- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Elég komoly munkát végeztek, főleg a korabeli videók feljavítása volt nagyon nehéz, mert csak a tömörített anyag állt rendelkezésre, abból kellett valamit csinálni...
Ettől független az OpenRA nekem is megvan és nagyon jól megcsinálták, ráadásul multiplatform. Ezt a remaster kiadás lehet megveszem, bár kicsit az origines volta engem zavar, még elgondolkodom rajta.
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy a CnC Generals óta nem igazán láttunk egy normális RTS-t... Valahogy a játékfejlesztők nem értik, hogy szeretnénk a jól védett bázisról nagy sereggel betámadni az ellenséget - ez még az SC2-sem megoldható sajnos, mert a régi engine nem bír el túl sok egységet... Talán csak a Spring / Zero-K játékok vannak, de az inkább indie egy Generalshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest