Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám: Hardverek:
Asus Rog Strix X570 E-Gamin alaplap (legfrissebb bios) Új hardver
Memória: Gskill TridentZ Neo - 3600Mhz - cl16 - új hardver
Proci: Ryzen 3800X - új hardver -alapon
vga,ssd-k...A lényeg hogy megcsinálom az Aida64 memory benchmarkot és a memória írásnál csak fele annyi érték jelenik meg mint annak kéne. A mellékelt képen láthatjátok lent! Itt most épp a Corsair ramokkal csináltam a testet, de tök mindegy, mert a Gskilleknél is ugyan ez a problémám. Próbáltam én már mindent. Gyári értékekkel, variált beállításokkal, FCLK 1:1 arányban, még másik ram párossal is (Corsair vengance). Proci teljesen gyári értékeken megy. De mindegyik ram-nál ugyan ez a jelenség sajnos. A ramokat (Gskill, Corsair) kipróbáltam egy Asus x470 Prime Pro lapban 2700X cpu-val és ott 45-47.000 volt az érték ami már korrekt. Semmi tuningolás nem történt!
Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne, mert ez már nagyon bosszantó. Egy tonna pénzem van benne és itt kell agyalni miért van ez a dolog. 18 éve ezzel foglalkozom, de ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm! Szép estét!
-
ggg1
aktív tag
Nekem kicsit soványnak tűnik ez a kit.
Akarok egy olyan konfigot, amiben akadozás mentesen
lehet Paintben fotókat szerkeszteni,
de nem tudom, hogy ez a 256 GB ram elég lesz-e.
Mondjuk, ha 40 000 forintnál drágább lesz,
akkor úgyis felejtős. -
monguz82
tag
A DDR4-3400MHz véletlen nem 3600MHz akart lenni, ahogy a CPU-Z képeken látható?
Brutál egy csomag valszeg brutál áron, de hát végülis munkaállomás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest