Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Top hardvert kap a Magic Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Hétvégi hardverszonáta
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Elég komoly munkát végeztek, főleg a korabeli videók feljavítása volt nagyon nehéz, mert csak a tömörített anyag állt rendelkezésre, abból kellett valamit csinálni...
Ettől független az OpenRA nekem is megvan és nagyon jól megcsinálták, ráadásul multiplatform. Ezt a remaster kiadás lehet megveszem, bár kicsit az origines volta engem zavar, még elgondolkodom rajta.
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy a CnC Generals óta nem igazán láttunk egy normális RTS-t... Valahogy a játékfejlesztők nem értik, hogy szeretnénk a jól védett bázisról nagy sereggel betámadni az ellenséget - ez még az SC2-sem megoldható sajnos, mert a régi engine nem bír el túl sok egységet... Talán csak a Spring / Zero-K játékok vannak, de az inkább indie egy Generalshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest