Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pingüino

senior tag

válasz Busterftw #391 üzenetére

Csak amit én linkeltem 3 oldalt, az nem 1-1 bolt, hanem gyakorlatilag az ázsiai régiót lefedi. Azok átlagából simán kijön a 80-20 az AMD javára. Linkelgethetek még neked európai országokat is, ahonnan van országos statisztika. Azok is hasonló arányokat mutatnak. Jóllehet, világméretű összesítés nincsen, de ezek alapján, meg az alapján, hogy olyan statisztikát viszont egyetlen országból sem találtam, ami az ellenkezőjét mutatná, teljesen evidens a helyzet. Aztán befektetőknek, meg pénzügyi cégeknek ez lehet, nem bizonyító erejű, de egy informatikai szaklap komment szekciójába ez pont elég bizonyíték.

A terelésről meg annyit, hogy követeled állandóan a 100%-os bizonyító erejű linkeket minden témában, de amikor valaki visszakérdez, hogy bizonyítsd az ellenkezőjét, akkor jön a "nekem nem kell bizonyítani semmit". Hát, ha ez így meg, akkor nekünk sem kell bizonyítani semmit.
    A tények viszont még mindig azok, hogy világméretű összesítés hiába nincsen, a 6-7 helyről hozott statisztikák még mindig 6-7-tel többek, mint a 0 helyről hozott. ;]
    Mutass csak egyetlen országból kimutatást (mert országos kimutatások azért vannak), ami a te érvedet bizonyítja, és meghajlok előtted.

• Shkiz0

nagyúr

válasz Busterftw #391 üzenetére

Én már jó pár éve üzletelek itt ph-n és árulok számtech cuccokat, és pont van egy listám a tavalyi első feléről ami még nem is teljes félév de így néznek ki a dolgok:

2020.01.21-2020.05.28 között:

Core I7-9700K 1db
    Core I5-9600KF 1db
    Ryzen5 1600AF 2db
    Ryzen5 2600 1db
    Ryzen5 3600 9db
    Ryzen5 3600X 6db
    Ryzen7 3800X 3db
    Ryzen7 3700X 4db
    Ryzen9 3900X 6db
    Ryzen9 3950X 2db

AMD 33
    Intel: 2
    Ez azért elég beszédes nem, és csak egy rövid időszakot fed le.

Számolj ez milyen arány :) Ezzel persze én nem tudom alátámasztani amiről megy itt a vita, de ha nálam ez a szitu, és máshol is ez, akkor nagy valószínűséggel lehet abban valami, hogy Intel nem sok mindent adott el :)

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák