Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
L_YKing #4251 üzenetére
Max a viselkedése lehet szimpatikusabb, egy rétegnek. De, mint gamer, ugyanolyan semmilyen, mint volt.
Ha nyer (van rá esély), nyerjen. Inkább ő, mint Plasztik.
De, ha azt nézzük, hogy mi egy VV, milyen valóságshow, milyen játék ez, mi kell ide, miről szólt eddig stb.? Akkor egyértelműen a Komisz.(#4252) sdforlife: "Tuja még úgysem nyerte a VV-t". Dehogynem, ott volt VV1: Szabolcs, VV3: Miló. A VV2: Laci meg határeset, se nem tuja, se nem annyira kiemelkedő.
-
King Unique
titán
válasz
L_YKing #4245 üzenetére
Mert benne megvan az a bizonyos V-faktor, ami Rélióban, meg vhol kicsit másképpen Alekoszban és Attilában is megvolt
Ha, főleg Kazallal együtt voltak is szórakoztatóak, de legalább letett vmit az asztalra, ami miatt naponta elnéztem.
Plasztik gyakorlatilag "átaludta" ezt a 3 hónapot, Robin meg a játék 3/4-éig vegetált, kussolt nagyban, csak a végére jött meg úgy-ahogy, ami így meg kevés... -
törölt tag
válasz
L_YKing #4242 üzenetére
freeknight: "ennyi meg egy bambi", hogy az ő szavaival éljek.
barca0519951: Végül is, ha végiggondoljuk mit is tett le Robin az asztalra, hamar rájöhetünk hogy semmit.
Sunyi gyerek ám, ez nem tetszik. Néha még én is elgondolkodom, hogy ő vagy Dennis, most sem tudom, hogy melyikőjüknek szurkoljak. Bár valahogy nem is foglalkoztat ez a finálé.
Lacinak a fináléban kellett volna kiesnie Dennis ellen. Akkor még izgalmas finálé is lehetett volna. -
Vakegérke
félisten
válasz
L_YKing #4061 üzenetére
Kár lenne a döntő előtt kamikazeként ellenfelet választani.
Lacit lehet nem szeretni, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy háromszoros párbajgyőztes. Fannit kivitte, kint hagyta, meglátásom szerint a "legyengült" Dennisnek sem árt félni tőle. Fanni ellen visszaküldték a szavazók, Dennis nem reménykedhetne abban, hogy legyőzi.
Robin bár veszít népszerűségéből, egyrészt "sötét ló", Dennis nem mehet biztosra, ha őt választja, másrészt nincs köztük különösebb feszültség.
Dóri, Dóri, és megint csak Dóri. Jócskán megtiporta a párocskát, ez elég indok arra, hogy lovagiasságot félretéve Dennis őt vigye a vágóhídra. Fanni is így akarja. Egyszerűen muszáj neki adni a kék kendőt.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
L_YKing #3995 üzenetére
Valóban. Ezt a párbajt nem Laci nyerte meg, hanem Fanni vesztette el. Mint egy dedós, úgy viselkedett, bizonyára a vodka dolgozott benne. Aki nem bírja, az minek iszik? Biztos vagyok benne, hogy sokan az utolsó 10 percben rakták át a szavazatukat Lacira.
Dennis leblokkolt. Bámult bele a világba, amikor Laci pár szót szólt hozzá, akkor se reagált, csak rápillantott, és megmaradt az apátiában.
Megroggyant, egyedül nem képvisel már erőt. Mit mondjak, nem tudom sajnálni, legalább átérzi, hogy milyen lehetett Lacinak, amikor Edina kint maradt.Nem tartom szerencsésnek a régi-új villalakók beköltözését. Megváltozik a légkör, ez pedig megváltoztathatja az erőviszonyokat, befolyásolhatja a végeredményt.
-
L_YKing
addikt
válasz
L_YKing #3766 üzenetére
Nem pontosan de idézek: Más úgy van bent a top 5-ben, hogy semmit nem csinált (gondol itt Dórira) és akik lefightolták ( mutat magára Fanni)... Mert Ő mikor volt párbajozni??? Semmit nem csinált végig.. Rtl se küldte párbajozni.. mindig menekült a előle. Mert Ő sz*rt kap a többi villa lakótól? Hát úgy kéne viselkedni. Meg ez a műsírás, hát kivagyok már tőle.
-
King Unique
titán
válasz
L_YKing #3708 üzenetére
Hát nálam Rélio2, már az elejétől kezdve, egyfajta favorit volt. Jogos az érvelés egy oldalról, Plasztiknak is megvan mindene, kisfilmben is ott figyelt a béémvééé
De én Robinnak vhogy akkor sem tudnám odaadni a fődíjat, össz villaszereplése, teljesítménye alapján, egyszerűn nem érdemes rá, mint játékos...
De valójában egyik se annyira...ha rajtam múlna, lehet odaadnám inkább Macinak, v Daninak, h megfektesse belőle Kiskunt. -
-
King Unique
titán
válasz
L_YKing #3394 üzenetére
Au 2, v sem, legalább elröhögök rajta, és megvan benne az a bizonyos "V faktor", ami az ilyen szintű műsorokba kell...
Ádinát meg annyira rühellem (remélem kint többi néző is), h ő semmiképpen se nyerjen, de a langyos Ro/-Tubinka se, inkább akkor már Miss Tuja 2 Plasztik. -
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
L_YKing #3240 üzenetére
Bármelyik párbajozó megy vissza a villába, nem leszünk szűkében a balhéknak. Már csak hatan lesznek, éleződik a szurony, elérhető közelségbe kerül a főnyeremény.
Mostanában kerül előtérbe a játékosok igazi jelleme. Ki taktikázik, ki pedig ármánykodik, ki pedig meghúzódik a háttérben. Köpönyeg csere, és itt Edinára gondolok.
Én is az izgalmakat kedvelem, különben nem érdekelne a NyalóVilág.Egyébként meglepne, ha Dani győzne.
-
Vakegérke
félisten
válasz
L_YKing #3211 üzenetére
Majmolják egymást ezzel az "állj fel, és kösd rá X-re" dologgal.
Mivel kérte, és nem felszólított rá, felálltam volna, de amikor azt mondta volna, hogy kössem rá a kihívottra a kendőt, csak egy kérdésem lett volna, miszerint: miért, te nem mered megtenni? Utána leültem volna, aztán csináljon azt, amit akar. -
Vakegérke
félisten
válasz
L_YKing #3166 üzenetére
Ha Dani menne vissza, Fannit hamar kikészítenék.
Ha Dennis menne vissza, meglátásom szerint Edina lenne a következő kiválasztott. Ez annyiból lenne poén, hogy már sokszor mondta Fanninak, hogy kiviszi, és kint is hagyja. Ez viszont is elhangzott, így a következő párbaj majdnem biztos, hogy róluk szólna.
-
Danex
addikt
válasz
L_YKing #2974 üzenetére
Ha véletlen Laci nyeri meg ezt a szériát elég neki havi 100.000Ft-t is fizetni, nem fogja észrevenni
Amúgy a végén jogosnak tartottam Fanni kirohanását, 2 nappal azelőtt mikor Dani részegen ordítozott, vagy mikor még Ádám is bent volt miket csináltak már hajnal 2kor... mikor aludni kell, nem pedig délután ...
Persze, egyszerre is kivihetné a dolgait, de a többiek is nézhetnének tükörbe.
-
-
ronin79
addikt
válasz
L_YKing #2099 üzenetére
Én meg most az élő adáson. A reggeli torna és szívatás (ami majd a mai összefoglalóban lesz) komoly nyomokat hagyott a villalakókon. Máskor ilyenkor még javában buliznak, vagy kajálnak, most meg szunya. Maci horkol a nappaliban, erre kijön Zsu, pisi majd nőiesen kisétál és kitúr magának két dekket a hamusból, de ilyen full plázacicás mozdulatokkal
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
L_YKing #1992 üzenetére
És itt nyerte meg Edina.
Ha tippelnem kéne, én így gondolom.Látjátok? Ezért mondtam az eleje óta Lacira is többek között, hogy hulladék egy ember. Ott van pár centire tőle Edina, és Zsuzsát tapizza? (Zsu is megéri a pénzét, szánt-szándékkal közelített Lacihoz, a végén meg mosta kezeit... Ez a nő veszélyes.)
Oké, hogy Laci nem akar semmit Edinától, de ez nem úgy tűnt eddig, sőt, biztató magatartása volt felé.
-
freeknight
őstag
-
-
freeknight
őstag
válasz
L_YKing #1840 üzenetére
Na igen, szerintem is hihetetlen nagy görény ez az aurélio 2.0 verziójú Pénisz. Csak az a baj, hogy Aurelio alapjáraton egy őszinte és szerethető gyerek, Komisz meg ennek szöges ellentéte.
Sajnos még én se láttam a tegnapi összefoglalót, (tegnap még hajnal 3-kor is túlóráztunk bent a cégnél...), de ma meg fogom nézni. Röné kiesésének nagyon örülök, csak mondjuk semmi izgalmat nem tartogatott a párbaj végeredménye. A mindig mesteri hogyvoltot olvastam el, abban volt egy gif Edina táncáról. Hihetetlen jó teste van!
-
Vakegérke
félisten
válasz
L_YKing #1740 üzenetére
Dávid se volt egy nagy durranás.
Zsu értéke felmérhető abból is, hogy pár órával a beköltözése után marokra kapta Dávid rövidebbik végét. Legalább felmérte volna, hogy ki(k) a "pasi(k)" a villában.
No most egy ilyen személy rángatja pórázon Danit. Adódik a kérdés: ér valamit egyáltalán a srác? Az én rangsoromban igencsak alacsony pozíciót foglal el, nem lehet rá büszke.Reni nem a kedvencem, de remélem, hogy győz a párbajban. Aztán ha nem, akkor sem fogok sírni.
-
ronin79
addikt
válasz
L_YKing #1690 üzenetére
Én is, de sajnos vagy egy sejtelmes gyanúm is, hogy úgyis röné fog vissza menni, mert ezekről a párbajokról nekem egy vicc jut eszembe:
Tüntetésen egy manus kiabálja, hogy menstruáció, menstruáció!
Mire valaki megszólítja, hogy ember az demonstráció!
Erre ő: nekem mindegy csak vér folyjon
Úgyhogy mindegy ki áll nyerésre és kire szavaznak a nézők, úgyis az megy vissza aki nagyobb felháborodást és sz@rt tud kavarni, hogy a keletkező balhé több nézőt vonzzon a képernyők elé
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest