- Milyen videókártyát?
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Biza, a mai igényesebb játékok már nagyon jól néznek ki. Igazándiból már csak az animációkra, hangokra, AI-ra kellene rágyúrni. A felsoroltakból az AI ami nem fog még több tíz éven keresztül érdemben fejlődni, de a többi az szépen jön fel a CGI animációk szintjére. Én sem vagyok grafika buzsi, viszont azt is megértem aki az és ez az első dolog amit észrevesz egy játékban. Rengeteget hozzá tud tenni a világhoz egy élethű vagy mesterien kidolgozott npc. Ehhez egy szép játszótér is dukál akkor már. Na, kellenek a látványra építő játékok is. Néha szimplán csak jó megállni és nézelődni vagy lőni pár fotót amit megosztasz az ismerőseiddel. Engem pl a lábamról le lehet venni egy jól kinéző story centrikus játékkal. Gondolom mások is vannak így.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Epic év végi videójában villanásokat láthatunk a legutóbb megjelent és a várható játékokból, amelyek az ismert grafikus motort használják.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest