- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bwoay
nagyúr
-
Eszleny
aktív tag
válasz
RandomGosu #2 üzenetére
Nekem Sony S639F-en van. Már ahhoz sem kell Sonic stage. Nem is mellékeltek hozzá. Win 7 alatt a Total Commander nem látja meghajtóként, ellenben az Intéző igen. Én speciel Media Playerrel teszem rá a zenéket.
-
szuper-t
őstag
29óra zene ez jó.
-
glutamin
őstag
Gyönyörűek a nagyobb kijelzős modellek.
-
Dr. Akula
félisten
Ezek olyan micimackósak.
-
skajwa
senior tag
az A sorozat bejövős
-
viszta99
tag
ezek eszméletlenül jól néznek ki !!!!
-
Egzee
őstag
Az a bronz színű (vagy őzbarna) eszméletlen szép!
-
k.
őstag
Konkrétan az A800ra ugy értettem hogy azok még Sonicosok az A810esek viszont már nem!
Egyébként én is ugy vagyok vele hogy elég minőségiek a füleseik.Van pár(7 db) és mind kiválló.Az más kérdés hogy aktivan 3at használok mert 2 időszakos-telek stb- 2 pedig a gyári füles amiket a cuccokhoz adtak.(ha érdekel képet mutizok 1-2ről.)
-
Peat;)
veterán
Az a800-as széria közben volt maga a váltás, a legelső a800-asok még olyanok voltak, de utána már drag&drop. A drag&drop meg az eszközkezelőben kiszedhető, majd usb-ként kérve az illesztőprogramot olyan mint egy pendrive.
Szerintem az árat nagyban magyarázza a füles. A sony az egyedüli szereplő amely nem spórol ezen és árarányosan egyre minőségibb fülest ad a lejátszóihoz. Ha valaki bemegy a boltba és kipróbálja a gyári állapotban, akkor azt érzékeli hogy a sony egy más kategória, miközben lehet hogy a többi is szólna úgy, csak hát a füles...
-
Porcupain
aktív tag
Ezek tényleg kifejezetten szépre sikerültek. A változatos színvilág is egy nagy piros pontot érdemel.
-
sp@rtan
senior tag
az a csoki barna legelöl gyönyörű!!
-
k.
őstag
Már vagy másfél éve nincs Sonicstages walkman.Sima drag&dropposak.
Azthiszem az A800as széria volt az utolsók egyike. -
luw2win
őstag
válasz
RandomGosu #2 üzenetére
az halál...
Én anno vettem egy NW-E505-öt, és az 50 órát bír, de szó szerint, szerintem még többet is, és amikor bejött a MP4 fuu de mekkora filmezni egy ilyenen hát akkor még azt gondoltam h fu de jo lesz, és amikor megvettem 40k-ért a A800-s szériából a 2 gigásat, akkor hát 10p-et filmeztem, a zenelejátszója meg tele van ilyen parasztvakító nyavajákkal, és ha minden fincsi dolog rá van kapcsolva akkor a hivatalos üzemidőt megnegyedeli, és nagyon hamar lekapja az aksit.
Máig az mp4 porosodik, az mp3 meg aranyat ér -
Skizz
addikt
válasz
RandomGosu #2 üzenetére
Azt jó lenne tudni. Szeretem az NW-met, de ez a sonicstages agymenés kiakaszt mindig....
hírhez: szerintem túl puccosak lettek.
-
nLali
őstag
Az óarany szín nagyon tetszik.
-
EmThor
addikt
zsír, u.az mint az x1050 csak érintőkijelző és wifi nélkül, s-amplifier, clear stereo, clear bass mind megvan, kell!
-
RandomGosu
senior tag
sonic stage majd kell hozzá?
-
Akkor már inkább ehelyett a Sony NW-A840 helyett megvenném a múltkori Samut. Bár van amiben ez jobb, árban meg kb. hasonlóan nagyképűek. Igaz nagyon vonzó az a rózsaszín japán nyelvű S-es is. Hú de megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A és S sorozatú médialejátszók és dokkolók hada jön.
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest