- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Taboknál rendesen felszaladt a szemöldököm, monitorból meg sikerült egy 27"-os FHD-t kiválasztani, ami nem olcsó de legalább ívelt.
-
Hebehebe
tag
Philips USB 3.0 256GB Snow Edition Green, ezaz regisztráljunk be egy "nagykerhez" hogy meg tudjuk venni
-
M@cika
őstag
Rohanok 173k-ért a 9999999 KF-ért :-)
Akkor már kibekkelem azt a 1,5 hónapot és 3900x Ryzen. :-) (amúgy nem, mert megvárom a 3600G-t)Nasit a kis fehér medvének!
-
Aprósólyom
addikt
válasz nullpoint #12 üzenetére
Oké, de ez reklám. Viszont úgy tűnik, annyira reklám, hogy semmilyen beleszólása nincsen a PH! szerkesztőségnek, ami szomorú. Ugyanis nem csak az i9-9900KF box (173kHUF) elérhető a PCX-nél jelenleg, hanem az i9-9900K box is, ami viszont most 169 115,- de ha ez nem elég, listázva van egy OEM i9-9900K tétel is (Ha már K-s procihoz nem adnak hűtőt, minek fizessünk a dobozért, gari úgy is ugyannyi)
csupán 158 748,-. Ez pedig elég jó ajánlat már, mégsem ez kerül elő, de nem is az iGPU-val elérhető, i9-9900K box, ami szintén jobb ajánlat, a KIEMELThez képest.
Ok, hogy egy cég fizet ezért a reklámért, de a kínálatból is a legkevésbé észerűet ajánlják. Ha ez egy fizetett banner lenne, azt mondom OK. De ez egy PR cikk, ami kooperációban készül a PH!-val. Kvázi a médium asszisztál ehhez a kritizálható mentalitáshoz. Ez így nem korrekt.
Többek között ilyenekért nem fizettem többé elő az első, egész éves, fellelkesült VIP előfizetésem után. Amíg nem változik, nem is lesz több, pedig streamereknek többször annyi támogatást küldtem, mint az egy évnyi PH! VIP, de a korrektséget, az ügyfélközpontúságot, mindennél többre tartom. Ha erkölcsileg megkérdőjelezhetően vérzik a szolgáltató-szolgáltatást igénybevevő kapcsolata, ott sokra ne számítsanak. Nem kapcsolom ki a reklámot, mert úgy tartom tisztességesnek. De olyan minőséget nem érzékelek, hogy ezért fizetni érdemes legyen, mint mondjuk egy folyóirat esetén. Elírásokért sry, telefonról mindig sok van....[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
aktív tag
nem néztem most utána, de emlékeim szerint ezekben nincsen M.2 foglalat, viszont optikai meghajtó van, szóval SSD-t bele lehet pakolni, csak SATA alapon (nem nagy hátrány).
Más okból nem vennék ilyet, illetve nem ilyen árakon, de az én szemem eléggé a Hardveraprós árakhoz van szokva, ahol hasonló teljesítményt 60-70% áron megkapsz. -
thedioda
tag
Nullpoint:
Rèszben kikel javítsalak, mivel 20K val olcsobban sima K van amibe van IGPU, a KF be levan tiltva szoval nem csak drágában hanem szarabat is[ Szerkesztve ]
"A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."
-
nullpoint
őstag
Vegyél i9-9900 procit 173ezerért, mert mi ezt ajánljuk Neked.
Igaz hogy 20ezerrel olcsóbban is megkaphatod máshol, de mi ezt ajánljuk Neked.
Nekünk Te ennyit érsz.
Mi azt akarjuk hogy Te sokkaltöbbet fizessél dolgokért mint amennyiért megkaphatod bárhol.
Köszönöm Prohardver! Jó érzés tudni hogy mennyit számitanak nektek azok ember, akikből éltek
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Castell
aktív tag
Ez ram vita mindig előjön... Hogy kinek mennyi elég az eléggé relatív. Nekem jelenleg egy majd 4 éves Lenovo-m van 2 GB memóriával. Köszönöm, jól elvagyok vele és nem érzem, hogy a közeljövőben cserés lenne. Amire használom: munkás teló: böngészés, e-mail, csevegés, navigáció. Most, amint a sorokat írom a mobilomról 10 alkalmazás fut a háttérben és még van 886 MB szabad memória a 2 gigából. Szóval felhasználás kérdése. Gyereknek alapból min. 3-4 giga ram kell, mert ott biztos, hogy minden Isten nyíla meg van nyitva...
A 2/16-os Redmi 7A szerintem egy tökéletes, belépő, átlag useres teló lesz, friss, ropogós összetevőkkel.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Most visszanéztem, hogy a jelenlegi tabomat (Onda V975M) mikor vettem... 2014 március... 5 éve, és már abban 2GB RAM volt...
...de azt is említhetem, hogy a Redmi 7A, 2GB RAM-mal, nem sokkal kisebb kijelzővel, cserébe ugye telefon is egyben, simán olcsóbb is lehet 70 Eurora várják.
(Vagy hogy milyen volt használni másfél éve a még 1GB RAM-os telefonomat... pedig nem vagyok éppen páverjúzer telefon/tab vonalon, de még egy sima böngészés is szívás volt a mai weboldalak mellett.)[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Az első a legdurvább... 1GB RAM-mal szeret tab 2019-ben? Van egyáltalán szabad memória, ha elindult rajta a droid?
Persze, csak 33.170 Ft.... ami pontosan 33.170 Ft-tal több, mint amit ér.Értem én, hogy ez a hazai pálya gyakorlatilag reklám, és azt kell ajánlani benne, amiket a forgalmazók írnak, de azért valamilyen szinten kéne szűrni. Ha valaki megveszi, mert itt látja a PH! ajánlóban, az nem kicsit lesz dühös a PH!-ra, és teljesen jogosan. (Igyekeztem finoman fogalmazni, hogy ne érjen bant a véleményem, amit most gondolok a PH!-ról.)
-
janeszgol
félisten
Hiaba olcso a T3 7, senki ne vegye meg. A T3 8 tobbszor volt learazva 40 ezerre. Specre az se egy etvasz (S425, 2GB ram), viszont az akku meg 2 ev hardcore nyuzas utan is nagyon jo. A hangminosege kellemes, a kijelzoje kifogastalan.
Mivel a VGA-k arai es a keszletek visszaternek a megszokotthoz, igy ezeknek a notiknak lealdozott.
-
ALBY
senior tag
Azok a szégyenletes tabletek...
direkt csinálják, csak nem tudom miért, pedig tudnának jót is ha fél órát töprengenének rajra.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Predatorr
őstag
Poén hegyek!
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Van azokban a laptopokban M.2 foglalat? Valahogy nem hiszem. Első dolgom lenne a hátára fordítani és kihajigálni a HDD-t.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Lightyear - befektetési app
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Futás, futópályák
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest