2018. június 24., vasárnap

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Újabb világmegváltó okos projektor - komoly hiányosságokkal

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az Odin2 egy tablet és egy vetítő keveréke.

Hirdetés

Már előrendelhető 525 dolláros áron a tervek szerint 2017 nyarán érkező Odin2 fantázianevű különleges eszköz, amely egy tablet és egy projektor keveréke. Hasonlóra már láttunk példát korábban, úgyhogy azért, a fejlesztők állításával ellentétben világraszóló újdonságról nincs szó. Egyébként ez esetben is a kicsit régies dizájnú készülékház tetején helyezték el a beépített táblagépet, tehát ebben is hasonlít a korábbi, ilyen jellegű eszközökre.

Odin2
Odin2 [+]

E megoldás előnye, hogy így közvetlenül a készülékről elérhetőek az androidos alkalmazások. A hardver nem tűnik túl erősnek (négy 1,8 Ghz ARM Cortex-A17 processzormag, 1,8 GHz, 2 GB RAM), úgyhogy az alkalmazások futtatásánál azért biztos valamennyi kompromisszumot meg kell majd kötnie a felhasználónak.

Odin2
Odin2 [+]

A 30 000 órás üzemidővel bíró LED fényforrást használó HD (1280x760) felbontású projektor maximális fényárama mindössze 300 ANSI lumen. Ráadásul a használathoz muszáj valamilyen külső energiaforráshoz csatlakoztatni, tehát nem is nevezhető igazán mobilisnak. 30 centiméterről 37 hüvelykes, egy méterről pedig 100 hüvelykes kép megjelenítésére képes, azaz a rövid vetítési távolságú modellek közé tartozik. Ellátták beépített mikrofonnal és hangszóróval, így például videóbeszélgetések, vagy konferenciák során is hasznát lehet venni.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.