Hirdetés
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ez csak mérsékli a reklámok mennyiségét
-
ChipKng
aktív tag
A rendszer altal build-elt binarisokba belepakolgattak ezt-azt... fokepp reklam celu dolgokat vagy szponzoralt virusirtokat. Volt ebbol is balhe.
Jo volt regen a sourceforge, de szerintem a nevet annyir kicsinaltak, hogy ezt nem lehet semmivel sem lemosni mar roluk. Szep dolog a probalkozas de 5 even belul keptelenseg lesz visszaallitani azt amit ez a regi bagazs lerombolt. Szerintem...
-
fornettisuti
veterán
elobb is gatyaba razhattak volta a sf-t
-
derive
senior tag
Kar volt az SFert, de mar nem sirom vissza. Oszinten szolva nem tudom, mivel hozhatnak vissza a fejlesztoket a GitHubrol, igy max egy N+1edik mirror lesz.
-
Kabika
csendes tag
"Eltűnhetnek az agresszív reklámok is." Mintha az lett volna a legnagyobb baj velük az elmúlt időszakban...
Remélem, visszatér a régi SF... Az még whitelisten volt az adblockban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest