Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Elég komoly munkát végeztek, főleg a korabeli videók feljavítása volt nagyon nehéz, mert csak a tömörített anyag állt rendelkezésre, abból kellett valamit csinálni...
Ettől független az OpenRA nekem is megvan és nagyon jól megcsinálták, ráadásul multiplatform. Ezt a remaster kiadás lehet megveszem, bár kicsit az origines volta engem zavar, még elgondolkodom rajta.
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy a CnC Generals óta nem igazán láttunk egy normális RTS-t... Valahogy a játékfejlesztők nem értik, hogy szeretnénk a jól védett bázisról nagy sereggel betámadni az ellenséget - ez még az SC2-sem megoldható sajnos, mert a régi engine nem bír el túl sok egységet... Talán csak a Spring / Zero-K játékok vannak, de az inkább indie egy Generalshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest