Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• greeneye166

aktív tag

Nagyon laikusan megközelítve: Itt nem játszik a hőtágulás? Arra gondolok, hogyha a fejek litográfiával készülnek, akkor azok hogyan fogják magukat egymáshoz képest egyáltalán pozicionálni? A fejek gondolom, csak akkor maradhatnak a helyes szektortérben rezonálva, ha ugyanúgy tágul a "fejlap" mint az "adatlemez" <-> Itt pedig két eltérő anyag közlekedik egymáson ezért ez elég esélytelennek tűnik. + Ehhez jön még szerintem, hogy az egyenetlen hőleadás miatt (megeszem a kalapom, ha egyenletesen el tudják vonni a hőt a lapokról) a két lapban torzulások is keletkezhetnek, ami ha jól tévedek a hagyományos HDDknél kimerül a körkörösben, itt viszont még elhajlást is okozhat. Nem tudom bizonyítani a feltevésemet, de ez a látszat ellenére nekem sokkal bonyolultabb és problémásabb mint a hagyományos HDD. :U

ui: Nézzétek el a tudatlanságomat, de a fej egyáltalán készülhet litográfiával? Eddig úgy tudtam elektromágnes van benne.

Új hozzászólás Aktív témák