Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
#06658560 #182 üzenetére
Nem a régmúlt árnyi fele szeretnék visszamerengeni, csupán a meglévő piacon lévő lehetőségek azt mutatják, hogy az nvidiás, megfizethető, jól számoló megoldások hiánya nem műszaki, hanem marketing stratégia eredménye. Elfogadom, hogy így van de nem tartom szerencsésnek. Amúgy van ahol 3,60 a kenyér. Például Újzélandon.
-
torcs
csendes tag
válasz
#06658560 #182 üzenetére
Nos elnézést, de úgy érzem, hogy te ezt kicsit félreértetted. Nem azzal van a baj, hogy nem azonnal változtatnak. A probléma ott kezdődik, hogy eszük ágában sincs változtatni mert nekik megéri kifacsarni a legapróbb profitot is valamiből mielőtt kidobnák. Nem az x86 létezése zavar, hanem, hogy ők nem hajlandóak új irányokba kacsintgatni és, hogy aki pedig igen azt elkaszabolják. Alapból nem értem, hogy miért mentél át sértegetésbe. Mondtam rád bármi sértőt? Nem összeesküvés elméleteket gyártok. Véleményem szerint így van. Az én nézőpontomból, így látszik. Örülnék, hogyha sértegetés helyett pedig te is indokokkal érvekkel válaszolhattál volna. Nem értem miért kellene extra pénzt fizetni a programozóknak. Pár barátom van a szakmában.... (bank szektor, játékfejlesztés) Még itthon is az átlagfizetés kétszeresét háromszorosát keresik. És mégis csak azt hallom a szakmában dolgozóktól, hogy két hetet kapnak egy kódra. két nap alatt megcsinálják és a maradék időben kipihenik magukat. Ennyi fizetésért ilyen munkakörülmények között már nehogy sajnáljam őket.... Ha rajtam múlna akkor útlevelet bevonnám fizetés maximum átlagbér és dolgozzon. Amennyi időt nem tölt munkával azt nem fizetném ki. Hirtelen sok programozó 50 ezer forintokat keresne 750 ezer helyett. (Itthon 250 600 forint hivatalosan az átlag kereset.)
Nem a programozókat bántom, de a nagy részük extrémen nagy fizetést kap arányosan kevés munkához képest. Különben sem értem, hogy egy programozó miért keres 7x többet egy átlag szakmunkásnál aki nélkül nem lenne min dolgoznia a programozónak.
Abbahagytam, bocsánat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged