Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boost

addikt

válasz Vincent-Vega #3 üzenetére

Március óta használom, kb 300 órám van benne, és én nagyon örülök, hogy hordozható. Így, ahogy van.
    Többségében desktop gépként használom mint egy WiiU, de amikor hordozhatóként kell, mert mondjuk párom valas, és nézi a tévét vagy céges ügyek miatt utazom, hotelezek akkor meg tényleg párja nincs. Grafikailag is meg vagyok vele maximálisan elégedve, főleg a Nintendo saját címeivel. De az Ubisoft féle Mario Rabbids is nagyon jól nézett ki. Volt 3DSem is előtte, de azzal az volt a gond, hogy mindig addig játszottam a játékokkal, amíg haza nem értem. Otthon nem volt semmi indítatásom, hogy kézi konzollal játsszak. Itt viszont ugyanazt a játékot, ugyanazt a mentést tudom folytatni.

Próbáltam remote géming szolgáltatásokat, de hotelekben nincs normális net, Playstation távjátszás nekem sosem működött, vagy az én netem van lekorlátozva, vagy a hoteleké, nem tudom. Ez viszont egyszerűen működik. Gyerkőc is nagyon szeret vele játszani.

Remélem, hogy a Nintendo továbbviszi ezt a képességet a későbbi játékaiba is. Semmi szükség 4K-ra, a lényeg, hogy jó játékélmény, elfogadható grafika legyen.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák