbajozni, én akkor inkább nem szavaznék senkire, de Danira semmiképpen nem adnám a voksom. Amit az utóbbi hetekben előadott, az nagyon nem szimpi. Pontosan az ilyenekért nem csípem az elkényeztetett magukat mindenhatónak képzelő szülők pénzén élősködő egyetemistákat.
Nem biztos, hogy Robinban benne maradt, csak az biztos, hogy nem Dóriba ürített!
Az Edinás dologgal pedig valószínű Lacit is hergelné egy kicsit majd, hogy mire a lila kendő lekerül előjöjjön a primitív belseje, és sokat veszítsen népszerűségéből. Dórinál most jó Robin, és Denisznél is, saját magára nem tesz majd jelet, így csak egy embert kell még befűzni, hogy biztosan ne legyen kiválasztott. A "másik csapatból" Laci szóba sem jöhet, Dani keményebb dió, így nem marad más csak Edina. Többszörösen biztosítva lesz, ha ez összejön. mert Fanni valószínű nem rá teszi a jelet, de ha mégis, így akkor sem lesz kiválasztott. Na és persze azt is intézni kell, hogy bárkit választanak ki, minél kevesebbnek legyen oka Robint kihívni. Ami nagyon érdekes dolgot fog még szülni szerintem, az az, hogy Robin kire teszi majd a jelét, hisz csak Lacira tehetné, de ő védett.
Valószínűleg Fanni a legfőbb esélyes, de ezzel ugye magára haragíthatja Deniszt.Nemsokára meglátjuk!
-
Vakegérke
félisten
Azért nem járt a szám, mert begazolt a stream.
Tartom, meglátásom szerint Daninak nincs jövője a villában.
Robin ébredni látszik. Vagyis inkább úgy gondolja, hogy ha befűzi valamelyik csajt, esélye van begyalogolni a döntőbe.
Az egy dolog, hogy Dóri száját szopogatta, de a fél liter benne maradt, még ha részeg is volt a csaj. Ha lett volna egy kis esze, beledumál még pár pohár bort.
Az meg a másik dolog, hogy az előzetes szerint le akarja csapni Laci kezéről Edinát. Hamvába holt ötlet.
Érdekes, Fannitól fél. -
kovsol
titán
Fanni annyira buta, hogy nem tudja káromkodáson kívül máshogy kifejezni valaki iránti ellenszenvét.
Az egyetlen egy értelmes mondata azért volt a műsor során, mégpedig amikor mondta, hogy ez a szoros eredmény azt jelenti, hogy egyik ember se ér semmit.Egyébként az Edina sincs nagyon magasabb értelmi szinten, és egyre rondábbnak is látom. Ez a smink amit felrak valami iszonyat.
-
Remélem utoljára hallottam Edinától ezt a baromságot.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2920 üzenetére
Danit se sokáig nézhetjük már.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2918 üzenetére
No persze.
Robin igyekszik nyomni a fél litert.
-
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
ildi_
tag
csak azért örülök annak, hogy laci visszament, mert így tuti, hogy edina a legrosszabb énjét hozza és nem nyeri meg a játékot. félő volt, hogy előjön belőle a régi énje ha egyedül marad és esélyes lett volna.
-
kovsol
titán
válasz
King Unique #2905 üzenetére
Nekem mondjuk a VV4 volt az utolsó amit néztem a mostani széria előtt, így ezek a nevek nem mondanak semmit most nekem.
-
King Unique
titán
Mesélje...egy dolog, h mit hisznek ők bent, megint más, mi a valóság, mi van kint.
Amúgy nekem Kiskun is fura volt az egész párbajon, mint aki lélekben már feladta, előre tudott vmit...
VV-ben eleve mki a kamerának játszik, a nagy szerelmet is, bent többnyire max kúrópajtások lesznek (pl. Komisz-Kazal duó), semmi több. A nagy villaszerelmeknek is kint szinte soha nem lett komolyabb folytatása, max a bulvár kedvéért, h írjanak róluk, játszották el (pl. VV5 Dia + Shádi...). Ja, bocs, ott van a 6-ból Izaura & Traktoros, bár h náluk is igazi-e, v csak megjátsszák, azt fene tudja...
-
kovsol
titán
válasz
King Unique #2903 üzenetére
De én úgy gondolom, hogy Laci elhiszi, és el is fogja mesélni bent ezt a 200 eltérést.
Edinának kicsit is lett volna esze szóba se állna a Lacival. Ő sokkal nagyobb hibát követett el, mint a Zsuzsa. Úgy gondolom, hogy egy férfinak aki komolyan gondolja egy nővel a kapcsolatot annak ellent kell állnia a kísértéseknek, és nem az első nővel aki odaadná neki magát megcsalni a párját. Szóval szerintem az nagyobb bűn az amit Laci csinált.
-
King Unique
titán
-
kovsol
titán
válasz
King Unique #2901 üzenetére
Ezek azt hiszik aki nyer akkor annak van igaza. Főleg ha 200 szavazat volt az eltérés akkor aztán nagyon nagy igazságtétel volt.
Én tökre úgy gondolom Laci csak a játék miatt van együtt Edinával, kint ebből nem lesz semmi. Kb az első bulin meg fogja csalni.
-
King Unique
titán
Ádina volt undorító nagyon....mikor szerelme visszajött a párbajról, nyomatta az "Igazam volt..." dumát, jajj...
Örülnék, ha kitakarodna, de van egy olyan sanda gyanúm, h talán top3-ba is bekerülhet. Majd azon fogok röhögni, h mikor végét ér a játék és Lacikája kimegy, körbeveszi a sok potya p*nci, majd akkor mit fog kezdeni a helyzettel...Mert nem lesz ebből nagy szerelem, az fix.
(#2899) freeknight: ja, nem kicsit volt undi Komisz & Kazal féle nagy napraforgózás...
Ha 12kert vitte volna, akkor se jött volna vissza, eleve tervei vannak a műsornak még vele, egy Komisz-12ker párbaj is érdekes lesz majd.
Amúgy meg volt írva ez már előre, ki megy vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest