Új hozzászólás Aktív témák
-
„Ismerem” Tamást. Személyesen is, de inkább a munkáit. És biztos vagyok benne, hogy sokat ír a Windows 8-ról fórumokba. Én személy szerint sajnálom, hogy a mostani feladata az ami. Szerver fronton a kiemelkedő tudása és rálátása a területre, a publikus munkája nagy tömegeknek adott értéket. Most meg… Az általad belinkelt cikkeit nem tartom értékelhetőnek.
Na mindegy.Azért érdekes, hogy valaki, aki 5 éve regisztrált összesen csak 4 fórumtémához szólt hozzá. Viszont annyira hisz a Windows 8-ban, hogy a négy téma közül ez az egyik, ahol a fórum 26 hónapos élete alatt 31 217 hsz-t produkált! Harmincegy ezret! Az napi 40, az év minden napján!! 2 éve és két hónapja minden nap negyvenszer érzi fontosnak, hogy tegyen valamit a Win8-ba!?
Durva. -
Elkerülhette volna az MS ezt egész cirkuszt azzal, ha választhatóvá tették volna a klasszikus és modern felületet. Nem menne a hitvita. Ehelyett inkább kozmetikáz és kommunikál. Király.
Én meg szívok. De nem csak én, a héten hallottam egy Windows Server szaki MVP-től, hogy ő is most kezd leszokni arról, hogy szidja a Windows Server 2012 modern felületét!!
Na azt vajon miért kellett kötelezővé tenni?? Hogy a telefonon, tableten és PC-n is ugyan azt a felhasználói élményt adja a Windows Server?? -
Nem ijedtem meg, csak nem tetszik. Ahogy ez a már szinte fanatikus győzködés sem, amit műveltek! Ahogy a Microsoft arroganciája sem, ahogy le akarja tolni a torkomon a "megváltást".
Az írásod egyébként több tárgyi tévedést tartalmaz. De ha minden szava igaz lenne, nekem akkor sem kéne az új felület!
Te meg használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest