- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Cathfaern #66 üzenetére
Ne hülyéskedj, akkor mutass egy boltot ahol tudnék venni "elérhető" áron holografikus író/olvasó egységet.
A fogyasztás pedig hogy lehetne jobb az SSD-nél ha van mozgó alkatrész?orbano ((#67): "És mégis miért? A hddvd egy elkészült, piacképes technológia volt, ami végül piacot vesztett."
Látom nem tudsz elvonatkoztatni. A DataSlide egy már meglévő technológiára épül amely technológia olcsó és elterjedt, ennél jóval többre van szükség ahogy anno a HD-DVD esetén is. A BD nagyobb kapacitású fejlettebb megoldás volt és győzött. Egy percig se higgyétek hogy ebből hétköznapi árucikk lesz.
ui.: nem azért nincs új technológia a merevlemezpiacon és más területen mert nincs jobb/gyorsabb megoldás, hanem azért mert aránylag hamar tönkremegy(elsősorban szerverek) és így pörög a piac. Használod ideig óráig aztán veszel újat, hát ebből nyaralnak a Bahamákon a Seagate és más neves gyártók vezérei. -
Joshi
titán
Érdekes megoldás, de kétlem hogy olcsóbb vagy megegyező gyártási költsége lenne mint a jelenlegi HDD-nek. Mivel a fogyasztásról nem esett szó így nem hinném hogy az SSD vetélytársa lehetne.
Valahogy nekem a HD-DVD jut eszembe erről a próbálkozásról, szerintem nemsokára elérhető közelségbe kerülhet a holografikus tárolóeszközök is és akkor...A holografikus tárolóeszközt elsősorban adathordozónak készítették ez tény, de lehet hogy merevlemez formájában is testet ölt.
Csak hangosan gondolkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest