Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
hát engem az zavar hogy a coop nézet ketté van vágva. a régieknél ez nem volt. és az volt a mókás...
-
laceszgamer
addikt
Mintha valahol azt hallottam volna, hogy lesz TPS nézet is benne. Mondjuk nekem azzal sem lenne bajom ha maradna a régiben, csak nem csinálják azt, hogy a régi játékok pl 6 pálya / részéből csinálnak 4 vagy 5 pályás részeket, mint tették pl az Indiana Jones második része esetében.
-
dreampage
aktív tag
Erre azt hiszem, benevezek, ha jó lesz, és nem erőltetik túl a nem éppen élvezetes open-world mechanikákat. Legyenek ügyesen felépített, ötletes (lineáris) pályák egy-két csavarral, de ne unalmas nyílt terepek. Amúgy minden adott hozzá, hogy szuper játék legyen.
-
mike1334
veterán
Remélem újítanak, és nem olyan lesz a játékmenet, mint az eddigi lego játékokban
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest