- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Pedig egyszerű. Olyan árrés van a termékeken, hogy simán összejön a 100 millió, de lehetne 100 milliárd vagy 100 csilliárd is.
De mivel nem lett, így kudarc.
(#22) bambano: Open Source-nál a programozóknak kicsivel nagyobb beleszólása van a dolgokba. Commercial szoftvereknél általában kuss van nekik és az van, amit a vezetőség mond. Ha egy pixel nem tetszik a vezetőnek (aki akár segghülye is lehet hozzá), akkor azt is átszínezteti vele.
Amúgy meg épp az lett szerintem a Gnome-mal is a probléma, hogy olyannyira szem előtt tartották a tapibaszokat, hogy a végén már csak arra fejlesztettek és a desktop környezetet egyfajta "backward compatibility" szintre degradálták. A Unity is ezért született, meg a Wayland helyett a készülő Mir.
(#23) hcl: Az hozzátartozik. Tapibaszokon a legjobb a csempés tapibasz-certified™ szoftvereket használni. Azért fejlesztették le őket. Ezúton is visszavonom minden kritikámat amivel régebben a Chrome-féle ablak+címsáv design-t illettem, mert a desktop Chrome a tapibaszos dolgokhoz (akár IE10, akár bármi, tökmindegy) képest valóságos űrrepülőgép-szimulátor.
Nekem amúgy a kedvencem az volt (bár nem használtam sokáig), hogy Windows gomb, írtam a szöveget a kereséshez (már a Metro UI-n), aztán ha olyan szoftverre klikkeltem, aminek volt Metro UI-s változata, akkor a MetroUI-n nyílt meg a buta változat, nem a desktopon a normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest