Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
A vásárlók nem veszik meg ugyanazt a dolgot egy ismeretlen kínai gyártótól magasabb áron mint az ismert LG-t, ezért teljesen kizártnak tartom, hogy drágább lesz mint az lg, sőt, inkább olcsóbb lesz kezdetekben, hogy a vásárlókat elhódítsa az lg-től. Később tuti annyi lesz az ára mint az lg-nek, vagy magasabb is, de a kezdetekben olcsóbbnak kell lennie.
-
Fred23
nagyúr
-
borg25
senior tag
Nézzük akkor a te álláspontod:
Ha nincs szabadalmi védettség, akkor csak a legerősebbnek éri meg fejleszteni, mert őt aztán koppinthatják, izomból lenyom mindenkit. Ez egyenes út a monopólium kialakulásához. Eleve ő a legerősebb, legnagyobb tőkéjű, legjobb hatásfokkal működő, a többieknek esélyük sincs, ezért szép lassan kihalnak. Ha kihaltak, akkor nincs verseny, nincs értelme a fejlesztésnek, az árak elszabadulnak jó az neked, ha 5 év múlva a Merkur telepen átveheted a Trabantot, minek most egyből egy Ferrari?Másik eshetőség, hogy te vagy az ifjú titán üdvöske akinek van egy remek ötlete, otthon a garázsban éveken keresztül tökéletesítetted, senki se próbálta ellopni, mert max anyád gondolta, hogy a garázsban a Playboyt lapozgatod, ezért aztán végképp nem akart rád nyitni, a dolgaid közt kutatni meg pláne. A többiek meg azt se tudták létezel. De elérkezett a pillanat, a nagy mű elkészült, leszervezted a sorozatgyártást, megvan az első 1000 darab. (Kickstarter felejtős, onnan egyből copyznák az ötleted szóval csakis saját zsebből finanszíroztad ezt az 1000 darabot) Aztán ahogy vázoltad 1 hét múlva a monopol mamut elkezdené a te találmányodat másolni. Esetleg felhánytorgatnák, hogy túl fiatal vagy a tolószékhez. Eddig csak 499 darabot adtál el 100%-os haszonkulcs mellett, tehát még nem jött vissza a befektetésed. De a mamut ugye alád ígért 1 dollárral. Innentől kezdve az átlag népet nem fogja érdekelni, hogy te voltál az eredeti ötletgazda, hisz az ötlet semmit se ér, az 1$ pedig több mint egy nyalóka. Persze nincs még minden veszve, a garázsra, anyád házára vehetsz fel hitelt, hogy olcsóbb legyárts még 10000 terméket. Esetleg a haszonkulcsból is leveszel elég a 90% is. Mamut is fog erre reagálni. Először is küld egy tolószéket. Na jó nem fog, nem hülye. Egyszerűen csak annyit mond, hogy Józsi:
1. Én tudok a legjobb hatásfokkal gyártani, ha nem nálam rendeled meg a gyártást, akkor drágább lesz, én meg nem gyártok neked.
2. Nekem van tartalékom, én ingyé is adhatom ezt a vackot, 1 millió darab kit izgat, a lényeg, hogy 2 év múlva enyém az egész piac. Neked mikor kell fizetned a következő törlesztőt? Most hogy jön a tél, nem lesz szar az aluljáróban aludni?
3. A többiek úgy ismernek, mint a zintel, már megállapodtam a huppal, susa-val, hogy az én termékemet rakják a cuccusukba. Jah üzenik, hogy a rendelést akkor visszamondanák. Pech. Említettem, hogy hideg az aluljáró?
4. Miért nem jöttél egyből hozzám az ötleteddel. Lehet, hogy nem adtam volna érte semmit, csak lenyúlom, de legalább nem kerültél volna utcára. Kellett ez neked?Szóval amit te mondasz annak egyetlen eredménye lenne: monopólium és a fejlődés leállása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest