Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
Már az abnormális, hogy a PH-n zömében ún. soundbarok vannak a házimozi rovatban, mint hangrendszerek!
Mintha ők is eme 'gagyi hang - minimal dizájn' divat terjesztői lennének.
Vajon miért nincs rendes hangfalszettekről leírás esetleg teszt, de még csak hír sem?
Vajon kinek a beteges izlése tükröződik a skandináv, avantgárd giccsel leöntött avitt hi-fi berendezések tobzódásán ugyanezen rovatban? A mellényzsebben elférő meg kertbe kiakasztható sz*rokról már ne is beszéljünk.
Miért nem lehet mondjuk a díjnyertes és megfizethető JBL Arena Cinema 5.1-ről vagy a komolyabb Klipsch Reference Premiere RP-280-ról cikket írni? Azért, mert több embert érdekelne? -
Orcsi
aktív tag
Mintha ilyeket gyártana a Bose kb ezer éve ...
a kis SoundTouchok mind ilyenek a régebbi CineMatek meg már vagy 10éve tudták ezt ...
megint feltalálták a spanyolviaszt....
pathetic ...
-
XuChi
addikt
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
+1. Szerintem még fele ennyiért is sok lenne ez.
-
SunMount3r
nagyúr
420$ ezért?!
Nem vagyok nagy házimozi guru, de szerintem ezért már lehet kapni egy belépő erősítőt, meg két valamirevaló sztereó hangfalpárt (akár aktívat is).
Ez meg Soundbar+erősítő+2.1 egybe és külön mutáns, icinyke-picinyke hangszórókkal... Lehet, hogy relatíve jól szól, de jelentkezzen aki szerint ennyiből nem lehet jobbat összerakni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Pioneer HTP-CS1 olyan, mint egy kettévágott, mélysugárzóval kiegészített hangprojektor.
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Airsoft
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest