Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fekeandras

őstag

válasz g@bo #42 üzenetére

Az asus a többségi tulajdonos van de két teljesen külön cég.(mint pl a vw > seat)
    Egyébként (szigorúan magán vélemény!) de az asus olcsó és egyes középkategóriás lapjai elég "érdekesek" mostanság.Az ASRock pedig egyre javul... :U Egyre jobb lapokkal jönnek ki, mondjuk mindíg is szerettem őket.Volt több is és mind jól teljesített (a 775i915P-SATA2 kifejezetten jól tuningolható lap volt fele annyiért mint amit a konkurencia hasonló chipsetes lapjai).Nekem a corei7 még jó ideig elérhetetlen marad de ez nem is olyan nagy baj.Jelenleg is kapható P45 chipsetes asrock lap bruttó 18,5k ért.Abba egy E8600 proci + 8Gb ddr3 ram és még vagy 2évig jól el lehet lenni vele majd fele annyiból mint ha egy Corei7 konfigot építene az ember.Ha csak a játékokat vesszük nincs is akkora teljesítménybeli külömbség, hogy számomra megérje corei7 rendszerre beruházni.Nameg mostanában nem is nyertem a lottón... :D

A konkrét lap elég jónak tűnik.Főleg az ára... :C

#62: "Aki pedig AsRockot vesz i7 mellé, az boldogan használja a rendszerét, mert megérdemli"
    Miért is? :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák