Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Nagyon laikusan megközelítve: Itt nem játszik a hőtágulás? Arra gondolok, hogyha a fejek litográfiával készülnek, akkor azok hogyan fogják magukat egymáshoz képest egyáltalán pozicionálni? A fejek gondolom, csak akkor maradhatnak a helyes szektortérben rezonálva, ha ugyanúgy tágul a "fejlap" mint az "adatlemez" <-> Itt pedig két eltérő anyag közlekedik egymáson ezért ez elég esélytelennek tűnik. + Ehhez jön még szerintem, hogy az egyenetlen hőleadás miatt (megeszem a kalapom, ha egyenletesen el tudják vonni a hőt a lapokról) a két lapban torzulások is keletkezhetnek, ami ha jól tévedek a hagyományos HDDknél kimerül a körkörösben, itt viszont még elhajlást is okozhat. Nem tudom bizonyítani a feltevésemet, de ez a látszat ellenére nekem sokkal bonyolultabb és problémásabb mint a hagyományos HDD.
ui: Nézzétek el a tudatlanságomat, de a fej egyáltalán készülhet litográfiával? Eddig úgy tudtam elektromágnes van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest