Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Érdekes, hogy nem elegendő 2db usb 3.0 portnak az az áram mennyiség, amelyet a pci-e 1x slotból vehet fel, hanem kell neki a +4tű
Bezzeg régi barátunkból, az usb2.0-ból egy pci-e 1xslot elvisz akár 4et is kiegészítő táp nélkül is
-
Mappa
addikt
egy olyan samu+patriot párost eltudnék viselni
-
Iga007
tag
Szerintem
a; HTPC-be (pl. XBMC Live-hoz)
b; home server rendszerlemezének (GSEJT mellé)
c; ipari környezetbe (CF kártya helyett...)
nagyon tutinak tűnik... -
G.A.
aktív tag
hát nem tudom h az átlag usernek mennyi ram van a gépében, de
sztem sokan csak 32bites OS-t használnak amibe 4GBram sok (kis része elvész)
oda még talán befér...Ahogy mondod. Ezért nem is javasoltam, még nagyobb sebességgel sem SSDnek, mivel a 4GB édeskevés. Még sztem a 40is. Igaz magamból indulok ki. OS nekem jelenleg egy 30as helyen van, de csak 2-3GB a szabad úgy hogy pár nagyobb progi nincs is fent... A játékról nem is beszélve...
-
szuper-t
őstag
Mondom h nem ti vagytok a célközönség
akkor mit aggódtok ezen??
-
G.A.
aktív tag
Ez az ATP sztem egy vicc.
- 512MB-4GB között (kevés)
- 30MB/s USB 2.0 (kevés)
- alaplapi USBre illeszthető (mínusz pendrive funkció) nem is beszélve, hogy 2 USB portot is lefoglal...Ha USB 3.0 lenne "csak" 100-150MB/s adatátviteli sebességgel, már érdekes lenne.
ReadyBoost vagy ilyesmire már alkalmas lenne. -
szuper-t
őstag
Ahogy én látom és értelmezem a gyártót nem az átlag user-t hanem pl a htpc vagy hasonló géppel rendelkező gazdikat akarja ezzel csalogatni akiknek elég 1 kisebb 2-300M ás linux a gépükre vagy akik szervert üzemeltetnek. én rettegnék ha 1 winyóról menne a rendszerem
Más a célközönség ez a megítélésem -
Ren Hoek
veterán
Akkor azért bele lehetett volna írni a cikkbe... mert kb semmi infó nincs róla hogy ez annak készült.
A 30 MB/sec szerintem elsősorban az USB miatt van, mivel képtelen többel menni. Legalábbis én nemnagyon láttam még USB-s vinyót, ami többet ment volna 30 megánál. Az a 60 MB/sec eléggé elméleti. Szóval az IDE-s verziók szerintem értelmesebbek.
-
szuper-t
őstag
tök jó cucc .. bár nem újdonság mert én már millió ilyet csináltam Kingston pentdriveból
bár a sebessége igencsak kecsegtető -
.mf
veterán
(illetve a többi értetlenkedőnek is):
DoM, azaz Disk-on-Module. Ha nem mond semmit, google. Ipari/beágyazott rendszerekben általában ilyeneket használnak (meg CF-kártyákat pl.) merevlemezek helyett. Ezért is SLC, és ezért van ilyen alacsony írás-olvasási érték megadva SLC ellenére.
-
^Clown
addikt
Az ExpressCard USB 3.0 Patriot megoldása nagyon tetszik, nem is annyira vészes az ára.
-
Probber
őstag
Jópofa ez a ATP SIP SSD!
Viszont a 4GB az kevés, hogy rendszer vinyónak is lehessen használni
(bár Xp-nek vagy virtuális memóriának "tökéletes"...).
Az árát jó lenne tudni, de szerintem drágább lesz mint egy jóval nagyobb pendrive, úgy viszont ezt feleslegesnek tartom...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Samsung 3.0-s USB-s winchesterét, az ATP érdekes SSD meghajtóját, míg a Patriot bővítőkártyáit és rackjét mutatta be.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest