- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
válasz Vincent-Vega #1 üzenetére
Apropo Asphalt 8 nem erkezik switchre?
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
félisten
válasz Vincent-Vega #3 üzenetére
Ez Switch exkluzív játék, nem ugyan azt azt kapod.Ezt a részt Erre fejlesztik. Telefonra is van NFS...
boost : +1111
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
boost
addikt
válasz Vincent-Vega #3 üzenetére
Március óta használom, kb 300 órám van benne, és én nagyon örülök, hogy hordozható. Így, ahogy van.
Többségében desktop gépként használom mint egy WiiU, de amikor hordozhatóként kell, mert mondjuk párom valas, és nézi a tévét vagy céges ügyek miatt utazom, hotelezek akkor meg tényleg párja nincs. Grafikailag is meg vagyok vele maximálisan elégedve, főleg a Nintendo saját címeivel. De az Ubisoft féle Mario Rabbids is nagyon jól nézett ki. Volt 3DSem is előtte, de azzal az volt a gond, hogy mindig addig játszottam a játékokkal, amíg haza nem értem. Otthon nem volt semmi indítatásom, hogy kézi konzollal játsszak. Itt viszont ugyanazt a játékot, ugyanazt a mentést tudom folytatni.Próbáltam remote géming szolgáltatásokat, de hotelekben nincs normális net, Playstation távjátszás nekem sosem működött, vagy az én netem van lekorlátozva, vagy a hoteleké, nem tudom. Ez viszont egyszerűen működik. Gyerkőc is nagyon szeret vele játszani.
Remélem, hogy a Nintendo továbbviszi ezt a képességet a későbbi játékaiba is. Semmi szükség 4K-ra, a lényeg, hogy jó játékélmény, elfogadható grafika legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Vincent-Vega
tag
válasz ViharVadász #2 üzenetére
Persze ezt értem,de milyen áron játszható az a pár portolt játék? Ezen a gyenge hardveren a végtelenségig lebutított grafikával,mintha visszamentünk volna az időben,ami egyébként nem is lenne akkora probléma a kis kijelzőn de amint kirakod egy akár 82cm-es TV-re rögtön olyan mintha minecraftot játszanál,recés élek,pixelháború,és ez 2017ben egy 100ezer forintos(!) konzoltól elég gusztustalan szerintem,főleg hogy ennyiért veszel akár PS4 Pro-t is ég és föld különbséggel. Mobilról is meg lehet oldani AAA-s játékokat streamelni útközben vagy tv-re is,kismillió alkalmazással mint az OnLive volt például,és még mindig sokkal olcsóbban jövünk ki. Szerintem az a pár extra funkció nem éri meg ezt a felárat. A GameCub, Wii óta sajnos nem volt egy értelmes húzása a Nintendonak.
-
ViharVadász
őstag
válasz Vincent-Vega #1 üzenetére
Csak, hogy ezt a konzolt a Nintendo nem kézi konzolként, hanem főként asztali konzolnak hirdeti. Az csak plusz tulajdonság, hogy tud kézi konzol módban is működni. Továbbá mennyire jó, hogy egyre több AAA kategóriás játékot is magammal tudok vinni bárhová, legyen az akár a DOOM, vagy a Skyrim. Ezeket telefonon kitudja mikor, talán soha nem fogom tudni játszani. Ezért is jó a Switch.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Vincent-Vega
tag
És ennek mi értelme? Ugyanezt a grafikát hasonló játékmenettel már 3 éve mobilon lehetett tolni,kevesebb pénzből..(Asphalt 8)
Annyira erőlteti a nintendo a kézi konzolokat,ha nem lennének az exkluzív címek nem is értem milyen létjogosultságuk lenne,mikor már olyan hardverrel rendelkeznek az okostelefonok hogy akár emulálni is lehet nem egy konzolt velük..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest