Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

.DLL
veterán
Számomra csak a tablet kijelző része tűnik kicsit feleslegesnek, hiszen ott van közvetlenül vele párhuzamosan a vetített kép. Oké tapizni könnyebb úgy ha látjuk mire bökünk rá, de pl. egy lézeres távmutatóval a vetített képen is lehetne "tapizni", úgy is ott egy kamera az elején... Ami remélem nem a videóhívások miatt került oda, mert az hülyeség lenne
 elé állsz, közben pofánvilágít a projektor... nice.
1m-ről 100inch szerintem túl nagy, nem életszerű, ekkora képet 2-3m-ről kényelmes nézni, de ha ilyen távolságra vagyunk a vetített képtől, akkor állandóan oda kell menni a géphez, ha kezelni akarjuk. Átgondolatlannak tűnik. - 

Orcsi
aktív tag
Igazi hiánypótló termék .... végre megérkezett ...
 még szerencse hogy olcsó! 
 - 

Peter13
senior tag
Fura egy madar, az biztos. Nekem az akku nem hianyzik, es azt sem hinnem hogy a negy darab A17-es magonc lesz a szuk keresztmetszet (eleg erosek azok...), viszont kerdes hogy mire kell? Mert ha jatekra, akkor a nagy kerdes nem a CPU, hanem a GPU resz, amirol emlites sincs (ha meg "csak ugy", akkor a negy a17 is boven overkill, eleg lenne ketto is)
Illetve a 300 lumen sem nagy szam, de ha azt legalabb tenyleg tudja, akkor mar legalabb sotet szobaban lehet vele boldogulni (a LED meg a HD felbontas meglete nalam pirospont).Az igazi kerdes nekem tovabbra is az "ezmiez" lenne: meg mindig vakarom a fejem hogy tulajdonkeppen mire is talaltak ezt ki...
 - 

twollah1976
őstag
Ennyi pénzért már komolyabb hardver is belemehetett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
 - Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
 - Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elé állsz, közben pofánvilágít a projektor... nice.

még szerencse hogy olcsó!