Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Persze... Én tudtam, hogy te tudod, csak elég pongyola volt úgy a megfogalmazás és ha valaki esetleg totál laikusként betéved, akkor nehogy azt higgye, hogy a 3D nyomtatás nem CNC.
Egyébként pont a technológiai különbözőségek miatt van/lesz nekem is több CNC-sített gépem. Tiszta sor, hogy mindegyiknek meg van a maga helye a táplálékláncban.
- A marógépem most olyan 80%-os, már működött, használtam is jó párszor, de úgy döntöttem átépítem/újratervezem. Ezenkívül remélhetőleg jövő év végére elkészülök a másik marógéppel is, amit már fémmarásra tervezek.
- A lézergravírozóm működik és használom is napi szinten, de elég gyenge (5,5W-os). Jövőre, vagy azután szeretném azt is átépíteni 40W-osra és 150x150 cm-esre.
- A 3D nyomtatómhoz is szinte minden meg van már (kivéve az extruder), de idő hiányában most az is áll (és mivel belekezdtünk egy új ház megvételébe, így egy darabig ez most így is marad)... -
Új hozzászólás Aktív témák
ph A holland gyártó legújabb 3D nyomtatója lélegzetelállító minőségre képes, ráadásul ára is tudásához mért.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- SZTE Infósok topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest