Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vakegérke
félisten
-
King Unique
titán
válasz
ronin79 #2937 üzenetére
+1 így van
Uncsi és olcsó már ez a Zsu ekézés. A Laca & Ádina kamu nyáltenger, már egyenesen hányingerkeltő, ahogy Robin is hirtelen rájött, h tetszik neki...de azért persze először Plasztikkal smárolt, meg azt tapizza, szúrná le, de Ádina tetszik neki...
Abszolút nem volt durva az a végrendelet, mkinél pont beletrafált, csak ugye fáj az igazság...
Eleve sok csaj, Kazalka is azért támadta annyira, mert komoly riválisnak érezték, nőként is és ő még +ba féltette a mindennapi betevőjét.Dettó uez Ádina is, aki nem tudta elviselni, h Laca szíve szerint Zsut farkalná meg, nem őt és elborította az agyát a féltékenység...utána még a dolgok felnagyítása, balhézás, adta magát.
Ahogy 12ker sem tudta megemészteni, h Zsu férfiként leszarja, nem tetszik neki... -
-
Vakegérke
félisten
válasz
ronin79 #2773 üzenetére
Igen, így is lehet értékelni.
Részemről nem tartom szerencsésnek a "gyűlölet" szó használatát. Amit érzek Zsu iránt, az inkább megvetés.
Nem tudok elvonatkoztatni a bemutatkozásától. 24 éves korára megvan mindene, úgymint lakás, autó, hitele nincs. De miből? Egyszerű, volt már 50-60 (pénzes) pasija. Mit mondjak, szép karrier.
Állandóan a kisfiára hivatkozik, hogy megígérte neki a kertet, kutyát. Ez idáig rendben is volna, csak éppen a lehető legkönnyebb módját választotta a pénzszerzésnek. Nem lett urán-, vagy olajbányász, inkább beült egy 30 milliós nyereménnyel kecsegtető játékba. Mit mondjak, meg is tesz mindent, hogy ő legyen a győztes. Bárkit képes feláldozni, bárkin képes átgázolni, bárkit képes eltaposni.
Én is ígérgettem a gyerekeimnek, de csak olyasmit, amit teljesíteni is tudtam. Nem mondom, Zsu is képes rá, még vagy 10-20 pasi, és meg is lesz az a kert, meg a kutya. -
matyi19
őstag
válasz
ronin79 #2773 üzenetére
"Először hátbaszúrja a Lacit, aztán meg beáll nyalizni? Ez aztán a karakter."
Nem védeni akarom Danit, de:
Hol itt a hátba szúrás? Szerintem normális, hogy ha lehet elkerüli mindenki a párbajt...
Illetve, azzal, hogy levette a lila kendőt, nem tudta senki 100%-an, hogy Laci lesz a kihívott... -
Szilofon
aktív tag
válasz
ronin79 #2286 üzenetére
Én egyetértek veled!
Szerintem jobb lenne ha Ádám menne vissza,volt pár szórakoztató meg nyilvánulás. Ez pedig egy szórakoztató műsör.
Itt szapulják Zsut,pedig annyira nem rossz,persze vannak hibái.De,mi lenne ha mindegyik Robin lenne,nem is értem mit vannak ki akadva Zsun.
Ezek a nagy szavak hogy átgázol mindenkin meg stb.. Ugyan már,Daniból és Edinából csak is a féltékenység beszélt semmi más.
Dóri és maci és sokszor már tuja,és nagyon mocskosan beszél Dóri meg Fanny sokszor,az senki szemét nem szúrja.
Robin sztem meleg,Laci beképzeld de nagyon.Edinával csak a játék miatt van.De ki az a Edina?! Dani és Edina sztem lúzerek a kinti életben.
és hagyjuk már Robin értékrendjét,ez nem a VV-be való,soha nem is volt odavaló.
-
freeknight
őstag
válasz
ronin79 #1691 üzenetére
Dehogy fog visszamenni a sínésznő. Nem generál érdekes balhékat. A folyamatos gyűlölködése inkább idegesítő, nem érdekes. Ezenkívül nagyon magas lóról beszél a többiekkel (nem tudom mi alapján), alig lehet odabent látni, a lényeges konfliktusokból kivonja magát (az, hogy néha indok nélkül ugat Zsuzsára meg 12kerre, nem konfliktus), láthatóan nem érzi jól magát bent. És elkövette a legnagyobb hibát: többször lehülyézte a nézőket.
Reni hétfőn mehet vissza a vőlegényéhez - ha lesz akkora madár, hogy visszafogadja.
Sőt, szerintem még fog is növekedni a különbség Dani javára, legalábbis én 80-20-at tippeltem szerdán. -
King Unique
titán
válasz
ronin79 #1682 üzenetére
Amikor még volt beszavazóshow, akkor se te döntöttél, vsz nem a nézők, hanem előre megvolt már, melyik megy be...
Érdekes ez a színész/ statiszta felvétésed, nem is tudtam, h Jabba szerepelt már más produkcióban is...
Plasztik egyébként ÉNB-ben csak feltűnt aszem 1 jelentben, nem volt semmi komoly, illetve vmi filmet forgattak nemrég BP-n és ott klubba dekorítív punákat kerestek statisztának, ott is feltűnik állítólag.
100 € is érdekes, kíváncsi vagyok mikor húz elő a bulvár infókat, ki volt korábban szexmunkás témakörben...? -
setom
tag
válasz
ronin79 #1662 üzenetére
Hát meg elméletileg "fogyni" ment be de szerintem egy grammal nem lett könnyebb, nem úgy tűnik mintha érdekelné az ígérete. Az elején nekem is szimpi volt de mostanra azért kimutatta a foga fehérjét.
Tegnap az összefoglalóban azért mekkora volt, hogy Dani meg Zsu levágták Fannikáék kamuját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest