Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Én végig tudom ülni, de a szemem utána mindig úszik a vérben.

Ha ez a 3D-s moziknál még gyengébb technika szemkímélés terén, akkor én nem kérek belőle.L3zl13: Én nem értek hozzá lehet hülyeséget írok, de még a 120Hz-et is kevésnek tartják úgy tom. Inkább a 240 lenne az igazi, vagy 200 vagy fogalmam sincs.

A "shutteres-zés" miatt az LCD gyakorlatilag "átalakul" CRT monitorrá átvitt értelemben, a kitakargatás miatt. Most nem a képcső villog, hanem ezt a hatást majd a szemüveg hozza létre. De javítsatok ki ha tévedek. -
L3zl13
nagyúr
Ez azért nem ilyen egyszerű Sok múlik azon is milyen 3D technikát alkalmaznak.
Imaxban pl nem felváltva más polaritású fényt vetítenek, hanem egyszerre a kettőt, tehát nincs villódzás.
A shutteres 3D szemüvegnél viszont mindig van villódzás. Itt meg erősen kérdéses, milyen frekvenciát bír a monitor. Nagyon kevés 120Hz-s TFT monitor létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Fogyjunk le!
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest