Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cskamacska
üzenetére
Elég komoly munkát végeztek, főleg a korabeli videók feljavítása volt nagyon nehéz, mert csak a tömörített anyag állt rendelkezésre, abból kellett valamit csinálni...
Ettől független az OpenRA nekem is megvan és nagyon jól megcsinálták, ráadásul multiplatform. Ezt a remaster kiadás lehet megveszem, bár kicsit az origines volta engem zavar, még elgondolkodom rajta.
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy a CnC Generals óta nem igazán láttunk egy normális RTS-t... Valahogy a játékfejlesztők nem értik, hogy szeretnénk a jól védett bázisról nagy sereggel betámadni az ellenséget - ez még az SC2-sem megoldható sajnos, mert a régi engine nem bír el túl sok egységet... Talán csak a Spring / Zero-K játékok vannak, de az inkább indie egy Generalshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi