- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ismerős felépítés... nekem is volt/van Hyper TX2, na annak a 775-ös pöckei szarok. De kegyetlenül. Megetettem volna szívesen a mérnökökkel.
Ha nem lenne kiírva, hogy Zalman, azt hinném, hogy valami gagyibb gyártó próbálkozik valamivel.A zsíros kenyérre nem árt a jó kis darált paprika sem!

-
NagyVillany
tag
Tökjo hogy aza zalman hütőpaszta már gyárilag kivan nyomva, a kis csőrében biztos van 2 gramm. Oké egykét felfogatáshoz az is elég, de legalább félig tele lehetne, engem pl az ilyen részletek hatnának meg a 223dik fajta sablon höcsöves hűtőnél, hogy hű ehhez adnak egy jó adag minőségi balzsamot, de így hogy adnak hozzá egy majdnem üres inyekcijót, inkabb elmegy töle a kedvem, mégjobban ordit az egészröl a biznisz, a lehuzás..
Mert ám én szivesen kenegetek még ideoda, pl VGA-kon alaplapokon a bordák alatt kicserélni a gyári gyurmát jobbféle kencére, vagy a homlokomra mint multkor amikor 39 fokos lázam volt és felhelyeztem egy accelero twinturbót.
-
Dyno
veterán
Ismerős, havernak az újja is recsegett amíg tette fel a Hypert
Pofánvágnám azokat a mérnökööket akik ilyen pöcköket tesznek még a komolyabb hűtőkre is, mert az még hagyán hogy a Stock Cooleren ilyen van, meg a low-prof. hűtőkön, de a hyperen már illene csavarnak lennie... -
N-vidi-A
őstag
Jó cucc, de az ára tényleg Zalmanos!

-
zed1983
őstag
Hát a kinézete az nem Zalmanos, de az ára az biztosan az lesz...
#16 szuper-t : ezért nem szeretem a referencia felfogatós intel hűtőt, mert annyira görbítik a lapot...
-
Ste
addikt
Semmi extra, sőt még annyira nem is lesz halk.
Ac-t a népnek
Közben megtaláltam az igazi jó kenőanyagot:

Joli néni ajánlásával -
-
stifi
senior tag
hát nemtom, nekem még mindig a jó öreg cnps9700-as van a processzoron (a barton magos athlon, az a64es 3800+ után most intel e8400), és tökéletesen működik, 50 fok körül tartja - kb 5 éve vettem 10ezerért, és 3 generációt már átvészelt
hangsúlyozom, a ház oldala nincs fenn sohaszerk: egy átalakítókitet kellett vennem hozzá 800 forintért a 775-ös foglalathoz, benne a keret, csavarok, alátétek, és egy adag hővezetőpaszta - profi cucc

-
P00By
nagyúr
Tucat darab.
-
Szlovi
senior tag
Túl sűrű a lamellázása,lesz ott szélzaj rendesen,hiába Zalman.
Ezres fordulaton már 20 dB-vel nyomja? Hát nem valami csendes
Zalman fanoknak kötelező darab... Egy AC Freezer sokkal jobb bolt min ez. -
szuper-t
őstag
-
DeltaPower
addikt
fura, hogy szakítottak a zalmantól megszokott kerek formával.
-
-XadAnuX+
őstag
Bejövős nagyon, árára kíváncsi leszek ám.
-
kelzsoca
félisten
Az ára is Zalman-os lesz

-
Dyno
veterán
Tetszik nagyon, de szerintem kegyetlen ára lesz....15K+
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Georgie1224
üzenetére
Nem süketültél még meg?

-
Georgie1224
tag
Ők biztos tudják, hogy mi fán terem az alma, de én szeretem az alkatrészeket minél hűvösebben tartani.
Nekem a 8800GTS-en a venti 91%-on megy folyamatosan mások nagy elképedésére, de szerintem jobb 48°C-on a vga is mint 65-75-ön.
Terveztem is már egy Gemini II megvételét, de még nem volt rá $
. -
rudi
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jaja, nem Zalmanos, hanem átlagos. Ilyen coolere szinte minden gyártónak van.
-
rudi
nagyúr
válasz
Georgie1224
üzenetére
Érdeztem anno MSI-s alaplaptervezőket. Azt mondták, hogy nagyon-nagyon extrém tuningos esetektől eltekintve az alaplapon lényeges hűtést csak az Inteles északi híd igényel. Mert hogy a fesszabályzók eleve magas hőmérsékletekre vannak méretezve. Ami meg a szellőzés irányát illeti, az elöl behúz, hátul kitol elrendezés is bőven csinál akkora huzatot, amekkora normál esetben kell.
-
TazLeacher
nagyúr
Kinézetre valahogy nem "zalmanos"...furi, de jófajta lehet.
-
Georgie1224
tag
Én a koncepcióval nem értek egyet.
Szerintem a jó hűtő mind az alaplap felé tereli a levegőt, szóval a lamellák tetején van a ventillátor.
Így hűtve vannak a környező elemek is, mint például a feszültség szabályozók is.
Szerintem nem egy utolsó szempont. -
menalcas
őstag
ELSŐŐŐ!!

Ez már megint egy olyan hűtő amiből másik 4 cég is gyárt nagyon hasonlót
Viszont ami nagyon szimpatikus hogy végre nem egyvonalban van az összes hőcső hanem kicsit eltolva
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pofánvágnám azokat a mérnökööket akik ilyen pöcköket tesznek még a komolyabb hűtőkre is, mert az még hagyán hogy a Stock Cooleren ilyen van, meg a low-prof. hűtőkön, de a hyperen már illene csavarnak lennie...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de olyan szépen néz ki

(Úgy tuti elcsendesedik és még indulhatsz 

.