Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Hogy nem vakul meg a sok felesleges világító izétől
-
csab991
senior tag
Szép kis játéksarok, elfogadnám.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Kéne az Eyefinity!!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
MZperX75
addikt
válasz ViiiiktorOC #3 üzenetére
Ízléstelen zöld eternet cső
Jó a gép de inkább az asztal alsó felére tettem volna világítás nélkül.
-
Angel1981
veterán
Ennyi pénzből épít konfigot, és egyetlen 7950 hajtja?
Mi lesz azzal magasabb beállításokkal ilyen felbontásban?
Egyébként szép munka! -
FlekkeN
aktív tag
A monitorok túl magasan vannak nem?
-
törölt tag
van ott egy kis piros kapcsoló amivel a "dísz ki világítást" remélhetőleg ki lehet kapcsolni...
A fekete "hézagoló" szigetelő szalag -kicsit fölötte- felteszi az "i"-re a pontot[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jujdesz@r Még most is borsódzik a hátam
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Youri
veterán
Ízléstelen, semmi eredetiség, csupán annak hirdetése, hogy nem tudja hova rakni a pénzét...
RTX ON
-
jocek91
aktív tag
Jujjj világííííííííít!!!!!!! És akkor mivan? Ez még a simán jó kategória.
-
Chp
őstag
Ezt vigyétek LAN-Partyra!!!
-
westcoastog
veterán
Ezerszer ízlésesebben is meg lehetne csinálni.
Semmi irigység. -
freemanone
addikt
nem rossz, de ez így szvsz használhatatlan...... nincs semmi hely kartámasznak az asztalon! volt ilyen kis asztalom és tudom, hogy mennyire kényelmetlen..... szétb@xa a csuklódat!
-
törölt tag
válasz westcoastog #15 üzenetére
Ott a pont...
-
aram01
nagyúr
maga a vas kéne a csicsa nélkül(asus már nyomatja a facebook-on de hogx miért)
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
CsuBaKamBra
tag
Az Eyefinity tetszik de ha már ennyi monitorra volt pénze akkor amelléa HD 7950 mellé elférne még ugyanolyan legalább, maga a "ház" nem túl csúnya leszámitva a fényeket a fekete szigszallagot...
Ennek ellenére elfogadnék egy ilyet simán. -
boeing
senior tag
Hát ez nagyon lecsó.
-
banhammer
veterán
Nincsenek túl magasan azok a kijelzők?
Nekem megfájdulna a nyakam ha állandóan felfele kéne néznem.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ptech
addikt
Azért a közeli képen a szigszalag befigyel
-
Ringman
nagyúr
kár, hogy félreolvastam:
aszfaltba épített konfiguráció, mondom ez érdekes lesz
aztán meg nem.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szben05
tag
A készítõnek megmutatnám Soccer tie elfogóját, hogy lehet ezt másképp is csinálni
-
Maximum1
őstag
Shazim Mohammad?
Szerintem bombagyáros, itt csak gyakorolt.
Lásd a szigetelőszalagot és a piros gombot. -
Cyberpunk
félisten
Karácsony lenne még elmenne. De a nyáron. Meg nálam asztalon gépnek helye nincs.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lujó55
addikt
5. elem és Alien combo?
-
MZperX75
addikt
Igazat megvallva nem ezzel konfiggel van itt a probléma,ha nem azzal,hogy ez egy cikket megérdemel
Mindenki simán buherálgathat otthon,de azért kíváncsi lennék,hogy mennyi lóvét költött erre a 3 monitoros rendszerre.
Egy bajnokság keretében 3monitort+HD7950+lap+3monitorral ,ki mit csinálna na arra kíváncsi lennék,de szerintem ez cucc az első 50-be nem férne bele.
Egyéni vélemény....
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Én hasonlóban gondolkodtam de a nappaliba a TV alá, mint itt.
Annyi különbséggel ,hogy én elrejtettem volna és nem lenne fényjáték.
Halk és hűvös ....volt a cél , ami eddig még nem valósult meg.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Mappa
addikt
hátul az a kábeldzsungel undorító
nem kötelező megadni
-
wolfman
veterán
Nem értem miért járnak együtt a neon színű cuccok a GAMER kifejezéssel. A milliondollarpc oldalon is bőven GAMER gépek vannak, csak ott ízléssel összepakolva, és van hogy nem kevés pénzből!
Másrészt 3 monitor helyett rakhatott volna egy LCD TV-t sztem többet érne vele. De abban biztos vagyok, hogy az agyam szétdurranna 10 perc után ettől a "szemembevilágítmindenszirszar" megoldás!
Ha már table mod akkor nekem ez tetszik: asztalba
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Cheesy
őstag
5cm a billentyűzet előtt, igazán kényelmes lehet úgy játszani, ha tartani kell a karját a levegőben az embernek.
www.vakbelmutet.hu
-
MZperX75
addikt
"5cm a billentyűzet előtt, igazán kényelmes lehet úgy játszani, ha tartani kell a karját a levegőben az embernek."
Ja.
1.nem praktikus,mert magasan vannak a monitorok.(ez a legkevesebb)
2.Helyhiány van az asztalon(a 70%-át kitakarja a konfiguráció.)
3.játékos szempontból baromi kényelmetlen(kéz alátámasztása az asztalon...egér használat+billentyű használata)
4.Világítása zavaró(persze ha kikapcsolod,mert van rá lehetőséged,akkor meg a zaj amit a 3 venti csinál )Ezért este nem praktikus.
5.Esztétikailag,stílusilag nem fér bele semmilyen kategóriában,inkább tákolmánynak tűnik.
(az az a tákolmányok kategóriájában foglal helyet)
Szigetelő szalag vagy gyors kötöző látványa az ocsmány világító műanyag slag+kékes megvilágítás.
6.Valószínű,hogy még drága is volt.
7.műszaki szempontból nem tudom rá mondani,hogy csúcs konfig,bár a processzor megfelelő,de a HD7950-3G kártya éppen elégséges a 3monitor meghajtására az új játékoknál
3x1080p medium -high 0AA+visszavett élsimításokkal,az az kompromisszumos,de talán ez a legkisebb gond.7.Ez itt a PH-n egy cikket megérdemelt (nyiss egy fórumot "drága tákolmányok címmel"oda való)
8.semmi eredetiség nincs benne.
9.A konfig nincs egységben,mivel 2 részből áll(gondolom a 1 részben a Tápok+merevlemezek,a másik különálló részben optikai meghajtó+proci+lap),a monitorok erre vannak "rágumizva"
OFF[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
ez ratyi
-
Mr Cube
tag
Nem mondom, hogy hú de jó lenne, mert az, amelyik az asztalban van benne, sokkal igényesebb, még a konfig is sokkal erősebb, de azért egy-két dologgal vitáznék.
2: Az, hogy ránézésre helyhiány van, nem jelenti azt, hogy neki konkrétan helyhiánya van. Egy ilyen mod építésénél ez nem szempont.
4: Azon csodálkozok, hogy az ittlévők többségének fel sem tűnt, hogy le van írva, hogy kikapcsolható a világítás (neked eszedbe jutott), egyszerűen hülye, aki egy ilyet úgy képes megépíteni, hogy ne legyen kikapcsolható. Viszont a 3 (nem gagyi) ventilátor megléte mégis milyen zajt okoz a hagyományos házakhoz képest? Írja is, hogy halkak, nem is forognak sokat, mert így is hűvös. Szóval este is praktikus.
5: Szigetelő szalag az gáz, de a csövek messze nem slagcsövek és rengeteg modhoz ilyeneket használnak és egyáltalán nem ronda (kinek milyen), élőben meg pláne nem. Az, hogy kéken és zölden világít, az nem tudom miért baj, amikor rengetegen használják ezt a színkombinációt.
Nem mondom, hogy nagyon igényes, de nem tákolmány, persze van még mit javítani rajta.6: A képekből ítélve nem volt sok pénz.
7: Nem egy csúcs konfig, ezt én is így gondolom, három fhd monitorhoz kéne még egy 7950, de hát nem is ez a lényeg.
Én úgy gondolom, hogy a kisebb részletekre nem figyelt, amik összességében rontják az összképet, mint pl a nem eltüntetett kábelek, egy-két kilógó vmi, szigetelő szalag, ésatöbbi.
Ettől függetlenül sztem nem lett rossz, bár egy versenyen nem lenne dobogós, otthonra saját magának egészen jót rakott össze. Kíváncis lennék, hogy akik egy szóban leratyizzák, milyet tudnának összerakni, mert ez sok mindenkinek elérhető szinten van anyagilag, szóval csak a tehetség, ízlés és kreativitás szab határt.Én is fogok építeni egyet a közeljövőben, már kezd körvonalazódni a dolog, majd logout-on bemutatom, ha teljesen kész van.
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Úgynéz ki, mint valami bázis, de bejövős. Csak nekem kicsit sok a "világolás"
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
MZperX75
addikt
Visszatérnék arra,hogy "igen sokan használnak ilyen rusnya csúnya slagot",de nem szerepelnek egy PH cikkben.
Azt hogy kinek mi a szép (szubjektív).
Ha már az ember moddol,akkor törekedjen a praktikai szempontokra is,az is fontos,számomra a legfontosabb,ne csak szép legyen,hanem használható is!
Ez számomra az egyik szempontot sem üti meg(persze ez is szubjektív)
Ami nekem jó(179cm magas vagyok) az egy törpének jó.[ Szerkesztve ]
-
Lajtorja
aktív tag
Ha egy könyöktámasz is lenne az asztalon akkor kéne. Így nem
--- ---
-
Mr Cube
tag
Ja, a szép megítélése szubjektív.
Én mégis maradnék a "slagnál", mert jó cucc és sztem szép is hozzá, bár lehet, hogy átlátszó lesz, színezett folyadékkal.
Nekem konkrétan pl nem kell sok hely az asztalon, szóval nekem így is praktikus. Van annyi hely a szélén, hogy elég legyen.
Maradjunk annyiban, hogy neked nem, nekem meg bejön, mert mindenkinek más az ízlése. Én inkább csak azokra a dolgokra akartam rámutatni, ami nem teljesen ízlés dolga.
Azt viszont nem értem, aki indoklás nélkül rámondja, hogy ratyi.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
Apika
Közösségépítő
Engem zavarna a sok fény, ami a gépből szűrődik ki. Amúgy élmény lehet a három monitoron játszani...
-
jocek91
aktív tag
A neonokhoz van kikapcsoló ( nekem sharkoon van ahoz adnak) bár ezt sokan nemtudják, mivel életükben nem láttak ilyet élőben. Az elhelyezése a rossz mert pont az arcába világít az embernek, ha mondjuk az asztal alá vagy mögé szereli mint egy hangulat világítást sokkal jobb benyomást kelt az egész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest