- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NE legyen igazam, de az SSD még évekig húzó dolog lesz, az ehhez mért áron. Ha így alakul a válság, meg az ajró árfolyam, akkor nálunk pláne felejtős az árcsökkenés.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TOM-202
senior tag
Ez nagyon drága még mindig. 128GB alattiak nekem nagyon kicsik, az afelettiek megfizethetetlenek számomra. Egy kb. 200$ körüli 128GB-os változatra viszont vevő lennék valamikor.
-
-
válasz
pusszycat #18 üzenetére
Gondolom a csipszekből elvezeti a vibrációt. Ekkora gigaherCek má' ráz6ják mocskosul.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Azt hittem vékony a menő mire a medve cukor akkor ?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Taranti
senior tag
Nekem csak olyan szempontból van bajom ezek áraival, hogy ma már szinte mindegy, melyiket veszem otthonra, mindennapi használat sebességében nem fogok nagy különbséget érezni. Kéne már egy kis árháború SSD fronton...
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
lexandro
tag
nem is olyan eszeveszettul draga ha jobban belegondolok... de azert meg varok az olcsosodasra
Robi
-
Daywalker
addikt
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
Hát eléggé random dobálták bele, úgy tűnik. A "japán" precizitás...
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
leslieke
Jómunkásember
Ideje lenne vennem egy SSD-t. Rendszerwinyónak már egy 120-as is bőven elég.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Solid State Disk Olyan cucc ami most divatos ..nem lemezek vannak benne mint a winyóban hanem IC-k (Chippek még mielött rákérdeznél XD),hogy legyen gyors boot-od meg a crysis 2 is kellőképp loadingoljon ha feltelepíted rá?
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Client
tag
Mijaza SDD?
Ex - WaterLo
-
cowboy_bebop
őstag
ezek mellé pedig a meghajtó tárkapacitásától függően 256 vagy 512 DDR3 gyorsítótár is kerül.
A mértékegység lemaradt.
-
bteebi
veterán
-
ftc
nagyúr
M2S is kegyetlen drága
csak rendelésre hoznak
-
"a 128 GB-os változatért 610 dollárt, a 256 GB-osért pedig 284 dollárt kérnek "
Vicces lenne... szerintem esetleg fordítva
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábbi vezérlőt megtartva gyorsított SSD tárolóin a Plextor.
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Gyúrósok ide!
- Amazon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok