- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple notebookok
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem lesz extrém drága talán még sikeres is lehet.
duree54
-
Egen, ezt nehezményeztem kicsit én is, bár itt az inkább drop weapon, a gránát valahogy mindig jobban esett középső klikken.
----------------------------------------------------------------------------------------------
(#2) vaakuum: Azért ez sokkal használhatóbbnak tűnik, mint az ilyen-olyan analóg karokkal teletűzdelt, össze-vissza domborodó abominationök.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
vaakuum
addikt
Illetve az ergonómia előtérbe helyezése is biztosan kihívás ilyen komplex billentyűzet esetén.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ughhh
senior tag
G gránát gomboszlop kár, hogy lemaradt, sebaj majd a v2 -is ellehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jópofa csöppség nem variál a vonatkozó gombelrendezéssel, és a számítógépen kívül PlayStation 4 vagy 5 konzolokkal egyaránt összepárosítható.
- Alpha Industries
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest