- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- ASUS ROG Ally
- Corsair tápok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Nagyon laikusan megközelítve: Itt nem játszik a hőtágulás? Arra gondolok, hogyha a fejek litográfiával készülnek, akkor azok hogyan fogják magukat egymáshoz képest egyáltalán pozicionálni? A fejek gondolom, csak akkor maradhatnak a helyes szektortérben rezonálva, ha ugyanúgy tágul a "fejlap" mint az "adatlemez" <-> Itt pedig két eltérő anyag közlekedik egymáson ezért ez elég esélytelennek tűnik. + Ehhez jön még szerintem, hogy az egyenetlen hőleadás miatt (megeszem a kalapom, ha egyenletesen el tudják vonni a hőt a lapokról) a két lapban torzulások is keletkezhetnek, ami ha jól tévedek a hagyományos HDDknél kimerül a körkörösben, itt viszont még elhajlást is okozhat. Nem tudom bizonyítani a feltevésemet, de ez a látszat ellenére nekem sokkal bonyolultabb és problémásabb mint a hagyományos HDD.
ui: Nézzétek el a tudatlanságomat, de a fej egyáltalán készülhet litográfiával? Eddig úgy tudtam elektromágnes van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest