- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Az asus a többségi tulajdonos van de két teljesen külön cég.(mint pl a vw > seat)
Egyébként (szigorúan magán vélemény!) de az asus olcsó és egyes középkategóriás lapjai elég "érdekesek" mostanság.Az ASRock pedig egyre javul... Egyre jobb lapokkal jönnek ki, mondjuk mindíg is szerettem őket.Volt több is és mind jól teljesített (a 775i915P-SATA2 kifejezetten jól tuningolható lap volt fele annyiért mint amit a konkurencia hasonló chipsetes lapjai).Nekem a corei7 még jó ideig elérhetetlen marad de ez nem is olyan nagy baj.Jelenleg is kapható P45 chipsetes asrock lap bruttó 18,5k ért.Abba egy E8600 proci + 8Gb ddr3 ram és még vagy 2évig jól el lehet lenni vele majd fele annyiból mint ha egy Corei7 konfigot építene az ember.Ha csak a játékokat vesszük nincs is akkora teljesítménybeli külömbség, hogy számomra megérje corei7 rendszerre beruházni.Nameg mostanában nem is nyertem a lottón...A konkrét lap elég jónak tűnik.Főleg az ára...
#62: "Aki pedig AsRockot vesz i7 mellé, az boldogan használja a rendszerét, mert megérdemli"
Miért is?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest