Újabb Walkmanek a Sonytól

A sikeres Walkman család két új szériával bővült. Az A sorozat tagjai az E és az S sorozatnál már megismert új dizájnt követik, tehát felül terpeszkedik hatalmas kijelzője, alul pedig a Miki egér fejre emlékeztető kezelőgombok helyezkednek el. A sok gombból már sejteni lehet, hogy a Sony NW-A840 nem érintőképernyős, ám OLED kijelzője 2,8"-os képátlóval rendelkezik, ami 240x400 pixeles felbontásra képes. A lejátszó mindössze 62 grammot nyom. Támogatja az MPEG-4, AVC és WMV formátumú videókat, és az MP3, WMA, ATRAC, PCM és AAC zenefájlokat. A médialejátszó (Japánban legalábbis) MDR-EX300SL fülhallgatókkal érkezik, és tartalmaz FM rádiót, valamint tévékimenetet is.


Forrás: Akihabaranews.com [+]

Az előzetes információk szerint akkumulátora 29 óra zenehallgatást és 9 óra videózást biztosít. Három színben, feketében, bronz és kék külsővel vásárolható majd meg. A legvékonyabb (7,2 mm) Walkman 16, 32 és 64 GB-os változatban lesz elérhető, és várhatóan október legvégén kerül a japán boltok polcaira. A legkisebb, 16 GB-os tárkapacitású verziója 226, a kétszer ekkora 332, míg a 64 GB-os változat 443 dollárnak megfelelő jenbe fog kerülni. A Sony tehát nagyon bízik a termékében, hiszen az új Zune HD és az iPod Touch hasonló háttértárú modelljei jóval olcsóbbak.


Forrás: Akihabaranews.com [+]

Újabb S sorozatú lejátszók is érkeznek, nevezetesen az S740, az S640, az S740K és az S640K jelzésű modellek. A sokszínű Walkmanek 8-32 GB-os memóriával rendelkeznek. Támogatják az MP3, WMA, ATRAC, PCM AAC és HE-AAC audioformátumokat és persze a filmek lejátszásáról sem kell lemondanunk, azok közül az MPEG-4, AVC és a WMV típusokat kezelik. A 2"-os kijelzős készülékbe FM rádiót is építettek. Az áruk egyelőre nem ismert.


SRS-NWGU50 - Forrás: Akihabaranews.com [+]

A Sony három dokkoló-kihangosítót is bemutatott, amelyekhez könnyedén csatlakoztathatjuk az A és S szériás készülékeket. Az SRS-NWGU50 két 10 wattos hangszóróval rendelkezik, továbbá távirányítót is adnak hozzá. A CMT-V3-ba már került CD lejátszó és rádió is, a CMT-E350HD-t egy 160 GB-os merevlemezzel is felszerelték a tervezők

A termékekről készült további képek az alábbi galériában tekinthetők meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés