- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
No igen, de ahogy te mondod az már "saját" hhd -nek számít, nem pedig USB -s külsőnek.
Ha HDD -t akarsz cserélni (azt amit a boxhoz adnak) akkor mindenféle system fájlokat kell másolgatni viszont akkor ahogy te is mondod, teljes értékű vinyóként kezeli a box, de ez nem külső HDD.
Keksz: Ez még egy jó kérdés, hogy vajon a külföldről rendelt termékek melyik ország "statisztikájába" számítanak... szvsz a nagy boltok ezt valahol vezetik, hogy hova mennyi játék megy ki.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Én nem így tudom. Próbáltad vagy csak hallottad, hogy működik?
Itt a "how to" cikk.
Sanyix: A konzolt veszteségesen árulták (a kezdetekben), gondolom valamin nyereséget is akartak nyerni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
gp A pletyka szerint a következő nagy firmware frissítés alkalmával elérhetővé teszik az USB-s mentési lehetőséget.
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest